Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Перехідник HDMI подовжувач бездротовий відеопередавач радіус набір TX RX комплект передавач та приймач для монітора проєктора ТВ аудіо та відео сигналу 1080P Full HD 2.4G/5.8G радіус до 50 метрів Wi-Fi

Є в наявності

4.8/5
Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 4 відгуки
  • Артём Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM

Працює без проблем. Але присутня невелика затримка. Миша на та рухається повільніше ніж на моніторі джерела сигналу

Переваги:
    Швидко налаштовується
    Недоліки:
    Присутня затримка
    • Продавець  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Павло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM

Користуюсь майже місяць. Простий, гарно тримає сигнал, легко зконектує.

Переваги:
    Ціна гарна, не потребує окремої розетки - заживлюється від ноута та телевізора.
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  MARITIM

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM

Класний гаджет ,легко підключається ,сигнал тримає добре ,пара хвилин і дивишся фільми на великому екрані !

Переваги:
    Компактний ,легко підключати

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM

Супер девайс. Працює без проблем. Підключив без налаштувань. Сигнал тримає. Для проектора отлично!

Переваги:
    Легке підключення. Не глючить. Компактний.