Відгуки покупців про Пилосос миючий SE 5 Karcher 000326313

Оцінка користувачів 4.73/5
  • Сергій Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

В принципі пилосос нормальний, потужний, в користуванні 3 тижні, але за цей досить короткий проміжок часу, вийшла з ладу кнопка подачі води і користуватися функцією мийки не можна бо вода тече просто без перестанку

Переваги:
    Потужний, якісний міцний пластик
    Недоліки:
    Конструкція не досконала, на мою субʼєктивну думку першим «помре» шланг всмоктування, через 3 тижні вийшла з ладу кнопка подачі води
    • Представник бренду

Вітаю, дякуємо за відгук.

• Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Класний пілісос, вологе очищення на висоті.

• Представник бренду

Вітаю,дякуємо за позитивний відгук.

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Нарешті можу доповнити відгук. Це надкрута річ, мастхев вдома! Підлога, килим, плитка, диван, крісла, ще й салон авто... з усім справляється на ура. Спочатку думав придбати аккумуторний миючий пилосос, але коли побачив karcher зрозумів, що це небо і земля, навіть в порівнянні не стоїть.
    Після прибирання завжди дивуюся скільки пилу та бруду насправді в меблях та підлозі, що до речі особливо важливо коли в домі є діти.
    Довелось докупити насадку для вологого прибирання м'яких меблів, в комплекті її не має.
    Висновок: Дуже потужний, універсальний пилосос за допомогою якого можна провести хімчистку як будинку так і авто самому.

Переваги:
    Універсальність, потужність, якість, простота в використанні та чищенні
    Недоліки:
    Немає насадки для вологого прибирання м'яких меблів в комплекті. Доведеться докупити окремо.
    • Представник бренду

Вітаю,дякуємо, що знайшли час на відгук.

• Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Мама дуже задоволена...)) Брав на подарунок.

Вітаю,дякуємо за відгук.

• Алина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Довго вибирали відповідну модель, ретельно аналізували ринок і зупинилися на Karcher SE 5. Залишилися дуже задоволені функціоналом - техніка повністю виправдовує свою ціну та очікування!

Переваги:
    Пилосос потужний та зручний у використанні. Karcher як завжди на висоті!
    • Представник бренду

Вітаю, дякуємо за відгук.

• Павел Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Шикарная вещь! Влажная уборка плитки - почти сухой пол оставляет. Кажется что пол чистый, а вода черная. Ковры, кровать, диван - все чистит на ура!
    Я горжусь в жизни тремя вещами:
    - Я пошел к психологу
    - Я пошел в сферу айти
    - Я купил этот пылесос.
    Покупайте, не пожалеете.
    Дай бог здоровьичка разработчикам.
    Конструкция простая как топор.
    При знакомстве с женщинами теперь буду узнавать на предмет симпатий к такой технике

• Представник бренду

Вітаю, дякуємо за позитивний відгук.

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Тільки забрав з відділення, комплект повний, все без пошкоджень, гарно запаковане. Декілька разів скористаюсь і доповню відгук.

Дякуємо за ваш відгук.

• Мішаня
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Купив цей пилосос на Розетці й не шкодую. Всмоктування вражає :) дивани після вологого прибирання як нові. Одразу докупив до нього ще вузьку насадку для меблів. Сам пилосос потужний, якісно збирає вологу. Вода після чистки дивана була чорна, хоча візуально він здавався чистим. Пилосос зібраний на совість. Трохи гучний але що поробиш, дуже потужна штука.

Брав переважно для чистки м’яких меблів, справляється на 10 з 10

Переваги:
    Надійний помічник
    Недоліки:
    Поки що не знайшов
    • Представник бренду

Вітаю,дякуємо за відгук.

Дякуємо за відгук.

• Татьяна Д***

Все добре.

• Представник бренду

Дякуємо, що обрали наш бренд

• Антон Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Перед покупкою переглянув багато оглядів, але всюди оглядали жовтий варіант. Наскільки розумію, біла модель, яка зараз продається, виконана якісніше. Мені сподобалися матеріали та якість збірки.

Якщо збираєте велике сміття, може забиватися шланг. Не знаю, чи більший діаметр у шлангів інших моделей, але обов’язково перевіряйте, чи не засмітився він, якщо відчуєте, що зникла тяга. Коли це сталося в мене, вже думав іти писати відгук, що пилососу бракує потужності.

Мішки хоч і потрібно міняти, але вони доволі обʼємні. Я прибирав старий будинок в якому більше пʼяти років не наводили лад + купа залишків від ремонту, укладки лінолеуму, вирівнювання підлоги, утеплення. Поки мішок не заповнив.

Хотів придбати SE6 але його не було в наявності. В результаті в мануалі побачив що відмінність між SE5 та SE6 в наявності додаткової ручки на шлангу, та двох насадках (вузька щільова, та для чистки меблів і авто). Докупив собі за 800грн насадку для меблів. Так що якщо хотіли SE6 але його нема, то можна взяти цей.

Переваги:
    Потужний, багатофункціональний, якісний
    Недоліки:
    За два тижні поки не помітив
    • Представник бренду

Вітаю, дякуємо за позитивний відгук.

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Досить потужний та легкий, простий в експлуатації

Переваги:
    Чудово пилососить вже випрали ним матрац прибрав застарілі плями.
    Недоліки:
    Зламалась шпулька там де шланг подачі води приєднується до пилососа
    • Представник бренду

Вітаю, дякуємо за ваше звернення

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Покупкой доволен, единственный минус это кнопка подачи води которая сломалась в первый день использования. В целом со своей работой справляется.

Переваги:
    Тянет хорошо
    Недоліки:
    Заклинила кнопка подачи води
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Дякуємо за зворотний зв’язок щодо використання мийного пилососа.Рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру Karcher для діагностики та усунення несправності.

• Дмитро Т***

Точно такая же проблема ,во время второго использования перестала выключаться подача воды )))

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Дуже класний пилосос. Одразу придбав насадку для м'яких меблів. Вона така сама за конструктивом як для килимів, але менша і з нею зручніше працювати з меблями. За перший тиждень, всі м'які меблі перехімчистили по декілька разів)) Шнур автоматично не зматується, але коли купував то чудово розумів. Можливо, для когось це буде мінусом. Але чим простіший механізм, тим надійніший в роботі. Від придбання лише позитивні емоції.

Переваги:
    Потужний, довжина кабелю, простота в користуванні.
    Недоліки:
    Чисто моя суб'єктивна думка - трохи шумний.
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук.

• Ирина М***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

класний помічник по дому

Переваги:
    Супер мені дуже допомагає по дому
    • Представник бренду

Вітаю. Дякуємо що обрали нас.