- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO
Коробка мега велика, а самий конструктор в 1 маленькому пакеті в середині, дитина спочатку була дуже задоволена бо думала що у великій коробці буде багато конструктора а коли дістала і побачила маленький пакет почала плаката
- Переваги:
- швидка доставка
- Недоліки:
- Коробка мега велика, а самий конструктор в 1 маленькому пакеті в середині
- Продавець WELLIO
Добридень! Нам щиро прикро, що дитина засмутилася через розмір пакування. Ми хотіли б звернути увагу, що наш магазин є роздрібним продавцем, і ми постачаємо конструктори виключно в оригінальному пакуванні від виробника. На жаль, бренди іноді використовують великі коробки для кращої презентабельності товару або з технічних причин логістики фабрики, на що ми як продавці ніяк не можемо вплинути. Кількість деталей та комплектація всередині повністю відповідають заявленим характеристикам виробника для цього артикулу. Сподіваємося, що сам процес складання конструктора все ж принесе дитині позитивні емоції та цікаве дозвілля!
- Рита А***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO
Купували на подарунок — дитина залишилась дуже задоволена. Лего цікаве, добре продуманий набір.
- Продавець WELLIO
Дякуємо за підтримку! Нам приємно, що ви залишилися задоволені.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO
Гарний набір Лего, деталі підходять ідеально, інструкція зрозуміла. Дитина зібрала із великим інтересом.
- Продавець WELLIO
Дякуємо за підтримку! Нам приємно, що ви залишилися задоволені.
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO
Дуже класний конструктор! Дитині дуже сподобалось збирати.
- Переваги:
- Деталі якісні, добре з’єднуються
- Продавець WELLIO
Дякуємо вам за відгук! Нам дуже важливо знати, що ви задоволені