- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок
Представник брендуМаксиме, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Vanish
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я хочу вернуть заказанные товары, так как описание не соответствует действительности. Информация ложная. В описании указано что средство для чистки моющим пылесосом, а на самом деле это средство для ручного нанесения. И его нельзя использовать в моющем пылесосе, что указано на обороте в инструкции по применению!
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прислали не то что я заказала! В описании описано что средство для моющего пылесоса для ковров (как на втором фото), а прислали совершенно другое средство!
- Добрая Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий засіб,доставили швидко
Представник постачальникаЛюдмило, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish
- Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидко доставили, гарно очищує!
Представник постачальникаГалино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приємний запах лише в флаконі. Результат після чищення килиму на 50%. Ефект кращий після ручного чищення
- Переваги:
- Приємний запах, вміст підходе для невеликих об'ємів чищення
- Недоліки:
- Для великих килимів маленький вміст. Килими пісня чищення не мають запаху. Справляється десь на 50%
Представник постачальникаАндрію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошее средство для уборки моющим пылесосом. Отстирает отлично! Рекомендую.
- Переваги:
- Хорошо делает свою роботу , цена качество
- Недоліки:
Представник постачальникаІнно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Рита М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую все пришло в часно
Представник постачальникаРито, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Vanish
- Наталья Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
за акційною ціною
- Переваги:
- якисне
- Недоліки:
- не має
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Vanish
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пилосос миючий «Aquawelt», перепробував більше ніж за десять років купу різних засобів, Vanish по співвідношенні ціна-якість один із найкращих.
Представник постачальникаОлександре, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Vanish
- Олег І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приємний аромат, сподобався на 100%
- Переваги:
- Пахне, миє
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
піниться, але трохи. Миючий пилосос справився чудово. Читала відгуки думала буде таке собі, але я залишилась задоворена. Раз на рік чищу килим миючим пилососом з миючим засобом.
- Переваги:
- чудово вичистив
- Недоліки:
Представник постачальникаІрино, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Vanish
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Використовував в концентрації 1 до 7 (на 1л води дав 150мл засобу). Мокрою мочалкою трохи поливав коврик і потім тер. Так обробив весь коврик. Після цього взяв 2 ємкості, щоб чистою водою протерти коврик. Вода стала брудною, я не дарма це робив. А вже тоді пропилососив. В мене 2 кішки, вирішив не ризикувати залишати миючий засіб на коврі і чекати коли він висохне, як вказано в інструкції. Замість я повторно протер коврик чистою мочалкою.
Взяв по акції для ручного чищення, так як дешевший за "ручний"- Переваги:
- Коврик став світліший (чистіший)
- Недоліки:
- Не помітив
Представник постачальникаБогдане, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Альона Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний засіб для килимів!
Представник постачальникаАльоно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Яна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не дуже ефективний, хіба що пахучий
Представник постачальникаЯно, нам дуже шкода, що засіб не виправдав Ваших очікувань!
Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися до Служби підтримки споживачів бренду Vanish за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують звернення, нададуть необхідні консультації для досягнення найкращих результатів, а також допоможуть підібрати продукцію з урахуванням Ваших потреб.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
- Римма К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляю цей виріб регулярно , бо є довіра до продукту, килими з цим засобом приємно пахнуть, виглядають наче молодшими і свіжими на вигляд.
- Переваги:
- Багато
- Недоліки:
- Нуль
Представник постачальникаРиммо, дякуємо за довіру! З повагою, команда Vanish
- Олександра Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користувалася цим засобом 1 раз. Результатом задоволена.
- Переваги:
- Економний в користуванні.
- Недоліки:
- Не виявила.
Представник постачальникаОлександро, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Vanish
- Ілона Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарно справляється зі своєю функцією
- Недоліки:
- Пінеться в пилососі краще мати ще піногасник
Представник постачальникаІлоно, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Vanish
- Наталья В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для дивану
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний засіб
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Алина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не виконав свої функції
- Переваги:
- Ціна приємна
Представник постачальникаАліно, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Ребреев В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальный ваниш
Представник постачальникаВячеславе, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Vanish
- Черевач Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав на заміну миючому від Thomas. Повне розчарування. При розведенні засіб не пінився, проте через деякий час помітив незвичний звук при роботі пилососу. Коли відкрив відсік то побачив дуже багато піни, частину якої заятягнуло крізь фільтра в корпус двигуна. Прийшлось негайно все розбирати, витирати і сушити. От скажіть як засіб для миючого пилососу може так пінитись? Таке відчуття, що залили звичайний шампунь для ручної чистки килимів. Відмиває гірше ніж штатний засіб від Thoma та й ще має стійковиражений запах. Одним словом товар неякісний
- Недоліки:
- Піниться в пилососі, миючі якості слабкі, має виражену віддушку
Представник постачальникаДмитре, нам шкода, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань!
З повагою, команда Vanish- Марія Р***
Добрий день!
Підкажіть, будь ласа, можливо вже знайшли якусь альтернативу для такого пилососу. Теж для нього шукаю миючий, дякую за ваш відгук, застерегли від повторення вашого досвіду!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала на отзывам, на замену оригинальному шампуню Thomas. Две большие разницы. Томас отстирывает ковры с первого раза (собака любит косточки хрумкать на коврах). Ваниш почти отстирал с третьего раза. И то, не до конца..
- Переваги:
- Недоліки:
- Не справляется
Представник постачальникаОксано, добрий день!
Нам шкода, що цей продукт не виправдав Ваших очікувань!
- Инна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаІнно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Vanish
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар якісний .Купую для миючого пилососа .
Представник постачальникаОксано, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Vanish
- Яна Б*** МірошниченкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все підійшло
Представник постачальникаЯно, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Жук Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала багато різних шампунів для миючого пилососа, але цей сподобався найбільше.
- Переваги:
- Вимиває бруд
- Володимир Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Качество!
- Сухорукова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре.
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приїхала не повна пляшка,чоловік забирав не глянув.Бо не думали ,що таке може бути .Розлитись по дорозі не могла,бо все сухе.Розчарована.
- Недоліки:
- Не повна пляшка.
- Тарас В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний товар, вчасна доставка, адекватна ціна
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На сайте указано что ваниш идёт с подароком Спрей для дезинфекции поверхностей Lysol Свежесть хлопка 400 мл, прислали только ваниш.
- ФёдорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розблено водой такое в первые
- Недоліки:
- Розбавили водой розетка розочарувала
- Тарас
Як зрозуміли що розбавлено? Сліди використання якісь є? - відкриття чи щось подібне.
Представник постачальникаФёдор, добрый день!
Нам очень жаль, что Vanish не оправдал ваших ожиданий!
Для того, чтобы более детально рассмотреть сложившуюся ситуацию, просим Вас обратиться в Службу поддержки потребителей по номеру телефона 0 800 30-72-44 или написать на почту [email protected]. Наши специалисты предоставят необходимую консультацию для достижения наилучших результатов.
С уважением, команда Vanish
- Мысник О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупаю не впервые. Довольна соотношением цены средства и его эффективности. Спасибо
- Переваги:
- Качество чистки.
Представник постачальникаОльга, благодарим Вас за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!