- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Полетів стартер .
- Переваги:
- Такоє
- Недоліки:
- Стартер
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Після того як завели 5 разів, полетів стартер.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поганий стартер
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зібрав , проблем не виявив. Завелася з півоберта, поки що проходить обкатку )) далі буде видно.
- Переваги:
- Легко збирати , заводиться з півоберта.
- Недоліки:
- Поки не виявлено!)
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив пару місяців назад не користувався так як не їздив на дачу, на цьому тижні перший раз зібрав та завів і попрацював нож що йде у комплекті ріже добре, а от ліска ламається майже відразу ( вирішилось заміною ліски).
- Переваги:
- Нормальниц тример на свої гроші працює..
- Недоліки:
- Завести на холодну без танців з бубном майже не можливо.
- Козловский С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мотокоса погана.Таке враження, що зібрана з дешевих китайських деталей. Нижній редуктор - не встановлюється. Короткий на 15 мм паз для, входу і встановлення.
- Переваги:
- Недоліки:
- Всі
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мотокоса доволі непогана за свої гроші . Відкосив сезон зауважень незнайшов
- Переваги:
- Економна ,дешева
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мотокоса як мотокоса,працює ,косить,а що ще треба.
- Переваги:
- ЦІНА-ЯКІСТЬ
- Недоліки:
- ремінь треба окремо купити,бо в комплекті самий бюджетний
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює і непогано.
- Константин С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Слабенькая но работает!!!
- Переваги:
- Работает на 4
- Недоліки:
- Слабоватая
- ОКСАНА Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користувались ціле літо, поки що все добре.
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Так собі ,карбюратор ліг зразу а за ним кнопка включання
- Лідія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся мотокосою Буковина М-430 вже кілька місяців. Вона впоралася навіть із густими бур’янами. Вага 7,8 кг компенсується зручним ременем – працювати комфортно. Надійна та продуктивна модель для великих ділянок. У цілому, Буковина М-430 справляє враження надійної й продуктивної коси за адекватну ціну. Рекомендую тим, хто має великі ділянки та потребує серйозної потужності.
- Переваги:
- Двигун запускається без перебоїв, витрата пального помірна.
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Удар Молнии
Все працює, комплектація повна, претензій ніяких поки немає, викошено 2 подвір'я вже
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прийшла без штанги і вала
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює нормально. Заводиться без проблем. Є недоліки. Не працюють добре колодочки. Котушка обертається постійно і не зупиняється коли відпускаю кнопку газу. Доведеться їх замінити. На алюмінієвій кришки є тріщина яку нажаль не помітив одразу при огляді в пункті видачі. В іншому не погана поки працює добре
- Переваги:
- Ціна, швидка доставка.
- Недоліки:
- Тріщина на корпусі. Недобрі колодочки
- Владислав Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Коса не погана за свої гроші, але! Покористувався разів 5-6, після цього відкрутився гвинт кріплення баку і поломаі лопості охолодження! На майбутнє хто буде купляти, протягніть всі болти собі, на всяк випадок, щоб не потрапити в таку ситуацію, я розчарований.
- Недоліки:
- Не дотягнуті болти
- В'ячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює косить.
Обкатка обов'язково!
Бєнз/ масло 1:25.
Катушка та що в комлекті - повний шлак ( чисто попробувать ) потім в піч, і ставте "Gardena" жила 2,7 мм не товще.- Переваги:
- Ціна / якість
- Недоліки:
- Не зручні ручки (але то індивідуальне )
- Ярослав
Бєнз/ масло 1:25.
Мало оливи для такої мотокоси. А з урахуванням того, що ще й сама олива буде не самої високої якості, то слід десь в районі 30-35 на літр...
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поки що за свою ціну дуже непогана. Побачу скільки пропрацює.
- Переваги:
- ціна та якість
- Недоліки:
- через декілька днів перестала працювати кнопка вмик-вкл. (відтак, не можливо було вимкнути), але через пару днів знову запрацювала
- Надія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарно косить. Чоловік захваті
- Олійник Д***Відгук від покупця. Продавець: ShopСom
40 хв пропрацювала на холосту,20 хв косив і все більше не заводиться
- Переваги:
- Ніякіх
- Недоліки:
- Непрацює
- Продавець ShopСom
Дякуємо за Ваш відгук!
Нам дуже шкода, що у Вас виникла проблема з мотокосою. Ми продаємо велику кількість цієї моделі й зазвичай отримуємо позитивні відгуки, тож Ваш випадок точно не залишиться без уваги.
Будь ласка, зверніться до наc по телефону або напишіть нам у приватні повідомлення – ми обов’язково допоможемо розібратися в ситуації та, за потреби, вирішимо питання гарантійного обслуговування.
Дякуємо, що повідомили про проблему – ми завжди відкриті до діалогу й вдосконалення сервісу!
- роман м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
работает нормально
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- нормально за эту цену
- Марина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не рекомендую цей товар, купила чоловіку на подарунок, а вона зовсім не завелася, дуже не приємно, оформила повернення, сподіваюся що розетка кошти поверне
- Дмитрий Д***
можливо просто свічку зазило від напрочуд "вдалого" заведення з підсосом
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підкажіть яку леску для катушкі купляти максимальний діаметр. Не написано. Покосив 10 квадратів ,з одної сторони відлетіла взагалі а з іншої теж переломалася . Бо кажуть тройка не до кожної підходить по отвору.
- Переваги:
- Зібрав сам дуже швидко ,завелась з першого разу.
- Недоліки:
- Дехватило вінтика одного на ніж,викрутка одноразова не до крутив шурупа одного першого навіть до половини. А так то поки обкатую. Нема опису яку ліску максимальну можна ставити
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніколи більше не буду купувати в розетки зігнута штанга
- Переваги:
- Ноль
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На перший погляд нормальна, як і якість на цю ціну
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Після 5 разу перестала заводитись
- Олег В***
Щоб цього не було потрібно перевіряти після кожного покосу гайки та болти на піджим, елементарний техогляд, тут ваша вина!
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: InstrumentKing
Мотокоса супер! Гарна ціна. Швидка доставка
- Переваги:
- Супер
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всім задоволена.
- Олександр У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поки не жалію, що придбав
- Переваги:
- За таку ціну нормальний товар, заводиться добре, косить, кожні 10-15 хв. треба давати відпочинок
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Василь Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зібрано сліпими людьми на підпитку. Треба протягувати всі болти, бо самі відкручуються. На третьому користуванні зламалася коса, здав по гарантії. З сервісного центру повідомили про відмову в гарантійному ремонті, тому що відкрутився гвинт кріплення бака, та попав під вентилятор. Кажуть що це моя провина. Хоча цей гвинт закручений з заводу. Так давайте я буду її з нуля збирати з запчастин....
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість збірки
- Василь Ч***
Розетка повернула кошти, дякую. Одразу замовив таку саму. І на другій косі, цей гвинт ( який відкрутився на першій ), затягнутий намертво. Я на всяк випадок по протягував всі гвинти.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Завелася без проблем, працює тільки при закритій заслонці, навіть коли двигун прогрітий. На важіль газу не реагує. Після 5 пробних запусках перестала заводитися.
- Переваги:
- Не знайшов
- Недоліки:
- Працює не равномірно
- Дмитрий Д***
А трос газу під"єднано до карбюратора?????
- Олександр У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: ShopСom
Дуже гарна.
- Продавець ShopСom
Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре.