- Яна Н***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Все сподобалося, деталі підходять, орхідеї гарні
- Яна Н***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Конструктор гарний, хоча і не орігіна
- Ирина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Купувала на подарунок. Донька у захваті. Дякую!
- Леонід М***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Легко складаєця,всі деталі є,виглядає так само як на кобці,все чудово
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Все пришло быстро, цветок замечательный, все детали на месте, всего хватило. Спасибо!!!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Все супер
- Переваги:
- Дуже гарних конструктор
- Дарія Г***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Почала збирати,і вже на 3 Сторінці не вистачає деяких деталей. Деякі детальки не відповідають картинці,що дуже прикро та дискомфортно при збиранні конструктора
- Переваги:
- Хороша ціна
- Недоліки:
- Не всі деталі,яка би солодка ціна не була
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Все чудово!!!
- Катерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Конструктор замовляла на подарунок. Сестрі все сподобалось. Деталі якісні, тож рекомендую
- Переваги:
- Якісні деталі, зрозуміла інструкція
- Руслан О***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Чудовий конструктор, всі деталі на місці. Дитина залишилася задоволена . Рекомендую
- Кіра У***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Чудовий конструктор, всі деталі на місці та тримаються. Лишень пелюстки орхідеї були трохи забруднені, але воно відтерлося. Рекомендую
- Олексій Н***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Гарна якість
- Даніїл Б***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Все супер. Не хватало деталей, но менеджер быстро связался и оправил нужные детали. Рекомендую брать!
- Даніїл Б***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Все в целом хорошо. Но не доложили некоторые детали и есть лишние детали
- Юліан М***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
В товарі деякі деталі не відповідають розміру, потрібно було використовувати супер клей. Також однієї деталі не хватає.
- Продавець Trendzy goods
Звертаємо увагу що в наборі на перший вигляд деякі детальки дуже похожі, але це зовсім різні елементи, які мають різну геометрію та розміри ( в деяких деталей кут нахилу відрізняється на кілька градусів а розміри на кількам міліметрів), і тому потрібно дуже уважно покроково збирати цей конструктор, будь-яка невірна вставлена деталь унеможливить якісну збірку.
Враховуючи наведене, рекомендуємо Вам звернути увагу на деталі які залишились невикористаними, а також перевірити на вірність попередніх кроків під час збірки, можливу та деталь, яку Ви зараз шукаєте, уже невірно вставлена в іншому місці.
Крім цього інформуємо Вас, що у нас є усі запасні детальки на випадок якщо у клієнтів під час складання загубиться будь-яка деталька, зламається чи на випадок браку комплектації, тому з Ваши взяжеться наш менеджер для вирішення Вашого питання, очікуйте.
- Тетяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
- Переваги:
- Відповідає опису. Всі деталі були
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Конструктор дуже класний, складали разом з сестрою, дякуємо
- Переваги:
- Якісні детальки
- Гонта Р***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Отлично
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
+++
- Наталя Г***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Чудовий подарунок на Новий Рік!! Дитина в захваті. Дякую вам за швидку доставку і якість товару!!
- Роксолана Г***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Отримала цю орхідею на Новий Рік і дуже нею задоволена. Склала її із задоволенням на наступний же день. Усі деталі були присутні та навіть залишились додаткові. Рекомендую купувати на подарунок
- Химич Л***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Подарувала дитині на Новий рік. Дитина задоволена. Але, нажаль ,коли складала ,одна палочка не витримала ,і тріснула. Думала,буде кращої якості конструктор.
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Не міцні деталі
- Продавець Trendzy goods
Дякуємо за зворотній звязок, але нажаль наш конструктор, як і основна більшість конструкторів на ринку виготовлені з АБС пластику, який за своїми хіміко-структурними властивостями під час надмірного механічного тиску може тріскати, а особливо така тоненька деталька як стеблинка.
Водночас інформуємо Вас, що у нас на складі доступні усі запасні частинки до цього набору, тому з Ваши взяжеться наш менеджер та вирішить питання довідправки необхідної Вам детальки, очікуйте на звязок, дякуємо
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Замовляли доньці на подарунок до свята Нового року, конструктор дуже сподобався, деталі всі якісні, дитина задоволена. Дякуємо
- Переваги:
- Швидко та зручно
- Микола Х***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Сподобалося
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Купувала дитині на новий рік. Склала швидко, їй дуже подобається. Усі деталі якісні. Дякую
- Переваги:
- Якісний конструктор
- АнтонінаВідгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Замовляла на подарунок, дитина почала збирати, а там такий брак - різні грані деталей. Це навіть ще не повністю зібрали. Який ще «сюрприз» може виявитись? Дуже розчаровані. посилання
- Переваги:
- Недоліки:
- Браковані деталі.
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Товар дуже хорошої якості, купуйте не пожалієте))
- Галя К***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Замовляла на подарунок, іменинниці дуже сподобалось! Швидко зібрали та відправили) Всі деталі на місці, самі квіти буде гарно прикрашають кімнату. Задоволена замовленням!)
- Переваги:
- швидка відправка, цілісність упакування та деталей
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Trendzy goods
Брав на подарунок мамі. Подарунок вийшов надзвичайно оригінальний, складали з батьком і получили масу задоволення.
Орхідея вийшла дуже гарна, тепер прикрашає кухню і постійно нагадує про мій подарунок).
Мабуть наступний подарунок буде також з цієї тематики.
Продавцю вдячний за швидку доставку, рекомендую