Відгуки покупців про Засіб для ручного миття посуду Фрекен БОК Лимон та Олива 500 мл (4823071624618)

Оцінка користувачів 5/5
  • Аліна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл. Кількість в упаковці: 2

Люблю цей бренд еко-хімії. Густий, ефективний, майже без запаху. Приємна ціна.

Переваги:
    Екологічність, ефективність
    Недоліки:

Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!

• Аліна Ш***

Хороший мийний засіб.

Переваги:
    Економний розхід, відсутність різкого запаху
    Недоліки:
    Не помітила

Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!

• Оксана К***

Задоволена.

Переваги:
    Бюджетний миючий засіб. Недоліків не помітила. Врачається помірно.
    Недоліки:
    Не відзначила.
  • Наталя

Завжди ним користуюсь.При транспортуванні банка розкрутилась і все інше вимастилось у засіб для миття посуди,хоча той і був обмотаний плівкою.

Переваги:
    Запах,екологічно чистий
  • Катерина В***

Виконує заявлені функції,гарно відмиває посуд, завжди звертаю увагу на безпечний склад. користуюся давно.
    Рекомендую.

Переваги:
    відмиває посуд, склад
    Недоліки:
    нема
  • Ольга

У него очень приятный запах, не сушит кожу, подходит как для горячей, так и для холодной воды

Переваги:
    Экологичный
    Недоліки:
    У меня получается почему-то большой расход
  • Alexandr B***

Пользуемся уже два года. Покупаем не первый раз. Всё устраивает: не сильный запах, хорошо моет как в горячей, так и в холодной воде.

Переваги:
    Не сушит кожу, хорошо смывается
    Недоліки:
    не нашёл
  • Елена Ч***

Беру не первый раз из этой серии. Очень нравится по качеству. Мягкое,не сушит чувствительную кожу.
    Главный критерий по которому я выбирала, чтобы не тестировалось на животных.

Переваги:
    Эко формула. Не тестируется на животных. Высокое качество