Відгуки покупців про Змінний балон Air Wick Freshmatic Весняний настрій, 250 мл
- Катерина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Подошёл к автоматическом glade
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за вибір продукції Air Wick!
- Лідія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дуже гарний аромат спадобався так що і повторно замовила
- Переваги:
- Як парфуми
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
дякую розетці за безкоштовну доставку
- Переваги:
- гарний аромат
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Замовляла продукцію цієї компанії не перший раз все влаштовує. Запах насичений квітково солодкий, але в загалі приємний на смак
- Переваги:
- Запах насичений квітково солодкий, але в загалі приємний на смак
- Недоліки:
- не виявила
Представник постачальникаОлено, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Чудесный запах
- Переваги:
- Чудесный запах
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Air Wick
- Шевчук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Приятный запах,свежий и легкий
Представник постачальникаВікторіє, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Air Wick
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Супер ❤️
Дуже рекомендую
Представник постачальникаМаріє, дякуємо за рекомендацію! З повагою, команда Air Wick
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Очень лёгкий, хороший запах и стойкий.
- Недоліки:
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Хороший запах
Представник постачальникаВдячні за Вашу думку! З повагою, команда Air Wick
- Александра Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Гарний аромат, відмінна ціна, швидко отримала! Рекомендую!!
Представник постачальникаОлександро, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! З повагою, команда Air Wick
- Инна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Всё как всегда отлично
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
Представник постачальникаІнно, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Алена Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Запах понравился, рекомендую товар.
Представник постачальникаЩиро дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Клас
- Переваги:
- Все те що очікував аромат супер
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Запах відмінний.
Представник постачальникаАнна, спасибо за отзыв! Пользуйтесь с удовольствием!
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Мені подобається аромат, хоч і як на мене пахне не весною, а ленором, але приємний, насичений і досить стійкий.
Представник постачальникаОльго, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Приємного користування!
- Светлана И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Свежий, весенний запах. Довольно обыденный
- Переваги:
- Приятный
- Недоліки:
- Слишком простой
Представник брендуСветлана, спасибо за выбор продукции Air Wick!
- МашаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Весняний настрій - мій чоловік купився на назву і приніс мені разом із пролісками))))) було ефектно і запах гарний
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Супер!
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Чудовий освіжувач, купляємо регулярно. Можна використовувати і без автоматичного розпилювача.
- Переваги:
- Добре прибирає запахи, не різкий аромат, довговічний.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаСергій, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Air Wick
- Віолетта М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Поки це мій улюблений запах
Не нудкий, ніжний
Рекомендую
Представник постачальникаВіолетто, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Запах очень приятный. Нежный
Представник постачальникаЮліє, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Запах приємний. Вистачає на довго.
Представник постачальникаОлено, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Товар супер
Представник постачальникаЛюдмило, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Аліна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Клас
Представник постачальникаАліно, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Приятный запах
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Приємний аромат. Вистачає надовго
Представник постачальникаОксано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Запах приємний, дякую
Представник постачальникаТетяно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Ніна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Чудовий аромат.
Представник постачальникаНіно, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Приємний запах. Хватає до місяця
- Наталия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Аромат дуже сподобався.
- Переваги:
- Акція
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- ОлегПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Запах приємний,квітковий,свіжий,насичений...
- Переваги:
- Якісний освіжувач, приємний запах
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
В приміщенні тепер стійкий приємний аромат.
- Переваги:
- Стійкий аромат.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаОлено, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- АМПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Прикольний запах, дуже сподобався. А по акції за дві штуки, ще й хороша ціна
- Переваги:
- Приємний аромат
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дякую Розетці за сервіс, виробнику за якість
- Переваги:
- не нав'чязливий, свіжийі ніжний
Представник постачальникаОксано, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Приємний квітковий аромат, солодкуватий, доволі стійкий. Ціна на знижці дуже хороша, на рівні з іншими освіжувачами і враховуючи що цей балон ідеально підходить до дифузора і не потрібно нічого підмощувати - взагалі супер!
- Недоліки:
Представник постачальникаІрино, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Ніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Підійшов до старого контейнера. Запах непоганий. Але на любителя. Дочці занадто сильний запах. Мені подобається.
- Переваги:
- Підходить до мого старого контейнера.
- Недоліки:
- Не бачу
Представник постачальникаНіно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick