Відгуки покупців про Миючий пилосос OLSONA з пароочисником. Потужний паровий пилосос для вологого прибирання (C988)

Оцінка користувачів 3.75/5
на основі 4 відгуки
  • Артём А***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Непоганий ,відмиває добре,дуже корисна річ для побуду.

Недоліки:
    Щеб пару насадок і взалі було б добре
    • Продавець  Мій здоровий дім

Доброго дня Артем!
      Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що пристрій добре справляється зі своїми задачами та став корисним у побуті.
      Дякуємо також за побажання щодо додаткових насадок — обов’язково врахуємо це для подальшого вдосконалення.
      Будемо раді бачити вас серед наших покупців і надалі!

• Альона К***

Як зробити повернення?

• Продавець  Мій здоровий дім

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!

Для оформлення повернення найближчим часом з вами зв’яжеться наш менеджер, щоб уточнити деталі та допомогти швидко вирішити питання.

Будь ласка, очікуйте дзвінка. Гарного дня!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Купила спонтанно, але залишилась дуже задоволена. Почистила кухонні стільці, килим, диван. Всмоктує добре, резервуарів вистачає, щоб постійно не міняти, загалом класний помічник у прибиранні. Всім щиро рекомендую.

Переваги:
    Достатньо потужний, добре миє, простий у користуванні
    Недоліки:
    Ні
    • Продавець  Мій здоровий дім

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

Будемо раді знову бачити вас у нашому інтернет-магазині та допомогти з новими замовленнями!

Гарного вам дня та тільки приємних покупок!

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Вирішили купити миючий пилосос для м’яких меблів та килимів. Якістю задоволені, результат видно одразу, навіть не думала, що стільки бруду в кріслах і дивані. По застарілих плямах треба буде пройтись ще разок, а нові прибирає одразу і часто навіть без мийного засобу.

Переваги:
    добре очищує, зручні насадки, симпатичний
    Недоліки:
    може не вивести старі плями з першого разу
    • Продавець  Мій здоровий дім

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук Нам дуже важливо, що ви залишилися задоволені покупкою.

Будемо раді знову бачити вас у нашому інтернет-магазині та допомогти з новими покупками!

Гарного вам дня та тільки вдалих покупок!