Відгуки покупців про Подушка-совеня "А-Мур" TIGRES (123468)
Немає в наявності
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Дуже миле совеня. Іграшка чудова.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Дякую
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Чудова сова. Але малому не сподобалося, що в неї заплющені очі, тож прийшлося маркерами допрацювати :)
- Переваги:
- Оптимальний розмір, якісна.
- Недоліки:
- Закриті очі - значить спить :)
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Чудове совенятко! Повністю відповідає фото, зроблено якісно і ціна приємна. Дитина задоволена. Дякую!
- Переваги:
- Гарне
- Недоліки:
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
М'яка іграшка, 10/10
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Классна гарна іграшка дитина в захваті
- Переваги:
- Гарна
- Недоліки:
- Костянтин Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Донці сподобалася
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Іграшка дуже гарна, дитина в захваті.
- Надежда А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Супер игрушка!Мягкая качественная красивая.Дочери очень понравилась!Ложится спать только с ней!
- Переваги:
- Мягкая приятная симпатичная
- Недоліки:
- Яна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Очень удачная игрушка, ребёнок 11 месяцев постоянно ее носит и ложится спать только с ней
- Переваги:
- Мягкая, приятная на ощупь, качественно пошита
- Недоліки:
- Их нет
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Игрушка очень понравилась !
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Очень красивая и милая совушка!
- Переваги:
- Отличная игрушка. Ребёнок очень доволен. Ложится спать только с ней!
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Отличная игрушка! Качественная и очень симпатичная сова. Ребёнок в восторге!
- Переваги:
- Абсолютно всё, включая акционную цену
- Недоліки:
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Отличная игрушка. Ребёнку понравилась и это главное)
- Переваги:
- Приятная ткань, мягкая.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
мягкая, приятная на ощупь, нитки не торчат. подруге понравилась.
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
Аккуратно сделана, это не подушка, но приятная небольшая игрушка, своих денег однозначно стоит
- Луков Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Понравилась именно как игрушка (на подушку не тянет, что и было ясно из описания).
- Недоліки:
- Не понравилось, что глаза закрыты совсем (по фото как-то не поняли).
- УлянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Дуже симпатична, справді дуже приємна на дотик сова надзвичайно сподобалась і малюкові, і нам, батькам :) Приносить нам гарні солодкі сни. Іграшка якою подобається гратись!
- Переваги:
- М"яка, мила іграшка
- Недоліки:
- Natalia U***Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий з бежевим. Висота іграшки: 16
Дуже сподобалось совеня
- Переваги:
- Мʼякеньке, приємне
- Недоліки:
- Не знайшла