Топи продажів

Відгуки покупців про Чай Edems Granate Ruby чорний Гранат Рубін зі шматочками ягід та пелюстками гібіскуса у металевій банці 200 г (60678)

Оцінка користувачів 4/5
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 200

• Міцність

Уверенно рекомендую всю линейку.

• ВЕРА В***
    Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 200

• Міцність

Чай Edems Гранат Рубин отличается отменным качеством , дает мне взбодриться по утрам . Красивый янтарный настой с нотами граната . Мой любимый чай .

• Елена М***

• Міцність

Отменный чай. Вкус чая понравился, не чувствуется вкус чайной пыли, чай имеет вкус и приятное послевкусие. Красивая упакока, такой чай можно подарить.

Переваги:
    Вкусный и ароматный.
  • Шинкаренко В***

• Міцність

Особисто мені цей чай сподобався, бо він приємно здивув. Дуже приємний аромат, аромат та смак як мені здається не однакові, в доброму сенсі. П'ю зазвичай міцний чай, тому здалось що цей скоріш ніжний. Рекомендую.

Переваги:
    Пакування, смак, аромат
    Недоліки:
    Трошки погано закривається кришка, тому що стінки тонкі та троги "гуляють"
  • Ольга С***

коли закінчиться, куплю ще

Переваги:
    смачний, аромат дюшес
  • Вострікова С***

• Міцність

Не знаю кто пишет отзывы(может покупателям прислали чай из другой партии)Ароматизатор-сплошная химия.Тем,кто любит натуральные продукты,не рекомендую

Переваги:
    Красивая баночка
    Недоліки:
    Ароматизатор-одна химия
    • Михаил Л***

То за что 4 звезды? За коробку?

• Руслан П***

Та звичайний чай, нічого особливого...за таку ціну можна купити того ж Edems-а 3або4 пачки...по ходу переплата за красиву банку

Переваги:
    Металева банка,яка не пропускає вологу та сторонні запахи
    Недоліки:
    Ніякого натяку на гранат....

Вітаю!
      Дякуємо за відгук !