Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Акумуляторна шліфувальна міні-болгарка, кутова машинка портативна 500W, шліфувальна машина в кейсі червоний

Оцінка користувачів 4.53/5
  • Відгуки про товар продавця VMP
  • Юрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Не вартує своїх коштів. Одна батарея бракована, інша через два тижні не заряджається.
    Потужності, на жаль нехватає взагалі ні на що.
    Забавка(

• Олександр К***

Наче працює, але 1 АКБ бракований

Переваги:
    Маленька
    Недоліки:
    1 АКБ бракований
  • Володимир С***

Не работает. На выкидос

• Алексей П***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Товар прийшов швидко. Якість відмінна!

• Продавець  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

Відгук від покупця. Продавець: VMP

В комплекті два акумулятори. Перший відмовився заряджатись одразу, його мені продавець замінив. Другого акумулятора вистачило на 3 повних зарядки і все, перестав заряджатись. Подивлюсь, на скільки вистачить того, що мені замінив продавець.
    В підсумку, не раджу купувати.

• Олександр Д***

Акумулятор, який мені замінив продавець, протримався рівно одну зарядку, задимів та згорів! Якісь товару на найвищому рівні!!;)

• Продавець  VMP

Доброго дня, скоріш за все, ви перегріваєте інструмент, і транзистори не витрумують навантаження, так як така проблема у нас перший раз

• Василь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Болгарка не погана але потужності мало. Акумулятори так собі. На другу зарядку вже не працює

Переваги:
    Розмір
    Недоліки:
    Акумулятор
    • Василь Б***

Два акумулятори вийшли з ладу (((

• Олександр Д***

Та сама ситуація, один акумулятор відмовився заряджатись одразу, друго вистачило на три зарядки.

• Таисия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Слабенькая для арматуры, но для мелких работ лучше чем 125я. Для своих целей незаменима

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Бімба! Для невеликих робіт просто супер! Красно дякую!

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Все супер, покі все працює

• Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Чудова болгарка, зручна у використанні, приємним бонусом є пластиковий кейс. Різав металеву пластину завтовшки 1 см впоралась на відмінно.

Переваги:
    В описі
  • Олексій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Товаром задоволений. По відношенню ціна- якість все добре. За довговічність сказати нічого не можу, купив тиждень назад.

• Народ
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Доповнюємо попередній свій відгук для ознайомлення з ситуацією всіма потенційними покупцями даного товару, вважаємо, що людям буде цікаво, що їх чекає при купівлі цього товару в подальшому ...
    Продавець запропонував в переписці під попереднім нашим відгуком саме замінити товар на відповідно працюючий, хоча зрозуміло що "новий" буде такий самий ...
    ... але у Вайбер продавець написав нам дещо інше ....
    Не запропонував повернути грошові кошти і не запропонував надіслати на обмін вже ним обіцяний новий такий самий товар, хоча зрозуміло, що "новий" буде такий же "нормально працюючий" ...
    Бо вірно написали деякі люди у своїх відгуках, що "не купляйте ЦЕ" ......

Переваги:
    Жужжить
    Недоліки:
    Жужжить 30 секунд
  • Арсен П***

Чудова болгарка

• Народ
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Купили щоб спиляти звичайний старий замок з гаража ...
    Не спиляло ...
    Після 30 секунд "роботи" пристрій "пішов у захист" тобто просто вимкнувся ....
    А потім взагалі виявилося що за ці 30 секунд повністю розрядився акумулятор, який зарядили до цього повністю ...
    Не рекомендовано до покупки, будемо пробувати повертати ...

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Все згідно опису,свої функції виконує для маленьких не тяжких робіт.Продавця рекомендую,швидка доставка,якісне пакування.

Переваги:
    Маленький,зручний,5 дисків в комплекті.
    Недоліки:
    Не виявив
  • Игорь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Постійно уходить в захист,не тягне зовсім. Акумулятори дуже слабкі 15 хвилин працює дві години зарядки. Не справляється навіть з дрібними роботами. Не рекомендую.

• Олексій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

за таку ціну краще не знайти

• Марина Ш***

Все працює

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Товар відповідає вимогам побутового споживача

Переваги:
    Малий розмір
    Недоліки:
    Не виявив зв короткий термін використання
  • Тетяна

• Виктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Для мелких работ подходит.

