Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Ручна мийка високого тиску акумуляторна портативна автомийка кархер універсальна бездротова мінімийка для авто, машини на акумуляторі 12V з двома акумуляторами в кейсі

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Иван В***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Мийка дуже гарна. Брав на подарунок. Свої функції виконує в повному обсязі. Миє гарно. Можна використовувати для обприскування високих дерев. Взагалі дуже класна мийка.

Переваги:
    Ціна, виконує свої функції.
    • Продавець  TACO

Дякуємо за відгук, Іване! Приємно, що мийка виявилася такою універсальною. Хай довго і справно вам служить)

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Класна мийка. Купувала собі на дачу. Все легко і зрозуміло. Машину миє нормально. Я задоволена

Переваги:
    З ємності
    • Продавець  TACO

Олено, дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще)

• Тетяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Гарна ручна мийка для побутових завдань. Зручно, що в комплекті йде кейс для зберігання. Продавець швидко виходить на зв'язок, швидка відправка

• Продавець  TACO

Дякуємо за відгук! Читати про швидку доставку та зручний кейс дуже приємно — за словами це всі 5 зірочок, впевнені, наступного разу так і буде :)) Хай мийка служить довго і без проблем!

• Владислав У***

Все добре хороша мийка

• Продавець  TACO

Дякуємо за відгук! Нехай служить)

• Тетяна Н***

Все добре

• Продавець  TACO

Дякуємо за відгук, нехай служить!

• Ростислав
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Працює добре, для моїх завдань, як-от миття бензокоси та велосипеда, повністю вистачає і за часом, і за потужністю.

• Продавець  TACO

Дякуємо за відгук! Приємно знати, що ви задоволені роботою та потужністю. Ми постійно працюємо над тим, щоб підтримувати ідеальний баланс ціни та якості для наших клієнтів. Звертайтеся ще!

• Вікторія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Брали на подарунок, часу на огляд не було, подивились уже вдома - на коробці немає одного червоного затискача, дуже прикро, впевнена, що відправник це бачив, але все одно відправив.
    Про якість самого виробу поки що нічого сказати, не випробовували

Недоліки:
    Запах пластику, коробка без затискача
    • Продавець  TACO

Вітаємо. Шкода, що ви не оглянули товар при отриманні та не звернулися до нас — будь-яке питання з комплектацією вирішується за п'ять хвилин одним дзвінком.

Цілком можливо, що червоний затискач просто злетів під час транспортування і досі скромно лежить на дні коробки чи всередині пакування — перевірте, будь ласка, уважніше.

Щодо запаху — це природна ознака будь-якого нового пластикового виробу, яка зникає після першого ж провітрювання або миття.

Впевнені, коли ви вирішите випробувати пристрій у роботі, його якість та функціонал залишить значно кращі враження, ніж запах нової речі.

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Працює добре за свої гроші

Щиро дякуємо!
      Намагаємось балансувати, щоб була відповідність ціна/якість :)

• Віталій

Дуже зручно

Недоліки:
    Поки не має
    • Продавець  TACO

Дякуємо вам за відгук) нехай приносить задоволення)

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Доброго дня. Дуже бистро доставлено. Гарна комплектація. Чудова і незамінна річ для дому. Рекомендую купувати як для себе так і в подарунок

Переваги:
    Гарна якість

Дякуєм за ваш відгук)

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Мийка працює справно, зручна у використанні. Ціна відповідає якості. Дуже задоволені.

Дякуємо за ваш відгук)

• Марк Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Гарна мийка, дуже зручна в користуванні
    мені все сподобалось, дякую

• Продавець  TACO

Дякуємо за ваше замовлення, та раді що вам усе сподобалось)

• Галина В***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Мийка супер за свої гроші! Працює справно, легка і автономна. Так, це не професійний керхер за всі гроші світу, але для своєї ціни варіант просто топ. Я задоволена на всі 100%

Переваги:
    Компактна і зручна
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Єлизавета Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Замовляла цю мийку для тата, який дуже любить свою машину)) він задоволений на всі 100% - миє машину і радіє. Якість за таку ціну нас більш ніж влаштовує

Переваги:
    Ціна/якість
    • Продавець  TACO

Дякуємо за відгук! Нехай служить)

• Александра О***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Купила для чоловіка. Товар опису співпадає, все добре працює. За такі гроші , то круто.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Поки ,ще не виявили
    • Продавець  TACO

Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що обрали нас для подарунка чоловікові! Нам дуже приємно, що мінімийка виправдала ваші очікування і ви задоволені її роботою та ціною.

Нехай довго служить і радує вас)

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: TACO

Не якісний. Коробка з найтоншого пластику, прогинається і скручується. Це важко назвати коробкою для зберігання приладу. Батареї дуже легенькі. В роботі ще не тестував, але якістю не задоволений.

• Продавець  TACO

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок.

Так, пластик кейсу в цій моделі тонкий. Виробник максимально спростив пакування, щоб зробити сам комплект доступним за ціною і не переплачувати за коробку. Вага акумуляторів також обумовлена їхньою компактністю та мобільністю.

Проте в цій моделі головне — це робота самого пристрою. Вона чудово збалансована в категорії "ціна/якість" і повністю виконує свої завдання: змити свіжий бруд, помити авто, велосипед чи садові меблі. Сподіваємося, після перевірки мінімийки на практиці ваше враження зміниться на краще!)

• Владимир В***
    Продавець: TACO

Мийка не відповідає опису. Акумулятор заявлено 21V. Зарядний блок 12V.