- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 250
Смачна
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте наш продукт Jacobs, вдячні за вашу лояльність!
- Віталіна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 250
Дужеее смачна , залишає аромат на весь будинок
- Переваги:
- Якість,смак
- Тамара С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
кофе хороший , с природный для кофе горчинкой , не кислый что для меня очень важно.
Рекомендую- Переваги:
- не кислый
- Недоліки:
- не нашла
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 250
Смачна кава
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 250
Кава пересмажкна. Аромат слабкий, лише на смак ще більш менш, тільки гірка і присмак горілої кави.
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 250
Придбав по акції , не дарма така ціна, добре, що купів 1: за смаком - "котлова кава", пережарена, аромат 3/10 максимум. Помол досить дрібний. Для турки або кавомашини не можу порадити, інших варіантів готування не пробував
- Переваги:
- Акційна ціна
- Недоліки:
- За смаком - "котлова кава", пережарена, аромат 3/10 максимум
Незбалансований
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Смачна кава
- Элла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Хороший кофе,как впрочем всегда у Якобс.
- Переваги:
- Вкус и цена по акции
- Недоліки:
- Не нашла
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Деньги на ветер.Краффтовое!!!
- Котляренко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Жахлива кава,не рекомендую!!!!! І дивіться на термін придатності. Бо в моєму випадку потрібно її було терміново пити,бо закінчувався термін придатності.
- Недоліки:
- Не смачна,хоча раніше купувала,завжди подобалась.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Смачна, бодьора кава на ранок
Гармонійний
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дякуємо за якісний товар!
- Переваги:
- Ароматна, гарна кава з насиченим смаком. Купуємо не в перше,прємно коли є знижка
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Гарна кава, я її люблю.
- Юрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Кава , як Кава!!!
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день , дякуємо за Ваш відгук та вибір.
- Олена Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дуже смачна, ароматна кава. Беру вже не перший раз.
- Переваги:
- Аромат, якість.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Підозра на підробку. Не рекомендую. Даремно потрачені кошти.
- Переваги:
- Недоліки:
- Кава пережарена, с затхлим смаком.
Незбалансований
Не виражена
Представник постачальникаДоброго дня. Нам дуже шкода чути, що вам не сподобалась кава. На підприємствах Якобз Дау Егбертс здійснюється контроль якості кожної партії готового продукту, наша мета - надати нашим споживачам тільки продукцію найвищої якості. В разі скарг ви можете звернутись на нашу безкоштовну інформаційну лінію для споживачів для проведення детальної перевірки.
- Юрій С***
Підтримую відгук
- АфродитаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Кофе вкусный, насыщенный, ароматный, с совсем небольшой кислинкой. И из Германии. Перед этим на другом сайте купила из Болгарии, вернула обратно - пережареный.
- Переваги:
- Вкусный, ароматный
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дуже люблю цю каву Гармонійний та насичений смак і аромооксамит свіжозмеленоі кави
- Переваги:
- Гарантія якості і гарна ціна
- Юліана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
не погана
- Переваги:
- не погана
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
- Аурелия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
на мой вкус, пережарен и остаётся горьким, даже если добавить молока.
- Переваги:
- большая упаковка
- Недоліки:
- пережжёный
Простий
Помірна
Представник постачальникаАурелія, доброго дня. Нам дуже шкода чути, що вам не сподобалась кава. На підприємствах Якобз Дау Егбертс здійснюється контроль якості кожної партії готового продукту, наша мета - надати нашим споживачам тільки продукцію найвищої якості. В разі скарг ви можете звернутись на нашу безкоштовну інформаційну лінію для споживачів для проведення детальної перевірки
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Мені не сподобалася
Взагалі
Така гірка, кавою і не пахне
Представник постачальникаЮлія, добрий день. Нам дуже шкода чути, що вам не сподобалась кава. На підприємствах Якобз Дау Егбертс здійснюється контроль якості кожної партії готового продукту, наша мета - надати нашим споживачам тільки продукцію найвищої якості. В разі скарг Ви можете звернутись на нашу безкоштовну інформаційну лінію для споживачів для проведення детальної перевірки.
- Андрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Гарний смак, міцна
- Ганна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 250
Дуже смачна кава.!
- Олена А***Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Брала по акції вдвічі дешевше в магазині, ось за таку вартість супер. Гірчинка виражена, навіть здається, що переобсмажене, кіслинки взагалі не відчула, але смак більш-менш...Напевно, це робуста, бо гарно бодрить. Ну можливо, арабіка з робустою 10/90. За повну вартість я б не взяла . Ціна не відповідає якості. Одне питання до виробника такого поважного. Чому якобс за стільки років не навчився писати состав. Оце мене давно дивує. Помол як у еспресо, але я все одно заварюю в турці.
- Переваги:
- Бодрить гарно
- Недоліки:
- Не має составу чи то робуста чи арабіка чи купаж
Простий
Не виражена
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за коментар. На всіх пакуваннях зазначена інформація щодо складу, яка вимагається згідно законодавства. Інформація щодо ботанічних видів (арабіка/робуста) не є обов’язковою до нанесення. В меленій каві Jacobs Kraftig 500 г використовується бленд арабіки і робусти.
- Ірина М***Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дуже класна кава! Чудовий аромат та смак! Рекомендую!
- Переваги:
- Смак, аромат.
- Недоліки:
- Немає.
- Тимофей П***Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Дуже гарно