Відгуки покупців про Конструктор LEGO DUPLO Сімейства диких тварин: Пінгвіни та Леви (10442)
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний варіант для зовсім маленьких. На 2 роки в самий раз, мало деталей і фігурки тварин, що в такому віці цікаво
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#моєрозпакування
Купляли для меншого сина- 2р, розпакування проводив старший син) Чудовий набір для малюків! Великі деталі, яскраві кольори та милі тваринки - дитина грається із задоволенням. Рекомендую!- Переваги:
- Безпечний для малюків, дуже якісні деталі, поєднується з іншими наборами Lego Duplo
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитина обожнює Lego Duplo, тому цього разу доповнили нашу колекцію звірятами. Лего як завжди- дуже якісне, захоплююче! Можна брати на подарунок, або ж для своєї дитини.
- Переваги:
- Ціна, якість. Допомагає дитині у творчому розвитку
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#моєрозпакування
Звірята з лего - улюблені іграшки дитини, не випускає з рук, тому даний набір став просто знахідкою. Рекомендую- Переваги:
- Деталізовані фігурки, якість
- Диана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість. Дитині сподобались тваринки. Маємо багато вже наборів Lego Duplo
- Переваги:
- Якість, акційна ціна
- Інна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобалась
- Анастасия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
LEGO Duplo завжди радує якістю та чудовими наборами для малюків, і цей набір — не виняток!
Яскравий і цікавий дизайн – левенята та пінгвіни виглядають дуже мило, а деталі добре підібрані за кольорами.
Розвиток у грі – набір знайомить дітей із тваринами різних середовищ: савани та Антарктиди, що допомагає розширювати кругозір.
Безпека та зручність – великі деталі легко тримати маленькими ручками, а міцний пластик витримає активні ігри.
Це чудовий вибір для раннього розвитку дитини, що поєднує навчання та розвагу!- Переваги:
- Ціна, швидка доставка