Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Astonish нейтралізатор запахів для текстилю, килимів та одягу “Свіжа Бавовна”, 750 мл

Оцінка користувачів 4.54/5
на основі 143 відгуки
  • Вадим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Кошка написяла на пуфик в прихожей, обработал пару раз этим средством, вроде запах ушел. Раньше пользовался каким то американским за 700+ Грн, но этот справляется.

Переваги:
    Нейрализует кошачие письки на мебель
  • Катерина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Обери мене

Класний засіб, вивів запах з одягу, хоча ніякі способи не допомагали до цього засобу. Єдине, що його занадно багато, як для одного разу , а більше може й не доведеться користуватися

Переваги:
    Ефективний
    • Владислава М***

Так им на постоянной основе пользуются - освежить диваны, ковры, шторы, постель

• Людмила З***

Чому ж не доведеться використовувати? В описі сказано, що його можна використовувати, як засіб для видалення плям з білого та кольорового одягу перед прянням. То ж, можете спробувати

• Барбалат А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Переваги:
    ОТЛИЧНАЯ ШТУКА. У меня повышенная потливость. Забрызгал подмышки в куртке, теперь ещё поношу любимую вещь
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

запах какашек от сидения в машине убрал, перед обработкой была химчистка сидушки средством К2 но легкое амбре присутствовало.
    после нанесения средства на сидухи
    запах какулек исчез
    Средство работает

Переваги:
    быстро сохнет
  • Жуковская Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отлично работает. Кошачье хулиганство нейтрализовал полностью. Пахнет сиренью.

Переваги:
    Работает на сто процентов
    • Катерина Ф***

А де саме котяча неприємність була? Не на матрасі часом?

• Вероника Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошо удаляет запах животных и с одеждой справился

Переваги:
    Работает
    • Александра

Пятен не оставляет?

• Савка О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Запах пилу, старих меблів добре нейтралізовує

Дякуємо, що обрали продукцію торгової марки Астоніш

• Бойченко Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Офигенная штука!Особенно когда в доме маленький ребенок,который ходит на горшок.Устраняет запах мочи реально!!Однозначно буду заказывать еще не раз!

Переваги:
    Устраняет запах мочи
  • Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже сподобався. Використала дві пляшки і замовила ще. Очистила диван, весь зимовий одяг, салон авто. Не залишає плям, має приємний аромат бузку, не викликав у мене алергії, а це головне. Він дійсно нейтралізує запах, а не маскує його.

Переваги:
    приємний аромат, не залишає плям
    Недоліки:
    нема
  • Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Засіб дійсно позбавляє запахів. Брала для речей, в яких займаюсь кінним спортом. Після тренування забризкую і виношу на свіже повітря на балкон. Одяг пахне випраними, аромат кондиціонера для білизни, або прального порошку. Аромат не різкий.

Переваги:
    Не різкий запах, виконує своє завдання, великий обʼєм банки.
  • Виктория Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює), дієвий. Гарне співвідношення ціна/якість.

Переваги:
    Виконує обіцяні функції
    Недоліки:

Дякуємо за високу оцінку продукції торгової марки Astonish

• Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Обери мене

Мені сподобався спрей, гарно усуває запахи. Прибрала затхлий запах з одягу після пральної машини

Переваги:
    Економічний, ефективний
    Недоліки:
    Поки не виявила
  • Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Обери мене

Товар і справді відмінний!
    Рекомендую.

• Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Обери мене

Засіб працює. Застосовувала на килимі та одязі (було зіпсовано котом). Килим довелося обробити двічи. Небажані запахи повністю зникли.

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для салону автомобіля просто мій мастхев, нейтралізує запахи в салоні повністю, освіжає, навіть трохи очищає поверхні, сидіння, коврики. Не залишає плям.

Переваги:
    Працює
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Був запах молока на матрасі. Справився на відмінно!

Переваги:
    Гарний запах, чудовий ефект!
  • Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупала для выведения запаха из секонда. Справляется. Главное обработать выстиранную вещь спереди, сзади и внутри, затем дать просохнуть на балконе. Оставляет приятный и не навязчивый аромат.