Переваги:
    Компактна, 5 дисков в комплекте.
  • Анатолій М***

Товар прийшов все чудово,рекомендую

• Анатолий З***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Болгарка дуже слабка по потужності. Звичайний алюмінівий карніз на вікно, різав пів години, з великими труднощамі. Без кінця стопорить. Не рекомендую.

• Євген Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Болгаркою задоволений. Випробував, вдома саме те, що треба.

Переваги:
    Компактність, зручність.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Вячеслав З***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Для дрібних робіт - саме те, що треба.

Переваги:
    Компактна, легка, зручна у використанні
    Недоліки:
    Мала потужність
  • Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Покупкою задоволений. Для домашнього вжитку саме те.

• Олександр К***

влаштовує, задоволений.

Переваги:
    компактна, акумуляторна для шліфовки та зачистки влаштовує.
    Недоліки:
    пару кругів би добавити
  • Варфоломеев С***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Для работ в труднодоступных местах,и работ где нет злектричества - она незаменима.Испытал когда срезал навесной замок с обломком ключа на гараже.

• АЛЬБЕРТ М***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

работает нормально но нужно привыкнуть.

Переваги:
    удобная
    Недоліки:
    не обнаружил
  • Володимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Купил эту мини-болгарку VOLLYX для домашних нужд и мелкого ремонта. Первое впечатление — очень удобный хват, в руке лежит как влитая.
    Для чего она идеальна:
    • Подрезать пластиковые трубы или плинтусы.
    • Срезать закисший болт или гайку там, где большой болгаркой просто не подлезть.
    • Мелкие работы по металлу (тонкая арматура, жесть).
    Мощности в 500W хватает для аккуратного реза, но не стоит на неё сильно давить — это всё-таки мини-инструмент. Огромный плюс, что в комплекте идут два аккумулятора: пока один работает, второй на зарядке. Диски стандартные для этого класса (76 мм), найти их в магазинах сейчас не проблема.
    Кейс качественный, всё лежит на своих местах, не болтается. За свою цену (особенно со скидкой 40%) это маст-хэв в арсенале любого мастера. Для серьезного строительства она не заменит сетевой инструмент, но как вспомогательный гаджет — выручает на 100%.
    Рекомендую к покупке!

Переваги:
    Компактность, мобильность, наличие кейса и двух аккумуляторов. Цена по акции супер.
    Недоліки:
    Не для тяжелых работ
  • Олег Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Нарешті знайшов час перевірити інструмент. Це мій перший подібний пристрій, то ж мало чого можу сказати. Всі акумулятори і диски в наявності. Все працює, сьогодні трохи попиляв. Дуже добре підходить для дрібних робіт, зрізів. Навіть диски на відчуття дуже якісні. Сам формат пилки нажаль не зручний для якихось великих розрізів. Тобто зменшений розмір диску дещо обмежує в роботі. А також самі диски трохи важче знайти в магазинах для такого формату.

Переваги:
    Зручна, легка, компактна.
    Недоліки:
    Через малий формат трохи обмежує у використанні, диски трохи важче знайти і будуть трохи дорожчі
  • Євген

Окей

Переваги:
    !
  • Дарья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Комплектация полная, пришло все как заявлено продавцом, заказ отправили оперативно.

Переваги:
    Маленькая, компактная болгарка
    Недоліки:
    Аккумулятор оказался очень очень слабый, брали для зачистки профиля, аккумулятора хватило на работу 5 минут, разрядился, очень жаль. С нашей задачей не справилась болгарка.
  • Дарья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos
    Переваги:
    Довольно таки компактная , удобная, за такие деньги оченьхорошая
    Недоліки:
    Качество пластика делает быть лучшим
  • Микола А***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Користуюсь недавно, поки задоволений-з своєю задачею справляється.

Переваги:
    Компактна,є індикатор заряду. При черезмірній нагрузці вимикається але не згорає . Відповідна ціна
    Недоліки:
    Слабкий акум
  • Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Акумуляторну болгарку купляв дядькові півтора роки на день народження йому сподобалось тепер батькові купляю теж в подарунок

Переваги:
    Що дають 12 місяців гарантії
    Недоліки:
    Все чудово недостатки в нема