- Анатолій М***Відгук від покупця. Продавець: PICK4U
Это теперь моя любимая "игрушка" в мои 71 лет
- Переваги:
- Питание от батареек или 1,5 В аккумуляторов ААА, а не от Кроны; автовыбор диапазона измерения; подствка, облегчающая обзор результата измерения; поиск скрытой проводки; True RMS и много дгугих преимуществ по сравнению с моим старым DT-838S
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Продавець PICK4U
Дякуємо Вам за високу оцінку та теплий відгук!
Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався та повністю виправдав Ваші очікування.
Хочемо також нагадати, що на товар діє гарантія, тому якщо під час користування виникнуть будь-які питання — звертайтеся, ми завжди раді допомогти.
- Николай Г***Відгук від покупця. Продавець: PICK4U
Все заявленные функции работают-это уже хорошо.
- Переваги:
- Удобно когда включил вольтаж и не нужно угадывать на сколько надо включить 100 или 200 он сам покажет автоматически.
- Недоліки:
- Пока нет
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: PICK4U
Тестер працює, - це головне! Є декілька дуже корисних властивостей. Можлива підсвітка робочої зони. Використання елементів живлення ААА, це плюс. АА було б іще краще!))
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не знайшов, поки
- СергійВідгук від покупця. Продавець: PICK4U
Хороший, сподобався режим BAT 1.5V який перевіряє батарейки АА і ААА під навантаженням і видає більш чесне значення а також захист на щупах для більш якісного довготривалого зберігання
- РубенВідгук від покупця. Продавець: PICK4U
Добротний інструмент, радує підсвітка екрану, ліхтарик і хороша точність
- ЯрославаВідгук від покупця. Продавець: PICK4U
Купувала для побутових задач, працює без зауважень
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: PICK4U
Хороший мультиметр, показання звіряв - похибка мінімальна. Для моїх задач підійшов
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: PICK4U
Прикольний інструмент. З переваг які зацінив визначив би підсвітку екрану (навіть в світлий день допомагає краще побачити цифри), практичні акумулятори які легко міняти в разі потреби ну і точність
Рекомендую тим кому хочеться купити щось нормальне на тривалий період- Продавець PICK4U
Дякуємо Вам за високу оцінку та теплий відгук!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: PICK4U
Хороший прилад. Порадувала точність і підсвітка екрану, дуже приємно працювати ним. Рекомендую!
- Продавець PICK4U
Дякуємо Вам за високу оцінку та відгук!
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: PICK4U
Можу рекомендувати, покупкою задоволений!
- Продавець PICK4U
Дякуємо Вам за високу оцінку товару!
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: PICK4U
1 наконец избавились от кроны
2 ncv
3 автовыбор диапазона
4 фонарик, никогда б не подумал, что это настолько удобно
Единственное, хочу докупить крокодил на удлинителе для прозвонки, если б был в комплекте то вообще было бы огонь))- Переваги:
- Отличный мультиметр, оч удобный в использовании
- Продавець PICK4U
Дякуємо Вам за високу оцінку та змістовний відгук!
Нам дуже приємно, що ви оцінили вами ж перечислені переваги даного мультиметра.