- Ігор Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Flowing Silver. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Добрий апарат за свої гроші. Батарея, проц, ОЗУ, об'єм пам'яті...
Поки що Real me робить добре в бюджетному сегменті, Аби не спаскудилися, як деякі... (Xiaomi)- Переваги:
- Батарея, проц, ОЗУ, об'єм пам'яті, комплектація
- Недоліки:
- За такі гроші немає мінусів
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Suit Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Працює добре. Прийшов заряджений на 70%
- Переваги:
- Гарна селфі камера,потужна батарея
- Недоліки:
- Не виявлені
- Руслана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Suit Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Дуже задоволена
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Suit Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Все добре
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- С.ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Suit Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Чудовий на свої кошти
- Переваги:
- Чудовий акумулятор
- Недоліки:
- Николай Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Suit Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Чудовий телефон за свої гроші,
Переваги: Гарна камера
Недоліки: Незнайшов- Андрей К***
Камера досить посередня.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Suit Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Чудовий
- Назар Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Suit Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Смартфон користуюсь протягом місяця, попередній був Samsung A34, і між ними є велика прірва на користь попереднього!
Почну з якості звучання, вона просто нульова, як з динаміка так і в навушниках, пробував три різних види:(
Вібрація нагадує найдешевші смартфони за 3к гривень.
Стабілізація відео на рівні смартфонів за 8к гривень. З переваг: акум майже на 2 дні і дуже яскравий екран, однак сам сенсор дуже не плавний... Я не розумію, чому за нього просять таку вартість, бо протягом мого 8 річного досвіду продажу смартфонів, я користувався пристроями суттєво дешевшими, однак суттєво краще відкаліброваними, на жаль :(- Переваги:
- Яскравість екрану, акамулятор
- Недоліки:
- Якість звучання, сенсорна реакція, вібрація, ціна
- Алексей
висновок очевидний: треба купляти перевірені бренди, на кшталт самсунг або apple, а не іграти в рулетку з цими китайфонами
- Андрей К***
Стабілізація камери у цьому смартфоні не передбачена технічними характеристиками.
- Максим К***
В мене китайфони типу XIAOMI чи ONE PLUS служать по 4 роки та ще й потім їх продаю вище б/у ринку бо відношусь бережно, а брат купував бюджетні Самсунги то через рік в нього вже глючили
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Partner IT. Колір: Dark Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Чудово. Вчасно та відповідає характеристикам
- Володимир Т***Продавець: Rozetka. Колір: Suit Titanium. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Залишаю відгук на "Назара Б..."
- Переваги:
- Довговічність.
- Недоліки:
- Не на все диття
- Юлія
Користуюсь realme після самс S23 - ніколи не куплю більше самсунг.
Все дуже індивідуально, самс роздутий бренд - де за це ти просто переплачуєш, мій перший і останній самс - ніколи більше не куплю.
realme - перший смартфон, але дуже позитивно здивував. Зарядка 2 дні, камера не гірша, звук норм -але я не меломан.