Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Віскі Glenfarclas 12yo 0.7л 43% в тубусі (5018066112433)

Оцінка користувачів 5/5

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7

Хороший виски

• Кардаш О***

• Відповідність аромату

Загалом непоганий віскарь для тих, хто любить вплив шері(хересової) бочки, солодкий, фруктовий, експерти кажуть, що з достатньою глибиною для своєї ціни, але я не експерт.
    Для 12 років ціна непогана (якщо біля 50 бачей, як я брав по знижці).
    Рекомендую, але при розумній ціні.
    Рекомендую ціну зрівнювати з якимось Європейськими сайтами, аби не переплачувати лише за те, що в Україні такого віскі мало.

Переваги:
    Ціна, смак, компроміс між віком/ціною
    Недоліки:
    Лише 43% (що вже не 40), що обмежує смакові якості трохи, при хоча б 46% це був би монстр, мабуть
  • Юрий К***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7

Честно сказать,хороший. Посмотрел джентельмены и подарили друзья. Скажу вещь однозначно.

• Ігор М***

Але в джентельменах 40 річне за 1500 фунтів

• Александр В***

• Відповідність аромату

Это хороший виски, без вопросов. Но я не могу сказать что он в два раза круче того же Tomatin Legacy, который подвернулся в момент когда у меня был этот и удалось сравнить бок о бок и который стоил ~650 грн. Этот поинтереснее конечно, но не в два раза.

Переваги:
    Вкус, аромат, градус, не крашен
    Недоліки:
    Ожидания, но это скорее мои проблемы
    • Володин И***

Не в коем случае не хочу критиковать отзыв, но как можно сравнить чистого хересника с бурбоновой новой бочкой, совершенно разные вкусы ведь.

• Александр В***

Илья, всё упирается в цену и восприятие. Я допускаю что не слышу всей палитры Гленфаркласа, но... из за того что профиль этого виски относительно лёгкий, услышать что то весьма впечатляющее при таком раскладе сложно и Томатин не настолько уступает во вкусе как стоит.

• Зеленський М***

Воно так завжди у свiтi напоïв - щоб отримати щось трохи краще, слiд сплатити в кiлька разiв бiльше