- ЗБВідгук від покупця. Продавець: FunTomas
Чудово
Дякуємо за коментар!
- Наталья Ш***Відгук від покупця. Продавець: FunTomas
Мені не сподобався набір. Навіть зібрати, що на малюнку не вдалось, бо менше деталей, чим зображено там. Якість конструктору дуже погана
- Недоліки:
- Якість та кількість деталей
- Продавець FunTomas
Добрий день! Нам дуже прикро, що даний товар Вам не сподобався.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: FunTomas
Гарна іграшка. Приємне обслуговування та швидка доставка.
- Продавець FunTomas
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: FunTomas
Дуже цікава іграшка, купляла для дитини 4.5 роки. Малий грається залюбки, особливо подобається багато елементів що світяться. Магазину дякую, швидко зв'язалися та відправили замовлення) все супер)
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: FunTomas
Дуже цікавий конструктор! Продавець швидко відправив товар, ще поклали подаруночок. Дякую)
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: FunTomas
Вже не вперше купляємо набори з цієї серії конструкторів, дуже пізнавально і цікаво складати.
Продавець надійний, все прийшло швидко і без жодних проблем- Переваги:
- Якісний, міцний, яскравий і цікавий конструктор
- Іванна В***Відгук від покупця. Продавець: FunTomas
Конструктор класний, дитині дуже сподобався. Багато елементів що світяться.
Продавець відповідальний, швидко відправив ще подарунок отримали до замовлення!- Недоліки:
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: FunTomas
Одне з найкращих моїх покупок за останній час. Дітям дуже зайшло, особливо те що багато підсвіток, м'ячиків. Діти 4-5 років
- Переваги:
- Багато м'ячиків, маленькі ліхтарики, крупний
- Недоліки:
- Треба заказати ще)
- Продавець FunTomas
- анна L***Відгук від покупця. Продавець: FunTomas
Конструктор нормальний.зв'язалися швидко.відправили швидко.дякую!
- Переваги:
- Все сподобалось
- СнежанаВідгук від покупця. Продавець: FunTomas
Конструктор интересный, подсветка тоже, но при заказе указывалось, что при наложенном платеже будет комиссия 0,75 %. На самом деле была 3%.
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: FunTomas
Іграшка класна, дитині сподобалася. Товар швидко доставили, все на рівні!
Дякую продавцеві та Розетці!- Переваги:
- Цікава, інтерактивна іграшка
- Продавець FunTomas
Щиро дякуємо за ваш відгук)
- Ліщук О***Відгук від покупця. Продавець: FunTomas
Чудовий конструктор! Дитина у захваті! Між іншим, саме такого зі світловими ефектами ніде не зустрічала. Чудовий та відповідальний продавець! Швидка відправка. Також сподобалось що після замовлення, перетелефонували та запитали: чи все добре чи все сподобалось.
- Переваги:
- Не знайшла такого ж у інших. Швидке замовлення та швидка відправка. Хороший зворотній зв'язок з продавцем. Якісна іграшка.
- Продавець FunTomas
Оксана дякуємо за такий приємний відгук. Приємно, що у вас залишились хороші враження від нашого сервісу та конструктора. Будемо раді вашим зверненням ще)
- Эльмира У***Продавець: FunTomas
Вкотре переконуюсь, що треба робити замовлення тільки у продавця Розетка, або стаціонарні магазини іграшок. Тут же товар в наявності, чітко прописаний терміни відправки 1-3 дні. Наразі товар в акції, і тому напевно в магазині робиться інвентаризація одним працівником, і товар зможуть відправити після 5 днів замовлення. Не здивуюсь, що саме через 5 днів товар буде по повній ціні.
- Продавець FunTomas
Вітаю! Перепрошуємо за такі незручності, інвентварізація завершилась, тому відправку можлива сьогодні. Менеджер телефонував 2 рази, щоб підтвердити ваше замовлення але не зміг до вас додзвонитися. Зв'яжіться з нами, будь ласка.
- Эльмира У***
Питання врегульовано. Магазин зі мною звʼязався та запропонував відправку товару на сьогодні. За що дуже вдячна. Приємно коли питання швидко вирішуються та залишаються приємні враження.
- Продавець FunTomas
Раді, що змогли врегулювати питання і ви залишилися задоволенні, дякуємо за відгук)