- Зведений відгук із відкритих джерелБатьки розглядають цей гаджет як емоційний подарунок, що поєднує іграшку та інструмент для творчості. Завдяки функції миттєвого друку та захисному силіконовому чохлу Hausland, камера стала популярним вибором для дітей віком 3-10 років.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Користувачі у захваті від реакції малечі, яка одразу друкує чорно-білі стікери та клеїть їх в альбом, створюючи власну фотоісторію без потреби в чорнилах.Багато мам відзначають, що силіконовий чохол у дизайні "Котик" надійно захищає корпус при падіннях на плитку, а поворотний об'єктив дозволяє легко робити селфі.Технічно підковані покупці попереджають: комплектна карта пам'яті на 32 ГБ часто змушує камеру тупити або вимикатися, тому краще мати запасну меншого об'єму.У негативних відгуках згадують, що кнопки з часом залипають, термопапір закінчується миттєво, а без карти пам'яті девайс фактично не працює.Переваги: Миттєвий друк без чорнилЗахисний силіконовий чохолПоворотний об'єктив 360°Вбудовані ігриЛегка вага для дитиниНедоліки: Глюки з картою пам'яті 32 ГБШвидка витрата паперуНизька якість фото на відстаніКнопки можуть залипатиСлабкий акумулятор
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: The Hausland. Колір: Жовтогарячий
Не працює. Спочатку просто завис і не реагував після включення. Потім почав відключатися як тільки вмикаєш.
- Переваги:
- Не вдалося знайти
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець The Hausland
Вітаємо!
Хочемо уточнити, що подібна поведінка пристрою може бути пов’язана як із програмним зависанням, так і з особливостями першого запуску або рівнем заряду акумулятора. У деяких випадках рекомендується виконати повну зарядку пристрою та перевірити правильність встановлення карти пам’яті, оскільки некоректне зчитування microSD також може впливати на роботу дитячої камери.
Водночас, якщо фотоапарат продовжує вимикатися одразу після запуску або не реагує коректно, це дійсно може свідчити про технічну несправність.
У будь-якому випадку, ми допоможемо Вам вирішити ситуацію. Просимо Вас звернутися до нас у чат або за контактами магазину — ми оперативно підкажемо подальші дії та запропонуємо рішення відповідно до гарантійних умов.
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: The Hausland. Колір: Жовтогарячий
Проста у використанні , дитина швидко розібралася, інтуїтивне меню, великі кнопки
- Родіон М***Відгук від покупця. Продавець: The Hausland. Колір: Рожевий
Рекомендую для творчих дітей!
Дякую за швидку доставку! - Анастасія Ж***Відгук від покупця. Продавець: The Hausland. Колір: Рожевий
Якість знімків для дитячої камери дуже хороша, кольори яскраві. Дякую!
- Павло Г***Відгук від покупця. Продавець: The Hausland. Колір: Жовтогарячий
Камера супер! Дитина в захваті. Друкує стікери та фото, яскрава, з котиком.
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: The Hausland. Колір: Рожевий
Чудовий перший фотоапарат для дитини. Дуже дякую!
- Антон В***Відгук від покупця. Продавець: The Hausland. Колір: Рожевий
Працює, друкує фото, відео знімає. Музику відтворює та ігри не гальмують. Гарний та зручний.
Дитині дуже сподобався)- Переваги:
- Функціональний, 32 ГБ карта в комплекті, швидко видправили
- Недоліки:
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: The Hausland. Колір: Жовтогарячий
Класна річ, в комплекті є все необхідне. Дякую!