- запорожець о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пропрацював 15 хв і по ходу шьотки стерлися. Бо через отвори охолодження пилюка чорного кольору почала вилітати і вся рука чорна. Почали падати оберти і тепер навіть незапускається. Тільки вчора отримав.
- Недоліки:
- Зламалася 15 хв
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Більше не буду купувати тример цієї фірми
- Переваги:
- Недоліки:
- Через 5 хвилин роботи, тример перестав косити траву, вимкнувся
- Представник бренду
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Очень рекомендую продавца, видно что люди ориентируются на клиентов, в среду заказал, в пятницу прибыло. Упаковано, без дефектов и помятости, полный комплект, все супер
- Переваги:
- За свои деньги топ
- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Недавно купил себе этот аппарат, в замен Боша (который отвоевал свои 8 лет и ушел на покой). Для дачи самое то. Легкий вес и мощность главные преимущества. При сборке обратите внимание - нож имеет направление. Поставите не той стороной сильная вибрация (в инструкции не указано вообще). И леска (не знаю как у кого) в мотке было сложена как попало, что приводило к вибрации. Перемотав заново, вибрация ушла. Аппарат на 4+
- Переваги:
- Легкий, мощный