- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Якістю задоволений. Магнітні куби працюють добре.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Відправили товар, який кардинально відрізняється від картинки. Темний. Купувалося дитині на подарунок.
Продавець про відмінності не повідомив, відправив як є. Не рекомендую!- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Абсолютно інший товар
- Олександр
Зверніть увагу, що негативні оцінки розетка або продавець «знімає». Поставив 1 зірку, але зараз мій відгук не має оцінки, і товар знову за оцінками ідеальний. Плюс продавець так і не відреагував на відгук НІЯК. Висновок: НЕ КУПУЙТЕ, якщо не хочете бути ошукані.
- Мар'яна К***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Швидка доставка, гарний вигляд.
Дитина залишилась задоволена. - Анна К***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Якісний, дитині дуже сподобався
- Григорій А***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Якісний та цікавий конструктор у стилі Minecraft, виглядає ще краще ніж на фото.
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Донька просто закохалась у цей рожевий замок Дуже гарний та захопливий набір.
- Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Конструктор сподобався з першого дня, син тепер постійно щось будує Деталі тримаються добре.
- Ніка О***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Купували на день народження, подарунок вийшов супер. Якість хороша, усе прийшло ціле та гарно запаковане.
- Денис А***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Відмінний набір для розвитку фантазії та моторики. Син проводить за грою багато часу із задоволенням.
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Гарний варіант для розвитку фантазії та моторики. Син сидів з ним пів вечора, не могли відірвати від гри.
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Брали на подарунок, дитині сподобався, якість гарна.
- Надія Ч***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Гарна іграшка, діти задоволені! Підходить до інших комплектів
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Дитина конструктором задоволена, можна складати різні форми. По якості конструктор супер.
- Марта Я***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Класний конструктор, добре кріпиться, дитині цікаво гратись
- Інна Л***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Конструктор купувала ще в грудні на подарунок хлопчику 6 років. Елементи яскраві якісно зроблені. Магніти до цього часу працюють справно. Дитина була в захваті і просить докупити новий. Дякую за швидку доставку
- Переваги:
- Недоліки:
- Не помітила
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Чудовий конструктор
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Класний конструктор. Все добре магнітиться. Усі блоки дуже якісні, рівні. Дууууже приємний звук. Малий у захваті.
- К.Б.Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Все чудово!
- Ліза К***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Яскраві кольори, багато деталей і цікава тематика. Дитина із задоволенням будує замки та вигадує свої історії.
- ДжонВідгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Чудовий конструктор
- Давід А***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Сподобався стиль Minecraft, для фанатів гри саме те, що треба. 100 блоків вистачає для великих конструкцій.
- Каріна Ф***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Один із найкращих наборів у цій ціні. 100 деталей вистачає для творчості та довго не набридає.
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Якісний та чудовий товар
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Доброго дня. Конструктором задоволені, куби приємні на дотик, інструкція допомагає у побудові лабіринту. Діткам сподобалося.
- Переваги:
- Рекомендую. Цікавий конструктор.
- Владислава Д***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Конструктор чудовий. Якість відмінна. Дитина була в захваті)
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Все супер
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: HappyLittleShop
Конструктор чудовий, гарно магнітиться. Подарунок сподобався.
- Олеся І***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Дуже красивий набір, рожевий замок виглядає просто чудово. Донька була в захваті від подарунка.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Хороша якість деталей, без запаху, усе акуратно зроблено. Дитина грається щодня і не набридає.
- Дмитро А***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Купували на подарунок, дитина залишилась у захваті. Якість хороша, пластик міцний, без стороннього запаху.
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Чудовий набір для творчої гри. Дитина зайнята надовго, розвиває уяву та дрібну моторику.
- Даніл Е***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Купували на подарунок сину, залишився дуже задоволений. Конструктор цікавий, багато можливостей для гри.
- Валерій З***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Дуже сподобалась тематика Minecraft. Деталі яскраві, магніти тримають добре, усе легко складається.
- Даша А***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Хороший конструктор, магніти тримають міцно, деталі легко з’єднуються. Доньці дуже сподобався.
- Ярослав Ф***Відгук від покупця. Продавець: JulySuperShop
Дуже класний набір, дитина одразу почала будувати будиночки та вежі. Деталі яскраві, магніти тримають добре.