Відгуки покупців про Засіб для миття посуду Golden Line PRO 5 л (25515170)
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Чудово
- руслан б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Очень хорош.
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Добре
- Недоліки:
- Света Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Норм
- Ростислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Я вже писав відгук на такий засіб, але до цього я купував у іншому магазині , і тому купив типо такій сами в Розетці, і відкуп написав, вважаючи, що це теж саме, але ні…… Упаковка виглядає так само, але є різниця у кольорі кришки, етикетці, і навіть у кольорі самого засобу. Засіб не пахне лаймом зовсім, а має, колір світло-сірий, а не зелений. Миючі властивості - шлак: потрібно дуже багато рідини для миття, у холодній воді дуже пагано вимиває. Це якась під..бка. Я дуже давно користуюсь брендом PRO Service (різними засобами), і впевнений, що це майже найкращій бренд на нашому ринку. Но це, що я у Вас придбав, просто бульбашкове сміття… На фото, то що я купував в іншому магазині , зеленого кольору, на іншому фото, то що я купував у Розетці
- Переваги:
- 0…..
- Недоліки:
- Описав вище
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, який саме засіб Ви придбали на Rozetka, оскільки на фото зображено два різні засоби: один — із запахом лайму, інший — без ароматизаторів та барвників.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Руслан
Придбав ,також цей продукт ,моя оцінка 2/10 Дуже ,був засмучений
- Катерина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Дуже добре відмиває, засіб чудовий !
Мабуть найкраще для миття посуду, навіть у крижаній воді.
- Переваги:
- Потрібен децл, але потрібно файно размилити
- Геннадий Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Поганий мийний засіб, зробився після відкриття як вода, не раджу, є кращі засоби!
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Мне понравилось.
- Пикус Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Средство отличное, Лучшее из всех ,стоя брала.
- Переваги:
- Густое, хорошо пенится
Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Засіб не сподобався, миє погано, великий розхід
- Переваги:
- Недоліки:
- Не піниться
- Наталия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Гарний засіб за свою вартість.
- Переваги:
- Без ароматизаторів та барвників
- Недоліки:
- Не виявила
Поганий мийний засіб для посуду, при відкритті зробився мутний та рідкий, як вода, що з ним не відомо, не рекомендую!
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Добрий засіб для миття посуду
- Переваги:
- Гарна ціна
- Недоліки:
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
За таку ціну топ
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Засіб так собі. Дуже рідкий, миє теж не дуже.
- Переваги:
- великий об'єм
- Недоліки:
- Рідкий, миє так собі
- Антон Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Доповнюю свій відгук,про миючий засіб!С 5 літрової каністри перелили в меньшу ємність 0.5 і ось пройшов деякий час і миюче розділолось на різні шари,додаю фото
- Недоліки:
- Вздулась Каністра,вонюче і рідке
Купую другий раз,перший був без проблем!18 червня прийшов заказ!пройшло меньше місяця,використали від сили літри півтори!Каністра вздулась,миючий засіб розділився на різну прозорість і став рідким як вода,коли відкрив,це не той запах лайму який був,це саме настоящее воніще як із каналізації!Видно партію наколотили якоїсь бормотухи! ДАВАЙТЕ ОБМІНЯЄМО НА НОВУ,А Я ВАМ ВІДПРАВЛЮ ЦЮ ЯК ДОКАЗ???
- Недоліки:
- БРАК
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Товар супер дуже сильний качество хороший
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Засіб сподобався, ціна і якість товару гарна!
- Переваги:
- Гарно справляється зі своєю роботою
- Недоліки:
Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
На диво якісний миючий засіб за дуже прийнятну ціну. Можливо, він трохи поступається відомому конкуренту за ступенем піноутворення, але враховуючи ціну, дуже достойно.
- Переваги:
- Гарна якість за розумні гроші
- Недоліки:
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Очень хорошее средство. Моет хорошо, расход маленький, запах норм.
Може бути
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Отличное средство, беру не первый раз, нет раздражение на руках, хорошо пенится, хорошо отмывет, доставка очень быстрая, спасибо
- Переваги:
- Всё
- Недоліки:
- Аделина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Гарний засіб, без сільного запаху. Гарно піниться. Дуже економно. Рекомендую.
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Чудовий засіб
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Отличная вещь за минимальные день
- Переваги:
- Прекрасно моет, руки не сушит. Без запаха ( жена ненавидит отдушки...)
- Недоліки:
- Абсолютно нет
Дякуємо за відгук!
- Леонид М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Ок
Дякуємо за відгук!
- Валерія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Гарно справляється зі своїм завданням
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Отличное средство,густое и запах приятный,ненавязчивый и не резкий.
- Переваги:
- Большая ёмкость
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Користуюся кілька років, мене влаштовує цілком. Все на вищому рівні.
- Безмощук А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
За свои деньги пот
- Переваги:
- Густое
- Недоліки:
- Геннадій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Засіб миє добре.
- Переваги:
- Ціна нормальна.
- Недоліки:
- Нема.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Густая консистенция, посуду очищает хорошо.
- Переваги:
- Экономный размер ёмкости с гелем.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
- Переваги:
- Хорошо моет,недорогой.
- Недоліки:
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л. Кількість в упаковці: 1
Дуже густий, перед тим як називати, треба в тепле приміщення занести, бо інакше в пляшку не налити))))
- Переваги:
- Густий, гарно змиває