Переваги:
    Справляется с сильными запахами
    Недоліки:
    Не нашла
  • Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Досить непоганий засіб. Використовувала для нейтралізації дитясої сечі, допоміг)

Переваги:
    Приємний аромат
  • Елена Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Запах очень приятный. Очищает пятна со светлой обивки мебели. Аромат сохраняется на долго. У кого животные в квартире - рекомендую.

Переваги:
    Запах приятный.
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Переехала в новую квартиру и от прежних жителей был запах старости. Особенно от матраса и в шкафах. Обработала обильно всю квартиру. Мне понадобилось 2 шт. Запах стариков исчез, обрабатывать через время не понадобилось. Сам нейтрализатор по началу издавал легкий приятный аромат фруктов или что-то свежее, но потом выветрился, как и запах самой проблемы. Супер средство!

• А Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зараз приємний. Швидко вивітрюється. Мені більше подобається нейтралізатор запаху seni, нажаль кудись зник...

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беру ні в перше в нас малі діти я задоволена.

• Виктория Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дійсно має приємний легкий квітковий аромат. Тільки для нейтралізації запаху.Не для видалення плям чи собачої сечі.

Переваги:
    Приємний не різкий запах
  • Таня Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Обери мене

Це супер засіб!!! Всім купити, пахне шикарно

Переваги:
    Запах
  • Занихайло В***

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Обери мене

Працює. Запах самого нейтралізатора доволі швидко вивітрюється, проте "погані" запахи з килимів/меблів дійсно прибирає. Однієї пляшки вистачить доволі надовго.

Переваги:
    Ефективність. Ціна.
  • Дукова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Обери мене

Получила посылку всё отлично всё подошло спасибо продавцу

Переваги:
    Всё отлично
    Недоліки:
    Нет недостатков
  • Kseniia N***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Средство помогло устранить запах парфюма на куртке

Переваги:
    Справляется с нейтрализацией запахов
    Недоліки:
    Имеет довольно сильный цветочный запах, но он выветривается
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Засіб чудово нейтралізував запах від дитячої сечі на сидінні автомобіля. Тканина не пошкодилась. Запах приємний.

Переваги:
    Нейтралізує запахи, приємно пахне
    Недоліки:
    Не виявила
  • Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Подушка от пота стала попахивать. Со своей задачей справился на отлично, и запах исчез и приятно стало пахнуть белье. Супер. Проверила на постельных клопах, удрали все. Обрабатывала старый диван. Просто превосходно.

• Alex

А как сейчас, аромат выветрился? Спрашиваю с паузой, потому что вау-эффект он такой - вечно не длится ))
      И второе немаловажное. Как распылитель работает? Качественно, как бытовые или садовые, создающие облачко (взвесь в воздухе) или практически несколькими струйками просто разбрызгивает?

• Ирина Б***

Запах, конечно не долгий, пару дней, но зато исчез запах от пота на подушке. Распылитель обычный, не облако вверх с исчезновением раствора, а мельчайшие капельки на ткань, слегка намочив поверхность. Раз в месяц обрабатываю подушки и высушиваю на солнышке, мне очень нравится, особенно если в семье старики или лежачие больные. Я проработала в торговле на бытовой химии более 10 лет, это лучшее средство, из всех испробованных.

• Жорик

Ирина, думаю, что эффект скорее от солнца. Температура + ультрафиолет. Может средство и "лучшее" на рынке, но это просто ароматизатор. Про диван интересно - пробовали на нем спать? Чтобы долго, а не просто для сидения. Первое время тело еще будет отдавать Астонишем, а дальше - опять старым диваном натянется. Если вещь нельзя качественно постирать, то ее ничего не спасет.

• Марія Д***

Надзвичайний аромат!

• Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Видалив жирову пляму, яку було неможливо видалити іншими засобами

Переваги:
    Якісно видалає жирові плями
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже приємний запах.Спочатку здається його забагато.Потім він розходиться ,і через добу залишається легенький аромат .

Переваги:
    Лише переваги.
    Недоліки:
    Не бачу зовсім.
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Средство действительно рабочее. Приятный аромат.

Переваги:
    Эффективное средство. Минимальный расход.
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це просто супер засіб! Тепер завжди в моєму арсеналі. Багатофункціональний, залишає аромат свіжої білизни.

Переваги:
    Запах, дієвість, великий об'єм.
  • Ольга Г***

Працює добре

Переваги:
    Приємний запах