Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Гравер набір для шліфування міні бормашина швидкостей до 16000 об/хв USB-C набір шліфувальних насадок акумуляторна машинка для шліфування Hofmy - GRGR1

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Hofmart

Гравер має відмінний зовнішній вигляд, зручний у користуванні. Призначений для простих нетривалих робіт. Покупкою цілком задоволений!

Переваги:
    Компактний, зручний, безпровідний.
    Недоліки:
    Акумулятор малої ємності.
  • Иван И***
    Відгук від покупця. Продавець: Hofmart

Гравер сподобався - для точних робіт те що треба

Переваги:
    Компактність
    Недоліки:
    Незнайшов
  • Федір Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Hofmart

Досить непогана, за свої кошти отримуєте те на що можна очікувати, компактну машинку на аккумуляторі. Для простих робіт те що треба

• Ростислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Hofmart

хтось нижче писав, що це скоріше машинка для педикюру, ніж професійний інструмент. так і є я використовую машинку для шліфування шкіри і нігтів після тренувань по скелелазінню. виконує роботу чудово, проте доволі швидко сідає, але від машинки з usb-c я іншого і не очікував

• Тимур А***
    Відгук від покупця. Продавець: Hofmart

Выглядит прекрасно, но по факту - как машинка для педикюра. Нужен достойный гравер - берём проводной.

Переваги:
    Компактность
    Недоліки:
    Мощность
  • Александр С***

Очень понравился

Переваги:
    Удобный, лёгкий и относительно мощный
  • Константин Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Hofmart

Дуже якісний та гарний гравер. До Dremel йому далеченько, бо не хватає обертів та потужності. Але легкість та розмір за характеристиками дуже величезний плюс. Якісний бокс, з якого не випадають насадки. Поклав у кишеню та пішов.

Переваги:
    Легкий, автономний, гарний. Має підсвітку, 6 рівнів швидкості. Гарний варіант для автономної роботи.
    Недоліки:
    Не хватає потужності, але це не недолік, бо від такого розміру та мобільності цього не треба.
  • Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Hofmart

Чудовий гравер! 16000 об/хв, акумулятор, USB-C, купа насадок. Легкий, зручний, тихий. Ідеально для хобі та домашніх робіт. Рекомендую!