Відгуки покупців про Маршрутизатор Asus ROG GT-BE19000 (90IG0850-MO9A0V)
- Іліяс Е*** алжВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже потужний роутер який покриває весь будинок 100кв і навіть на двір вистачає. Швидкість видає таку яку по кабелю маю.
- Переваги:
- Швидкість. Стабільність
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий роутер. Купівлею задоволений. Працює як основний в меш системі. Якісний сигнал та стабільна робота. Рекомендую цей товар
- Переваги:
- Якісна збірка та робота. Функціональний
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже якісний роутер, який покриває досить великий простір і пробиває великі стіни. Загалом, дуже задоволений купівлею. По функціоналу на висоті, дуже багато фішок і примочок. Якість сигналу також - супер! Працює в меш системі (він в мене стоїть як головний) дуже стабільно. Купівлею задоволений. Єдине, що потрібно розуміти, що з реаліями сьогодення (виключеннями світла), потрібно більш серйозний UPS ставити. Розраховуйте, що він споживатиме 17-23W. А так, крім немалої ціни, нарікань у мене немає
- Переваги:
- Функціонал. Стабільність роботи.
- Недоліки:
- Багатенько споживає. Немала ціна
- Іван Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Роутер чудовий, наразі його можливості повністю використати неможливо, через те, що в діапазоні 6 GHz в Україні багато пристроїв ще не працює. Регіональні обмеження. Хоча мережеві карти intel працюють чудово.
З досвіду його оновлень прошивки - є дуже стабільні, як наприклад 37838. На ній жодних проблем зі звʼязком. Після неї - більш новіші прошивки працюють нестабільно, роутер на них може втратити wan звʼязок, і поки не перезавантажиш - не працює. Оскільки в мене кілька таких роутерів - така проблема на всіх. Будемо чекати стабільніші прошивки.- Переваги:
- Запас продуктивності на роки
- Недоліки:
- Не завжди стабільні прошивки
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Роутер супер ,ловит в соседней области
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Лучший роутер, что у меня когда либо был, стоит своих денег
- Переваги:
- Wi-Fi 7, MLO, Asus
- Недоліки:
- Не обнаружил
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Я маю ще два Asus роутери один із них gt-ac5300. Доволі теж моцний. Але я помітив проблеми з wi-fi 7 В мене тільки єдиний пристрій підтримує wi-fi7 якщо поряд знаходиться пристрої з wi-fi 6 чи наприклад 6E то вони підключаться тільки на wi-fi 5 і іноді розпізнають wi-fi 6. Можливо це пов'язано з тим що режим wi-fi 7 заважає wi-fi 6 нормально працювати.
В результаті мені довелось вимкнути wi-fi7 режим, щоб пришвидшити роботу на wi-fi 6 і 5. І швидкість до речі зросла в резина wi-fi 6.
Тому поки що двоякі враження від цього роутеру чи це пов'язано з wi-fi 7.
Наче все окей і можна створити і додаткові wi-fi лінії, але поки що довелось відмовитись від wi-fi 7- Переваги:
- Новий процесор, сучасний пристрій
- Недоліки:
- Wi-fi 7 довелось вимкнути так як він можливо заважає wi-fi 6 і 5.
Представник брендуДобрий день, Артем!
Ви нічого не вказали з приводу того, як використовуються і де розташовані два інших маршрутизатори.
Вони теж активні? Як далеко знаходяться від GT-BE19000?
Де і як розташований сам GT-BE19000?
Який би не був бездротовий стандарт, завжди підтримується зворотня сумісність з попередніми версіями. І всі старі пристрої мають нормально працювати.- Артем
Gt-ac5300 з'єднання з цим роутером через сетевой кабель інший rt-ac86U з'єднаний по повітрю. Всі роутери об'єднані в Ai-mesh.
Роутер gt-be19000 є головний, в нього заходить інтернет. Стосовно wi-fi 7 що з пристроєм який підтримує wi-fi 6e (asus rog phone 5 pro) він не розпізнавав часто wi-fi 6 просто знаходячись за 2 м від wi-fi роутера. Коли відключив wi-fi сім режим wi-fi 6 майже завжди розпізнається але так, буває що ні.
Samsung s24 Ultra завжди розпізнавав wi-fi 7 і коли відключив режим 7-го то wi-fi 6 завжди.
Також були певні проблеми з Iphone 13 Pro Max і wi-fi сіткою.
Два основних роутери Вони знаходяться на різних поверхах але з'єднані між собою одним кабелем.
Зворотня сумісність є але велике але. Іноді навіть просто не хотіли підключатися до wi-fi основної сітки я створив спочатку одну геймерську сітку потім її здихався і залишив тільки одну основну.
Якщо подивитися на режим роботи wi-fi 7 то він просто діє в більш широких діапазонах частоти в результаті в мене склалось таке враження, що він заважає роботі wi-fi 6 Бо без нього працює краще.
Єдине що я не пробував прийшло десь два оновлення прошивки Можливо щось змінилося і можна буде ще раз попробувати включити wi-fi 7.