Відгуки покупців про Садовий акумуляторний тример для газону з двома АКБ, бездротовий тример для трави з телескопічною складною ручкою

Оцінка користувачів 4.32/5
  • Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group

Прислали 2 аккумулятора в описании 3!!! Обман!!! Не рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    Есть
  • Полтавська Н***
    Відгук від покупця. Продавець: KhenSo

За свої кошти , супер варіант , щоб підстригти під підʼїздом траву вистачає одного акумулятору

Переваги:
    Ціна , колеса
  • Ніна
    Відгук від покупця. Продавець: KhenSo

Гарна рiчь за своi грошi. Легкий як для жiнки, зручний, заряд тримаэ гарно. Подвiр'я чисте ;) Якщо трава зависока, то треба приловчитися в декiлька проходiв - спочатку знiмаэмо верхню половину, потiм нижню, щоб не наматувалась трава на нiж

Переваги:
    Легкий, зручний
  • Олександр С***

Невеликий, легкий. Все в комплекті
    Доставка швидко. В роботі побачим

Переваги:
    Невеликий, Все в комплекті
    Недоліки:
    Пока не виявлено
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Доставка швидко. Все в комплекті.. В роботі трохи попрацювали. Це вже другий трімер.

Переваги:
    Невеликий, все в комплекті
    Недоліки:
    Пока не виявлено
  • Владислав Г***

Клас

• Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: KhenSo

За свою ціну норм інструмент. Акумулятор при активному використанні працює 40 хвилин, потім змінний.

Переваги:
    Ціна, вага, швидкість доставки. Працездатність акумулятора.
    Недоліки:
    Можливо треба краще затрачений диск
  • Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: KhenSo

Косарка легка,зручна,трохи туго знімати батарею,коліщатка поки не згодилися,без них мобільно все виконує.Покупкою задоволена

Переваги:
    Ножі металеві вирівнюю молоточком та точу
    Недоліки:
    Колішчатка,якісь несуразні,не вийшло прикрутити,щоб стояли рівно
  • Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Товар отримала, так як я в цьому сильно не розуміюся, то чекала коли приїде чоловік та збере. От настав день збору і як виявилось що не все в комплекті наявне. Не вистачало 1 шурупа щоб закріпити захист та 5 пластикових лез і
    2 металевих леза
    А так все працює.
    Підкажіть як можна придбати інші леза?

Переваги:
    Все працює
    Недоліки:
    Не все в комплекті як зазначено в інструкції наявне
  • Вовкогон Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VZK Dnipro

Це не газонокосарка, дитяча іграшка, крихка пластикові ножи зламались з одного руху, кнопка не працює, хочу повернути назад.

• Юрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Одна зірка із знаком мінус Повний отстой Акумулятор не48 вольт як заявлено а 20 вольт Штанга удлінітель болтается як хоче Ножі не розведені і непогострені не рекомендую !

Переваги:
    Недоліки:
    Куча
    • Продавець  Принцеса Діана

Вітаємо, Юрій!

Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що у вас склалося таке враження. Оскільки ви не відповіли на наші повідомлення в особистих, хочемо надати технічні пояснення тут.
      Позначення 48V на акумуляторному інструменті цього класу часто вказує на маркування серії або максимальну пікову напругу при старті, тоді як номінальна робоча напруга елементів живлення становить близько 20-21V, що є стандартом для більшості аналогічних моделей на ринку. Щодо комплектації: пластикові та металеві ножі для тримерів постачаються із заводським базовим заточуванням задля безпеки під час транспортування, а дискові ножі не потребують класичного «розведення», як ручні пилки. Телескопічна штанга має фіксуючі механізми, які необхідно щільно затягнути перед початком роботи.Ми завжди залишаємося на зв'язку для вирішення будь-яких питань.

Якщо у вас виникнуть додаткові труднощі, будь ласка, дайте відповідь на наше приватне повідомлення.

• Валентина С***
    Відгук від покупця. Продавець: KhenSo

Іграшка... Ножі для зрізання трави слабкі, згинаються, а ті що з пластику- то таке...

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KhenSo

Користувався поки лише для косіння газону тому можу сказати лише за те, що тример малопотужний. Особливо це відчувається коли трава дещо підросла, тому доводиться декілька разів водити по одному і тому ж місцю косіння. При цьому, використовував для цього два типа насадок. Із залізними дещо ліпше але в цілому не дуже вдалий вибір. Тому хто ще розглядає даний варіант порадив би щось потужніше брати. Буде дещо дорожче але зекономите на власному часі і нервах.

Переваги:
    Акуми дійсно тримають по 20 хвилин, поки нові)
  • Аліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Вислали швидко, легкий у використанні, скошує різну траву, навіть високу)

Переваги:
    Скошує різної висоти траву, легкий у використанні, не потрібно носити в руках, колеса їздять добре
    Недоліки:
    2 аккумулятора на 48, але по факту 48 там немає, дуже швидко сідають
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо за відгук. Раді, що тример вам сподобався, колеса справді роблять роботу легшою без постійного навантаження на руки, для роботи на рівному газоні з невеликою за висотою травою це те що треба .

Акумулятори ж у таких бюджетних наборах йдуть більше як базове доповнення до інструмента, адже основний акцент зроблений на доступній ціні комплекту та функціональності самого тримера. Позначення 48V у таких моделях зазвичай є більше маркетинговим позначенням виробника, а фактична робоча напруга в діапазоні 18–21V.

Час роботи одного акумулятора близько 10-15 хвилин є типовим для таких комплектних АКБ, у комплекті передбачено їх два тож із заміною можна працювати приблизно 30-40 хв залежно від навантаження. Для невеликих ділянок або періодичного підкосу зазвичай цього достаньо. Якщо ж потрібно працювати довше, можна придбати додатковий акумулятор або використовувати сумісні акумулятори більшої ємності, наприклад від 4Ah і вище- головне, щоб вони підходили за посадкою та мали фактичну напругу в діапазоні 18–21V.

• Волошин Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: KhenSo

Отримав товар Скажіть будь ласка куди причіпити колеса? В інструкції та на малюнку їх взагалі немає

• Антоніна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Доброго дня! Товар прийшов швидко, магазин працює оперативно. Тример для носіння трави всім рекомендую, спробували в використанні зручно, легко, швидко.

Переваги:
    Легко для жіночих рук.
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук та рекомендацію! Раді, що тример виявився зручним у роботі та добре підійшов для комфортного користування.

• Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group

Дуже легкий та зручний, але заряду одного акумулятора хватає на 10-15хв.

Переваги:
    Легкий
    Недоліки:
    Заряду мало
    • Продавець  UA National Group

Дякуємо за відгук!

Акумулятори у бюджетних наборах йдуть радше як базове доповнення до комплекту, адже основний акцент зроблений на доступній ціні всього набору та функціональності самого тримера. Тривалість роботи 15 хвилин - це нормально для акумуляторів цього цінового класу, в комплекті їх два тож із заміною можна працювати орієнтовно 30хвилин - для невеликих ділянок зазвичай цього достатньо. Можливо, рішенням для подовження часу роботи стане придбання додаткового акумулятора.

Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Продовження, прочитавши відгуки про акумулятори, використала фірмовий від пилки ланцюгової revolt на 20v, та вперше смогла викосити великий шмат двору, що я втомилася, а акумулятор ще працює. То висновок, акумулятори у комплекті негодні. А триммер мені дуже сподобався, в мене їх 4, а тільки цим я можу гарно скосити.

Переваги:
    Дуже зручний, легкий
    Недоліки:
    Акумулятори не якісні
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо за ваше доповнення.

Так, акумулятори у бюджетних наборах йдуть радше як базове доповнення до комплекту, адже основний акцент зроблений на доступній ціні всього набору та функціональності самого тримера. І якщо ділянка невелика то 15 хвилин для роботи від одного акумулятора а із заміною орієнтовно 30хвилин - цілком достатньо. А от для тривалішої роботи та більшої ділянки це хороший варіант - використовувати сумісні акумулятори більшої ємності або докупити додаткові. Як ви й помітили, з потужнішим акумулятором тример розкривається значно краще. Дякуємо, що поділилися таким корисним досвідом для інших покупців.

• Надія К***

Добрий день! А можете скинути фото свого акумулятора revolt. Хочу подивитись, скільки він окремо коштує і можливо докупити.

Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Дуже сподобалося косити, легко, швидко, двір викосила високу траву, аккумулятор один 15 хвилин, другий 5-7. Хочу докупити ще пару, сподіваючись, що триммер протримається хоча б сезон, два.

