- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Цей набір зацікавив відразу, містить кілька видів динозаврів та справжній шуруповерт із інструментами. Такий набір точно коштує витрачених грошей. Сину дууууже сподобався.
- Переваги:
- Супер іграшка
- Продавець NexTrend
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Дуже класний конструктор дитини дуже сподобалось )))
- Продавець NexTrend
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Дарина Г***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Крутий набір для розвитку логіки та моторики, цікаво складається. Син просто в захваті. як від динозаврів, так і від шуруповерта)))
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець NexTrend
- Артур Р***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Навіть не очікував, що цей конструктор такий прикольний. Виглядає суперякісно, на Китай не схоже. Динозаври сину дуже сподобались. Першого ми з ним разом зібрали, а наступні вже сам старався скручувати шуруповертом. На вік 5 років - іграшка що треба.
- Переваги:
- Виглядає якісно і дорого
- Продавець NexTrend
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Це реально крутий набір для любого пацана, зайнятий і голова працює. Дуже рада, що натрапила на нього, бо малому дуже сподобався! Пластик міцний, деталі великі, дитина просто в захваті, що тпер має свій шуруповерт)) Динозаври прикольні, на колесах, рухомі лапи, щелепа. Щиро рекомендую! а, і ще крута коробка в стилі під епоху динозаврів.
- Переваги:
- Одні плюси! Рекомендую!
- Продавець NexTrend