Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Ручна мийка високого тиску акумуляторна портативна автомийка кархер універсальна бездротова мінімийка для авто, машини на акумуляторі 12V з двома акумуляторами в кейсі

Оцінка користувачів 4.38/5
на основі 324 відгуки
  • Відгуки про товар продавця TACO
  • Вікторія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Брали на подарунок, часу на огляд не було, подивились уже вдома - на коробці немає одного червоного затискача, дуже прикро, впевнена, що відправник це бачив, але все одно відправив.
    Про якість самого виробу поки що нічого сказати, не випробовували

Недоліки:
    Запах пластику, коробка без затискача
    • Продавець  TACO

Вітаємо. Шкода, що ви не оглянули товар при отриманні та не звернулися до нас — будь-яке питання з комплектацією вирішується за п'ять хвилин одним дзвінком.

Цілком можливо, що червоний затискач просто злетів під час транспортування і досі скромно лежить на дні коробки чи всередині пакування — перевірте, будь ласка, уважніше.

Щодо запаху — це природна ознака будь-якого нового пластикового виробу, яка зникає після першого ж провітрювання або миття.

Впевнені, коли ви вирішите випробувати пристрій у роботі, його якість та функціонал залишить значно кращі враження, ніж запах нової речі.

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Працює добре за свої гроші

Щиро дякуємо!
      Намагаємось балансувати, щоб була відповідність ціна/якість :)

• Віталій

Дуже зручно

Недоліки:
    Поки не має
    • Продавець  TACO

Дякуємо вам за відгук) нехай приносить задоволення)

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Доброго дня. Дуже бистро доставлено. Гарна комплектація. Чудова і незамінна річ для дому. Рекомендую купувати як для себе так і в подарунок

Переваги:
    Гарна якість

Дякуєм за ваш відгук)

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Мийка працює справно, зручна у використанні. Ціна відповідає якості. Дуже задоволені.

Дякуємо за ваш відгук)

• Марк Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Гарна мийка, дуже зручна в користуванні
    мені все сподобалось, дякую

• Продавець  TACO

Дякуємо за ваше замовлення, та раді що вам усе сподобалось)

• Галина В***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Мийка супер за свої гроші! Працює справно, легка і автономна. Так, це не професійний керхер за всі гроші світу, але для своєї ціни варіант просто топ. Я задоволена на всі 100%

Переваги:
    Компактна і зручна
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Єлизавета Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Замовляла цю мийку для тата, який дуже любить свою машину)) він задоволений на всі 100% - миє машину і радіє. Якість за таку ціну нас більш ніж влаштовує

Переваги:
    Ціна/якість
    • Продавець  TACO

Дякуємо за відгук! Нехай служить)

• Александра О***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Купила для чоловіка. Товар опису співпадає, все добре працює. За такі гроші , то круто.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Поки ,ще не виявили
    • Продавець  TACO

Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що обрали нас для подарунка чоловікові! Нам дуже приємно, що мінімийка виправдала ваші очікування і ви задоволені її роботою та ціною.

Нехай довго служить і радує вас)

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Не якісний. Коробка з найтоншого пластику, прогинається і скручується. Це важко назвати коробкою для зберігання приладу. Батареї дуже легенькі. В роботі ще не тестував, але якістю не задоволений.

• Продавець  TACO

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок.

Так, пластик кейсу в цій моделі тонкий. Виробник максимально спростив пакування, щоб зробити сам комплект доступним за ціною і не переплачувати за коробку. Вага акумуляторів також обумовлена їхньою компактністю та мобільністю.

Проте в цій моделі головне — це робота самого пристрою. Вона чудово збалансована в категорії "ціна/якість" і повністю виконує свої завдання: змити свіжий бруд, помити авто, велосипед чи садові меблі. Сподіваємося, після перевірки мінімийки на практиці ваше враження зміниться на краще!)

• Владимир В***
    Продавець: TACO

Мийка не відповідає опису. Акумулятор заявлено 21V. Зарядний блок 12V.

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Користуюсь майже місяць. Отримав на наступний день після замовлення.За свою ціну миє чудово. Достатньо для миття 7 місного тігуана на одному заряді акумуляторів

Переваги:
    Компактний, ціна
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Замовлення прийшло швидко, товар відповідає опису. Автомийка зручна, легка та проста у використанні. За свої гроші хороший варіант. Рекомендую!

• Виктория П***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Повністю відповідає заявленим характеристикам, в користуванні більше місяця, зручно возити з собою

• Василь К***

Полили город,працює прекрасно

Переваги:
    Потужна
  • Владимир С***

Апарат норм!
    Нарікань нема!
    Шланг трохи дубуватий, але не критично!)))

