- Лілія Т***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Чорний
Дуже швидко відправили, роутер працює без нарікань.
- Недоліки:
- Поки немає
- ГеннадійВідгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Чорний
Продавець найкращий – швидко, зручно!
Роутер - щось неймовірне. Швидкість покращилася майже в 2 рази з 45/59 до 97/99 Мбит/с. Перевірте перед заміною старого на цей і після.- Переваги:
- Ціна і якість. Для трикімнатної квартири – то що треба.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- руслан р***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Чорний
Больше Асус не буду брать
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Очень маленький радиус WiFi
- Продавець WOWS
Руслан, вітаємо! Нам дуже шкода, що ви залишились незадоволені покупкою.
Ми розуміємо, що у кожного користувача індивідуальний погляд на якість роботи маршрутизаторів та різні вимоги до зони покриття, проте зазначимо, що у разі, якщо у вас виникають сумніви в коректності роботи пристрою, ви можете звернутись до авторизованого сервісного центру або напряму до нас задля вирішення цього питання. Будемо вдячні вам за розуміння!
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Чорний
Зловив дивний баг із цим роутером. У мене 2 мережі, 2.4GHz для IoT та 5GHz для більш вимогливих завдань. Через якийсь випадковий час зникає мережа 5GHz і ніяк до неї не підключиться. в результаті все на автоматі підключається до 2.4 і як наслідок швидкість падає до кумедних цифр.
Приходив майстер що б допомогти із налаштуваннями. А то для роботи wifi 6 вже треба знати значно більше.
У результаті майстер не впорався. Якщо продавець не допоможе налаштувати цей роутер, то я не раджу його брати. За останній місяць уже разів 5 скидав до заводських налаштувань. Вже набридло займатися цією нісенітницею. Дешевий китайський роутер 6 років пропрацював із мінімумом налаштувань.- Недоліки:
- рандомно пропадає 5GHz мережа і тільки повний ресет та налаштування з нуля допомагають
- Продавець WOWS
Олександр, вітаємо! Ми вдячні вам за цей запит.
Наш магазин вже зв'язався з вами для можливої допомоги та вирішення цього питання. Будемо раді подальшій співпраці!
- руслан р***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Чорний
Всё отлично работает
- Переваги:
- Работает отлично
- Продавець WOWS
Руслан, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Чорний
Що можу сказати про роутер? Начебто працює. Світиться вночі дуже яскраво.
Він стоїть на підвіконні. У першу ніч я подумав що по дому чи то швидка чи ще якась служба.
Заклеїв темною ізолентою світлодіоди і тепер спати не заважає. Але й не заважає подивитись яка лампочка світиться. Швидкість LAN віддає нормально. Але ось по вайфа максимум що вийшло це 553mbps. А в середньому 350 МБС. А ось пробиває стіни так собі. До цього був старий Tenda, брав його саме тому, що до нього роутер не можу 2х квартиру нормально покрити з-за стін. Так ось там де Tenda пробивав без проблем, asus не справляється.
Споживання у нього звичайно вище за Tenda. Тенду живив від павербанку на 30 000mah, вистачало більш ніж на добу. Асус спустошує банку менш як за 20 годин. Але раджу купити ДБР для роутера. Це просто кайф. Не треба паритися з перемиканням живлення та постійною зарядкою банки.- Переваги:
- WiFi6
- Недоліки:
- дуже яскраві світлодіоди, не можу налаштувати високу швидкість по WiFi
- Продавець WOWS
Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Бажаємо приємного користування! - Артемий О***
Приложение скачай уважаемый начинающий пользователь интернет пространством. В приложении можно спокойно выключить светодиоды и не нужно «колхозить», со скоростью тоже самое. Возможно стоит углубиться в тему перед тем как снижать рейтинг товару из за того что вы не разобрались
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: gadget mall
Працює чудово, швидкість відмінна
- Переваги:
- Швидкість (не по проводу), компактність, легкість налаштування
- Недоліки:
- Антени важкувато поставити рівно із-за того, що вони крутяться в різні сторони (це також може бути плюсом?
- Александр Ц***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Чорний
Быстро отправили. Все работает. Спасибо продавцу!
- Продавець WOWS
Олександр, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Володиммир З***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Чорний
Швидка доставка.
- Переваги:
- Стабілна робота, багато налаштувань, з коробки остання прошивка.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Олексій К***Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний
Два штуки купляв 3 и 2 роки тому. Все ок. Постійно оновлюються.
- Переваги:
- Швидкість, зручність налаштування, оновлення. Ціна за якість
- Недоліки:
- Хотілось би потужніше антени