Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Набір чаю пуер подарунковий асорті китайський чай шен порційний з кульками 6 квіткових смаків 18 шт 144 г пресований листовий елітний дегустаційний ароматний натуральний великолистовий з квітами піону жасмину троянди лілії у подарунковій коробці Чаеман

Оцінка користувачів 4.54/5
  • Артем Ф***

Чай добрий але коли відкрив не вистачило 1 чаю потірявся десь по дорозі

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Гарне пакування та насичений смак чаю.

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Тетяна Л***

Дуже красиво упаковано дякую

• Адріана К***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Чай приїхав чудовий, упакування шикарне, буде чудовий подарунок для любителів чаю. Із мінусів - я не змогла оплатити 425 грн через проблему з мережею а чай мені всеодно прислали. БУДЬ ЛАСКА ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ БО У МЕНЕ ОПЛАТА НЕ ПРОЙШЛА Я ЩИРО ХОЧУ ОПЛАТИТИ

Переваги:
    Чудовий подарунок
    Недоліки:
    Я тепер ама мама крімінал
    • Продавець  AKSEL

• Христина
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Доставили швидко, виглядає пристойно. На жаль, не спробувала, оскільки купувала на подарунок

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• Олена М***

• Насиченість

• Міцність

Чай прийшов вчасно, ціна відповідає якості.

Переваги:
    Гарна подарункова упаковка, смачний чай
    • Продавець  AKSEL

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Гарний подарунок - цікавий формат, презентабельно упаковка. Сподіваюсь, і смак чаю не розчарує

Переваги:
    Ціна/якість

• Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Про безпеку харчових продуктів - це не про цей продукт, все у вільному доступі, чай герметично не запакований.
    Коробка, пакування, пошарпана.
    Купував на подарунок, але з таким пакуванням і вільним доступом до продукту, навіть самому стрьомно вживати, вже не кажу щоб дарувати.

Переваги:
    Порушення правила про безпеку харчових продуктів
    Недоліки:
    Пакування ненадійне, чай герметично не запакований
  • Олег Я***
    • Загальне враження

Ароматні нотки кожного чаю витончені та збалансовані, смак насичений, але не нав’язливий. Комплект створює приємну атмосферу для неспішного споживання.

• Григорій Я***
    • Загальне враження

Ну ми брали різні чаї з Китаю, але цей набір реально вразив. Кульки такі цікаві, бо в кожній квітка, аромат не нав’язливий, а дуже натуральний. Заливаємо воду гарячу, але не кип’яток, і виходить добре, м’яко і з приємним післясмаком. дуже подобаэтся

• Віталій К***
    • Загальне враження

Дуже смакує чай, кожен квітковий аромат неповторний.

• Олексій К***
    • Загальне враження

Чай приносить кайф і розслабляє після важкого дня.

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• Вероніка Л***
    • Загальне враження

Чай крутий, квіточки то просто космос, дуже насичений смак просто кайфую!