Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Магнітний конструктор майнкрафт магнітні блоки у стилі Minecraft для дітей 100 деталей дитячий набір розвиваючий STEM іграшка для розвитку моторики логіки творчості будівництва сумісний блоковий навчальний креативний будівельний + серветка в комплекті

Код:  589312039
Оцінка користувачів 4.67/5
  • Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Ідеальний конструктор, син просто не відриваєтся від нього, нарешті відволікли від мультиків та ігор на смартфоні

• Олексій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Брав цей набір на подарунок - і не прогадав. Дитина була в захваті з першої хвилини, одразу почала збирати фігури. Якість хороша, ідеальний варіант для подарунка, який точно не буде лежати без діла

• Валентина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Якісний набір, все відповідає опису. Магніти добре тримають, блоки легко з’єднуються між собою. Подобається, що дитина може самостійно створювати різні конструкції

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Инесса М***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Приехал вообще другой конструктор.... повелась на цену называется. Не было времени покупать другой подарок пришлось дарить что есть. Выбирал ребенок ради зомби в итоге остался расстроен. Ещё и нечего толком построить не может, магниты слабые, другой конструктор держится лучше. Пришлось заказывать ещё один. Скупой платит дважды как говорится. Будьте внимательны!

Недоліки:
    Не соответствует фото, прислали вообще другую модель
  • Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Приємно здивував набір. Деталі добре виглядають, легко поєднуються між собою. Дитина швидко розібралася та почала придумувати власні конструкції. Для фанатів Minecraft чудовий варіант

• Юлия З***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Яскравий та цікавий набір Багато деталей, можна будувати різні фігури прямо як у Minecraft

Переваги:
    Яскравий
    • Продавець  AKSEL

• Павло Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Купували на подарунок сину. Конструктор викликав багато емоцій, дитина кілька годин збирала різні фігури та будівлі. Деталей достатньо для творчості.

• Товстий І***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Взяли дитині на подарунок, дитина не дуже задоволена. Магніти слабкі і не тримаюмть потрібну кількість блоківю

Недоліки:
    Слабкі магніти
  • Павло Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Дуже крутий конструктор Дитина збирає із задоволенням, магніти добре тримаються, швидка відправка

• Марія М***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Сину дуже сподобався конструктор якісний, розвиває фантазію та дрібну моторику

• Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Дитині дуже сподобався Магніти тримають добре, можна збирати різні фігури.

Переваги:
    швидка доставка, гарна якість
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  AKSEL

• Алина У***

Добрый день!
    А это нормально что упаковка и язык конструктора не такой как в описании?

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Все сподобалось.І товар і доставка.Отримали швидко. Все добре. Діти задоволені.

• Діма
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Купував на подарунок племіннику, всі залишились задоволені
    Чудова якість та пакування

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL

Подарили сыну на день рождения, попали в точку ребенок в восторге от того, что блоки магнитные. Сделано всё очень качественно, отличная игрушка для развития фантазии. Очень быстро отпраивли, хоть и брали вплотную к дню рождению