Відгуки покупців про Пилосос AENO RC5S (ARC0005S)

Оцінка користувачів 3/5
на основі 4 відгуки
  • Валентина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Як підключити робот пилосос щоб він запрацював

Переваги:
    Невключається
    Недоліки:
    Невключається

Добрий день, Валентино! Дякуємо Вам за придбання продукції AENO.
      Для підключення та активації цієї моделі в мобільному додатку AENO спочатку підключіть смартфон до мережі Wi-Fi 2,4 ГГц. Мережі 5 ГГц пристроєм не підтримуються. Перевірте в налаштуваннях смартфона, чи надано додатку AENO доступ до геолокації (GPS) та Bluetooth - це необхідно для першого з'єднання.
      Далі під’єднайте зарядну базу до мережі, переконайтеся, що контейнер вставлено в корпус пилососа, і встановіть його на базу. Потім потрібно увійти у свій обліковий запис у застосунку AENO або зареєструвати новий (завантажити застосунок можна з Google Play або App Store). Після входу в обліковий запис на головному екрані програми натисніть «Додати пристрій» або «+» і «Додати пристрій». У вікні, що відкриється, виберіть категорію «Пилосос». Важливо дотримуватися рекомендацій системи щодо ввімкнення додаткових функцій на смартфоні. Введіть назву мережі Wi-Fi і пароль, якщо поля не заповнилися автоматично, та натисніть кнопку «Далі». На панелі керування пилососа натисніть і утримуйте кнопку «База», доки індикатор мережі Wi-Fi не почне блимати, після цього встановіть прапорець «Світлодіодний індикатор блимає» і натисніть «Далі». Дочекайтеся завершення процесу під’єднання та виберіть «Готово». Якщо підключення до програми не вдається, переконайтеся, що пристрій під’єднано до джерела живлення, увімкнено та заряджено, перевірте налаштування маршрутизатора Wi-Fi на сторінці aeno.com/router-help і повторно підключіться.
      Якщо ці дії не допомогли і ситуація залишається актуальною, радимо звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника посилання або написати нам у WhatsApp посилання чи в Telegram посилання та надати більше інформації щодо налаштувань пилососа або відео процесу підключення. Наші спеціалісти обов'язково зв'яжуться з Вами та допоможуть. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Інна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Ну це чудо, я на роботі, а він прибирає, приємно повертатись у чисту квартиру і не витрачати для цього свій час та сили, підлога блищить, настрій суперовий!

Переваги:
    потужний, тихий, легкий в обслуговуванні, зручний додаток, компактний та непомітний у кімнаті
    Недоліки:

Вітаємо Вас, Інно! Ми вдячні за те, що Ви зупинили свій вибір на продукції нашого бренду. Раді, що ця модель пилососа прийшлася Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Анна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Найкраща покупка цього місяця. Коври чисті, кожен день вологе прибирання, в кого є тваринки навіть не задумуйтесь, бо вам це треба))
    Керування у додатку просте, заряду вистачає на повне прибирання, кімнату сканує добре - шкарпетки не зажовує.

Переваги:
    якісне прибирання різних поверхонь, 4 режими потужності, автоматичне очищення

Вітаємо Вас, Анно! Дякуємо Вам за вибір техніки AENO, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Нам приємно, що Ви оцінили всі переваги та особливості даної моделі пилососа. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Купив даний товар у Розетка. Через 3 місяці пилисес перестав працювати. Завіз на гарантйне обслуговування, відповідь від розетки: відмовлено у гарантійному обслуговуванні через надмірне забруднення. Це пилисос, як пилисос може бути не забруднений! Сервіс Розетки робить все щоб не ремонтувати товар по гарантії! Нікому не рекомендую аний сервіс!

Добрий день, Олександре! Дякуємо, що поділилися ситуацією. Нам важливий зворотний зв'язок від наших користувачів. Прикро, що така ситуація сталася, і ми б хотіли допомогти її вирішити. Будь ласка, вкажіть серійний номер пристрою, а також номер і дату акта або надішліть документ із висновком від сервісного центру.
      Ви можете надіслати його до служби підтримки на офіційному сайті виробника посиланняабо написати нам у WhatsApp посилання чи в Telegram посилання
      - будемо раді допомогти.