- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 200
Чудова ароматна кава. Всім кавоманам рекомендую.
- Переваги:
- Смак, аромат, насиченість
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте наш продукт Jacobs, вдячні за вашу лояльність!
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 200
Смачна кава за доступною ціною.
- Переваги:
- Ціна, якість, смак
- Любов Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 400
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за відгук
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 400
Смачна і якісна як завжди
- Переваги:
- Гарна кава
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день , дякуємо за відгук
- АлексВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 200
Покупал этот кофе в первый раз.
Вкус напитка насыщенный.Горчинки практически нет.Крепость можно регулировать мерной ложкой и личными предпочтениями.
Если захочется разнообразия -подойдёт в сочетании с молоком и ложечкой любимого ликера.
Либо - только с корицей.Спасибо торговой марке Jakobs за приятные моменты. "Розетке " - за адекватную цену и быструю доставку.- Переваги:
- Насыщенность вкуса.Аромат.Помол.
- Недоліки:
- Неимного не хватает палитры вкуса
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 200
Крепкий даже с молоком, пенка отличная из-за сильно обжаренной робусты, но ароматики мало и многовато горечи.
- Переваги:
- Пенка
- Недоліки:
- Мало аромы, горечь
- ВітаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 400
Незадоволена товаром
Дати виготовлення не вказано
Враховуючи що вже майже грудень термін до січня, про таке варто повідомляти- Переваги:
- .
- Недоліки:
- .
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 200
Товар прийшов пошкоджений наче ножем хтось прорізав!Сервіс дуже поганий,замовлення практично було не запаковано!
- Недоліки:
- Пошкоджена упаковка кави