Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Смартфон Nothing Phone (3a) Lite 8/256 GB Black

Оцінка користувачів 5/5
  • Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Топова бюджетка! Прийшло усе у найкращому виді

• Валерій А***

Доброго дня. Підкажіть чи не було ніякої доплати? Тобто ви платили як і вказано . Бо я трохи не зрозумів як працює розмитнення

• Вадим

Під час оплати з картки було списано вартість товару (зі знижкою) + доставка + близько 500 гривень (дуже схоже на митний збір + близько 100 гривень за конвертацію. При отриманні довелося знову сплатити митний збір у розмірі 520 гривень. У службу підтримки писати не варто — відповіді будуть стандартними фразами, і у всьому винні будете ви. Мені вдалося додзвонитися, начебто визнали помилку, запропонували купон на 500 грн, але так і не надіслали його, мабуть, передумали

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Денис Є***

Сегодня получил,телефон супер,удобный,простой,сразу обновился на 16 андроид,очень шустрый,экран просто бомба,до этого был на сумсе а16,небо и земля, на полторушку дороже и не жалко,стерео что на самсе что на этом нет я особо не парюсь есть наушники и порядок.недостатки-нет стерео и в Украине телефон не купишь,не каждый выложит за картинку , плюсы телефон просто огонь

Переваги:
    Просто
    Недоліки:
    Нет стерео
    • Андрій С***

Це тел для фанатів і поціновувачів не ординарного, а наприклад мото едж 50 фюжин дешевша та має снеп, значно кращі камери тож насінг не є технічно найкращим - рейтинг продажів це підтверджують, але...

• Артур Д***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: White. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Топовий телефон. Nothing топ

Переваги:
    Nothing
  • Валентин Д***

Быстрая доставка,отличная цена,смартфон очень красивый и оригинальный!

Переваги:
    Внешний вид
    Недоліки:
    Нет зарядное устройство
  • Богдан Т***
    Продавець: RozetkaEU. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Замовив 13.07 дата відправки була 14.07.
    16.07 звернувся до тех підтримки на що мені відповіли що при замовленні була дата відправки 24.07.
    Але є невеликий нюанс такий самий телефон в чорному кольорі станом на 16.07 стоїть дата відправки 17.07 на що задаю питання в тех підтримку чи вони його завтра відправлять якщо я скасую замовлення і закажу цей товар але як вияснилось то вони не володіють даними чи його відправлять в той термін. Але мені твердо говорять що термін 24.07 був при замовленні перший раз. Отакі двійні стандарти. А самий смак це те що через годинку терміни доставки телефону в чорному кольорі став не на завтра а на 27.07 і мені оператор казав щоб я замовив його і якщо все складеться вони його відправлять а перше замовлення скасуємо. Все б ні чого але кошти за телефон були оплачені на перед і мені через неадекватну підказку фахівця прийшлося заново купувати через картку розетки товар і його скасовувати по причині некваліфікованих дій співробітника. Замість того щоб признати свою помилку роблять дурня з клієнта який повинен слідувати непрофесійним порадам технічної підтримки. Замовляв на подарунок тепер в термін через непрофесіоналізм певних співробітників не отримаю. Шкода часу та грошей і те що технічна підтримка це умовна одиниця яка не тільки не володіє ситуацією а ще й робить виним клієнта замість того щоб вирішити ситуацію і признати вину продавця.

Переваги:
    Приємна ціна
    Недоліки:
    Сервіс доставки