Переваги:
    Нормальний Китай!
    Недоліки:
    Шланг твердий!
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Все добре, але в комплекті якась незрозуміла шайба, і слабувата інструкція, на піноутворювач сильно не розраховуйте, а так взагалі норм за свої гроші

• Виталий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Отцу понравилась, со со своими задачами справляется на ура! За эти деньги я думаю покупка оправдана

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Досить непогана автомийка. не замінить повноцінну через відсутність функціоналу, але збити пил та деякий бруд буде ідеально. Пару разів вже так робив. Ще приємний момент - можна взяти з собой 5-літрову баклажку та вийти помити вікна, якщо живете на 1 поверсі.

Переваги:
    Недорога, непогано справляється зі своїми функціями
    Недоліки:
    Трошки жорсткий шланг
  • Ірина П***

Товаром задоволена

• Тетяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Товар отримали дуже швидко! Не встигли ще в певній мірі випробувати товар, раз помили машину одним акумулятором

Переваги:
    Швидка доставка та адекватна ціна
    Недоліки:
    Поки не виявили
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

До продавця немає претензій, але сама мийка абсолютно ніяка. Простіше помити машину вручну за допомогою губки і відра чим нею

Переваги:
    Просто працює
    Недоліки:
    Тиск дуже слабкий, насадки розпилють так слабко що вам доведеться цілий день мити машину, при чому миючи кожний сантиметр впритул, бо инакше тиску недостатньо щоб навіть багнюку змити...
    • Продавець  Eligos

Добрий день! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків. Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, допоможемо Вам розібратися у користуванні товаром.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

працює, ну зрозуміло що, до професійного обладнання далеко, але для господарських потреб хватить, мопед, велосипед, паркан і т.д., авто не знаю чи помиє...

Переваги:
    ціна
  • Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Накрилася не качає води 4 рази помив моточикол

Переваги:
    Недоліки:
    Одноразова
    • Продавець  VMP

Доброго дня, не дуже зрозуміло, в чому саме проблема. Але, якщо помпа працює але не прокачує воду, то потрібно залити через шланг води в помпу і вона буде працювати, інший варіант, якщо проблема в акб, і ви їх залишити розряджені, то вони могли вийти з ладу, тоді це вже потрібно замінювати елементи живлення, так як розрядженими тримати їх не можна.

• Сергій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Гарна автомийка,не треба від неї очікувати що вона заміне професійну мийку,але помити авто відмити бруд вона впорається

Переваги:
    Мобільність
    Недоліки:
    Поки не бачив
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Інструмент простий у використанні. Для моїх потреб його повністю вистачає. Високий рівень зборки - ніде рідина не витікає, насадки підходять і не соплять

Переваги:
    Легкість використання, якість виготовлення відповідна ціні, достатня комплектація
    Недоліки:
    Жорсткий шланг, фільтр погано тримається дна. Та нічого критичного, що б не можна було поправити
  • Лидия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Товар пришёл с неисправным аккумулятором.

Переваги:
    Не знаем ещё
    Недоліки:
    Нерабочий аккумулятор
    • Продавець  Eligos

Добрий вечір! Будьте уважніші та оновіть ТТН, яку ми Вам надавали. Акумулятор вже очікує на Вас на новій пошті.

• Продавець  Eligos

Замінили Вам акумулятор на справний.

• Сергій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Легше ніж просто шлангом...

Переваги:
    Компактна
    Недоліки:
    Мала потужність
  • Володимир Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Брав в першу чергу для обприскування дерев від шкідників. Вдалося під'єднати до ручного ранцевого обприскувача (кому цікаво підкажу як це зробити. Під час невеличких перерв у роботі стрімко падає тиск, тому відновлював його ручною помпою не знімачи бачок з плечей. ставлю "5"

Переваги:
    Забезпечує порівняно потужний тиск води. Досить прийнятна ціна.
    Недоліки:
    Дешевий пластик та підвідна трубка. Батареї за вагою досить легкі (що вказує про відповідну якість).
  • Константин М***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Використовував декілька разів, все працює, за свої гроші норм.

• Щербань П***

Чудова мийка, комплектація повна

• Дмитро В***

Гарно працює

• Валентин Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Кращий вибір за невеликі гроші. Можна помити машину, вікна та дещо по господарстві, навіть якщо є електрична мийка, акумуляторна зайвою не буде враховуючи сьогоднішні реалії життя.

Переваги:
    Мобільність, практичність, якість.
  • Володимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

З подивом відмітив, що вдалось відмити застарілі сліди іржі в ванні, які не видалялись хімікатами.

Переваги:
    За свою ціну добре
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Сергій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Дубовий шланг, а так все добре.

• Тетяна К***

Досить пристойний прилад

Переваги:
    Недорогий
    Недоліки:
    Не виявили