Відгуки покупців про М'яка іграшка Сонік 50см, AToys (Zim-19чорний)
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: Like toys
Гарна іграшка
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Little Sprouts. Висота іграшки: 27
05.03 замовила і одразу оплатила. Подарунок був потрібен на 09.03. Замовляла спеціально у продавців з Харкова щоб подарувати 10.03, бо доставка мала бути за 20 км від міста до НП. Продавець не реагував на замовлення поки я сама не написала 7 березня коли буде відправлено товар . На що мені відповіли просто що до товару було додано номер накладної. У відповідь я написала що додати це не відправити, тільки 8 березня після 15.00 аж сказали буде у вівторок. В підсумку підправили аж в 19.49 годині 10 березня , прибуло 11 березня о 12 годині куди замовляла. Відношення до покупця жахливе як в комунікація так і у термінах доставки.Це була частила важливого подарунку дитині на день народження який я замовила заздалегідь.Майже 5 днів робити відправку. Судячи по відгукам компанії в неї і так не дуже гарні оцінки.
- Переваги:
- Іграшка відповідає заявленим характеристикам та фото
- Недоліки:
- Сервіс продавця, комунікація, терміни доставки.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Golden Elf. Колір: Чорний. Висота іграшки: 27
Дитині сподобалось!
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Чорний. Висота іграшки: 35
Нажаль товар не вiдровiдае фото .Прислали рожеву iграшку моему синуну чому якраз перед святом Миколая.?
- Недоліки:
- Не той колiр й не той герой що на фото
- Іван
А мені вони прислали як на фото, але не того розміру, в двічі меншого, повернув товар.