Переваги:
    Легка, легко косити
    Недоліки:
    Мало часу працює аккумулятор
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо за відгук. Раді, що сам тример вам сподобався - для своєї ціни ця модель дійсно доволі вдала та добре показує себе на ділянці. Щодо акумуляторів - так, у бюджетних наборах вони йдуть радше як базове доповнення до комплекту, 15 хвилин роботи для них це цілком типовий показник.

За дбайливого використання, без перевантаження мотора, своєчасного очищення ножів і без роботи “через силу” ці тримери служать по кілька років. Бажаємо приємної роботи тримером!

• Виталий З***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Все працює, доставлено швидко. Дякую.

Переваги:
    Легка, не складна в експлуатації.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Принцеса Діана

Вітаємо, Віталій!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що все працює справно і ви задоволені швидкою доставкою. Бажаємо приємного користування!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Після 10 хв роботи тример задимівся і згорів. Дякую, накосилась трави......

Вітаємо, Наталія!

Нам дуже шкода, що виникла така ситуація з вашою мотокосою.
      Ми прагнемо, щоб техніка працювала надійно, тому одразу запропонували вам обмін інструменту для проведення перевірки та вирішення проблеми. На жаль, ви відмовилися від цієї пропозиції.
      Якщо ви зміните своє рішення, ми завжди будемо раді допомогти та вирішити це питання на вашу користь. Звертайтеся в будь-який час!

• Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

В принципі працююча річ, але якість комплектуючих відповідає ціні

• Продавець  ShemUA

Дякуємо за відгук. Так, сам тример у цій моделі доволі вдалий для своєї ціни, чудово підходить для побутового догляду за ділянкою. А от акумулятори у бюджетних наборах інструментів - це основний компроміс, адже більш ємні АКБ суттєво збільшили б вартість усього комплекту.

Доречі можемо порадити додатково придбати насадку з ліскою - вона краще підходить для роботи біля бордюрів, парканів, дерев та інших перешкод. Таким чином ви подовжите термін експлуатації комплектних ножів - вони менше пошкоджуватимуться і їх можна буде залишити для більш щільної трави, бур’яну та складніших ділянок.

• Мар'ян Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Отримав швидко косарка зручна гарно справляється зі своїм завданням

Вітаємо, Мар'ян!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ви швидко отримали замовлення і косарка зручна та добре справляється зі своєю роботою. Бажаємо приємного користування!

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: VZK Dnipro

5 звёзд поставил продавцу за выполнение своих обязательств и быструю отправку. Спасибо! Что касается товара, то это просто детская игрушка. Ножи никакие, аккумуляторы слабые. Один уже сдох, вскрыл его и обнаружил там 5 аккумуляторов ёмкостью "китайских" 1200 мА/ч, соединённых последовательно, которые и дают 21V на выходе. Один сдох и разорвал всю цепь питания. Проверил оставшиеся на ёмкость тестером измерения ёмкости и выявилось, что их реальная ёмкость 900-980 мА/ч. То есть вся общая ёмкость при последовательном соединении всего 0,9- 098 А/ч , а не та, что заявлена. К продавцу претензий нет, а вот к китайцам за их обман ну очень много. Что сделано : заменены аккумуляторы на 3000 мА/ч ; изготовлены новые ножи из нержавейки. И только после всего этого косилкой можно хоть как-то пользоваться, чтобы не жалеть о потерянных деньгах. Как-то так.

Переваги:
    Быстро отправили
  • Денис Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Ну в целом нормально за свои деньги,но одно но аккумуляторы на 21V вместо 48 как написано на них, и штатная зарядка вышла со строя после 3 зарядки аккумулятора...

Переваги:
    Удобно и просто всё
    Недоліки:
    Зарядное вышло из строя после 3 раза
    • Тетяна К***

Дякую за підказку, я використала акумулятор від пилки револьт, 20v, і вже косила поки не втомилася.

• Денис Д***

Продавец вышел на связь, отправил вместо сгоревшего блока питания новый блок питания, это плюс

• Іванна О***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Класний тример.Легко скласти,легкий у користуванні.Швидко доставили і у повному комплекті.Користувалась тільки металевим ножем,покосила високу траву і пророслі дерева.Цілком задоволена.

• Продавець  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що тример добре впорався навіть з високою травою та молодими деревами, а користування було зручним і комфортним.

• Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Тример зручний, легкий. Для моїх потреб (підкосити краї газону та бур'ян на вулиці) двох аккумуляторів цілком вистачає. Єдина проблема - швидко зношуються ножі. За один покос мінус один пластиковий і один металевий. Припускаю, що проблема у тому, що в бур'яні траплялись гілочки, та тример міг чіпляти краї паркану. Але якщо так піде далі, то доведеться докупляти ножі.

До речі ножі десь можна купити окремо?

Переваги:
    Легкий, бездротовий. просто збирається
    Недоліки:
    Тендітні ножі
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо за відгук. Раді, що тример добре підійшов для ваших задач та виявився зручним у використанні.

Щодо ножів - при контакті з бордюрами, камінням чи парканом металеві ножі можуть трохи деформуватись, але зазвичай і далі нормально косять. Пластикові ж більш чутливі до твердих перешкод і можуть обламуватись швидше. Так, окремо ножі для таких тримерів можна докупити - у нас, на жаль, їх немає в продажу, але на Rozetka вони продаються. Можемо вам ще порадити купити навіть не ножі а насадку з ліскою - якщо основна робота йде біля бордюрів, парканів чи плитки, вона буде практичнішою та краще підходить для таких умов.

• Оксана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Коса зламалася після другого косіння. Не рекомендую

• Продавець  ShemUA

Дякуємо за відгук. Ситуація насправді нетипова для цього тримера, адже при правильній збірці та дотриманні умов експлуатації він зазвичай працює довго і стабільно, лише ножі поступово з часом зношуються.

Нажаль у вашому повідомленні замало деталей, тому складно зрозуміти причину ситуації - не вказано, що саме зламалося, у який момент це сталося та в яких умовах використовувався тример.

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Нормальний тример за свою ціну

Переваги:
    Легкий, добре косить
    Недоліки:
    Акумулятор бажано сильніший
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що тример добре справляється зі своєю роботою та виявився зручним у використанні.

• Виктор Я***
    Відгук від покупця. Продавець: KhenSo

Косить не погано,Але чому в описі що тут зазначено 800 ват,хоча тример на 600 ват,це що також маркетинговий хід як з вольтажем?

Переваги:
    Працює не погано
    Недоліки:
    Не достовірна інформація про товар на сторінці!
  • Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KhenSo

Швидка доставка. Товар такий як в описі.

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Штука корисна, але якість китайська. Акумулятора вистачає на 20 хвилин роботи. Заряджається довго. Ручка зламалася на 2 день. Гарантія 14 днів, але ручка не витримала навіть цього строку.

Переваги:
    Косить непогано.
    Недоліки:
    Зламалася ручка. Акумулятор тримає заряд 20 хв.
  • Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: KhenSo

Після отримання свербіли руки щоб випробувати. Поки збирала трішки почортихалася, бо за інструкцією не все було зрозуміло, але зібрала. Робота закипіла - покошена травичка вздовж доріжок, у зоні відпочинку, сорняки біля паркану. Легка, нешумна, 2 акумулятори - дуже зручно. Покупкою задоволена на 100%

Переваги:
    Дуже швидка відправка. Співвідношення ціна-якість
    Недоліки:
    Не дуже зрозуміла інструкція про зборку, але допетрати можливо )
    • Наталія П***

На фото трімер без коліс, а в оригіналі на фото колеса,це друга конструкція?

• Дмитро А***
    Відгук від покупця. Продавець: VZK Dnipro

Ємність акумулятора не відповідає опису, ножі жахливої якості. Дарма витрачені кошти

• Ілля Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KhenSo

Товар достатньо якісний як для своєї ціни, цілком вистачає потужності для підстригання невеликих ділянок, куточків і ділянок біля дому. Акумуляторів хвилин по 20 вистачає, цього достатньо

• Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: KhenSo

Тример не справляється зі своїм основним призначенням. Підійде хіба що для скошування одного невеликого кущика трави. Якщо мова йде хоча б про 1 м² і більше — для нього це вже проблема.

Під час першого ж використання зламався пластиковий ніж. У густішій траві тример постійно застряє, покіс траву не косить нормально, а радше “зализує”.

Загалом — не відповідає очікуванням. Вважаю, що це даремно витрачені кошти.

Переваги:
    Два акумулятори
    Недоліки:
    Призначений для одного кущика трави