Відгуки покупців про Мобільний телефон Oppo Reno14 5G 12/256GB Luminous Green (OFCPH2737_GREEN)

Оцінка користувачів 5/5
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Luminous Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Придбав глобальну версію, забрав у магазині без зайвих слів, а вже вдома виявилося, що видали версію СРН2737 (китайську). Чекаю рішення СЦ, так як було зірвано пломби (коробка не відкривалася, бо була приклеєна локалізована інструкція і тоді стало зрозуміло, що щось не так), тож поки ані смартфону ані коштів, та сподіваюся на позитивний результат. Довіряйте, але перевіряйте.

Переваги:
    Не вдалося скористатися
    Недоліки:
    Не вдалося скористатися
    • Максим К***

Прохання повідомити про фінал історії. Бо як раз збирався купляти, розраховуючи на глобальну версію. Дякую й вдалого вирашення питання

• Максим К***

Прохання поділитися фіналом цієї історії. Сам збираюся купляти цей смартфон і розраховував саме на глобальну версію. Бажаю найліпшого вирішення цього питання. Нехай щастить

• Выборнов С***

Габариты- Не лопата. Камеры класс! Оболочка- не напрягает.

Недоліки:
    Ну и куда уж без рекламы.
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви обираєте нас!

• Виктор

Спасибо, после айфона очень понравился, все 4 камеры (Сони и Самсунг) с автофокусом! Оптический зум х3,5! Без потери качества х7! Две камеры с оптической стабилизацией. Прилетела ОС 16!

Wide angle: 50MP; f/1.8; FOV 79°; 5P lens; AF supported; 2-axis OIS supported
    Ultra-wide angle: 8MP; f/2.2; FOV 116°; 5P lens; AF supported;
    Telephoto: 50MP; f/2.8; FOV 30°; 4P lens; AF supported; 2-axis OIS supported

Front
    50MP, f/2.0, FOV 90°, 5P lens; AF supported

Переваги:
    Дизайн, скорость, батарея, экран, звук, камеры, оптический зум 3,5, е-сим, цена, металл, заводская пленка, защита к69
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви обираєте нас!

• Сергій Г***

Також хотів би придбати такий смартфон, але боюся що яскравості дисплею не вистачатиме на сонці. Скажіть, чи дійсно цим питанням є проблем. Дякую!

• Олексій З***

Хороший магазин.Все на уровне.

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгуки. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками!

• Денис

В целом очень доволен. Пользуюсь третий день. Нужен был смарт с узкими рамками, с минимальным ШИМом и чтобы был актуален года 3+. Хотел диагональ чуть меньше стандартной 6.67". Этот можно сказать идеал. Всё летает очень быстро, ничего не лагает. До этого год ходил с самс а36. Это был ужас с тормозами и шимом. Тут по ШИМу идеально. 4к60 фпс вполне годно снимает, стаб средний.
    Думал брать самс s25fe, но там шим дичайший (как у А серии), а S+ дороговата и для себя смысла не вижу в 2-3 раза платить больше, когда есть смартфон по типу этого. Который делает всё то же самое не хуже, а местами лучше.
    Кстати смотрел ещё на модель Рено 15. Там на 20% хуже производительность и 8гб озу вместо 12. Тупо даунгрейд. Один плюс это +500 аккум. И она дороже на 40%
    З.Ы. Судя по комментам и форумам всем уже пришло 16 версия андроид на эту модель. У меня пока нету. Уже перезагружал смартфон и проверял больше 10 раз. Кому на 14 рено пришло 16 версия отпишитесь. 06.03.2026

Переваги:
    Производительность, рамки, камера, цена, ШИМ минимальный
    Недоліки:
    нету блока в комплекте и чехла, как в некоторых регионах
    • Денис

CPH2737_15.0.2.606(EX01B30P01)
      Последняя обнова

• Денис

Скачал Оппо утилиту с плеймаркета и через неё загрузил образ 16 андроида и установилось. Всё работает норм.

• Эрик Д***

Привет. То есть обновы по воздуху не прилетают?

• Олександр

Це вже другий телефон Oppo, перший був оппо Рено 2, дуже чудовий телефон, працював з 2019 року і досі працює, нічого не замінювалось. Вирішив оновитись також на цей бренд, я в просто в захваті від зовнішнього вигляду, працює звісно відмінно, камера - топ як для цього бюджету, батарею тримає чудово, фішки іі також працюють чудово. Загалом телефоном задоволений, як на мене мінусів немає. Звук також чудовий, стерео грає гарно

Переваги:
    Все
  • Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Opal White. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефон отличный, пользователь довольна! Вознткла небольшая путанница с комплектацией, но вопрос был решён быстро и корректно.

Отдельную благодарность хочу выразить компании Розетка в лице Ксюши, оператор в г.Белгород-Днестровский, которая ОЧЕНЬ помогла решить возникшую спорную ситуацию и оператору на телефоне Мерине, которая, в свою очередь, обеспечила по телефону моё общение с компанией! Благодарю вас!

Переваги:
    Стоит своих денег
    Недоліки:
    Хотелось бы зарядку в коплекте
    • Гість

Відсутність заряДного ПРИстроЮ в компЛекті, це ЕКО тренд... у більшості Є зарядні ПРИстрої з попереДніХ гаджетів. НаПриклад, в мене Є 11 зарядниХ ПРИстроїв, наХібА мені ЩЕ зарядні ПРИстРої___??? Тим, кому НЕобхідні ЗАрядні ПРИстрої, кУпляЮть їх ОКремО___!!!

• Світлана
    Продавець: Rozetka. Колір: Luminous Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Кращій мій вибір телефона ,дуже задоволена,мені було важливо як буде зручно управляти однією рукою,компактний ,стильний ,протестила камеру ,знімки високої якості,куча фішок в редакторі,штучний інтелект,кайфую від екрану плавний ,чіткий ,яскравий

Переваги:
    Камера ,екран,потужність
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Бажаємо приємного досвіду користування смартфоном!

• Олександр
    Продавець: Rozetka. Колір: Luminous Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Стильний і зручний смартфон із яскравим AMOLED-екраном та плавною роботою. Швидко працює, добре тримає заряд і має достатньо пам’яті для всіх повсякденних задач. Камера робить чіткі фото, дизайн приємний і виглядає дорого. Загалом телефон залишив дуже позитивне враження, користуватися комфортно

Переваги:
    Екран, камера, акумулятор