Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Конструктор орхідея квіти botanicals для дорослих декоративна рослина інтер'єру 619 деталей збірна модель декор будинку висота 32 см колекційна реалістична ботанічна колекція квітковий набір на подарунок дорослим пластиковий

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: My pleasure

Заказали конструктор на подарунок, але коли отримали його були розчаровані: прислали не те, що заказували та й ще у зімʼятій коробці. Вигляд мав наче коробку жбурляли ногами. Звʼязалися з менеджером, запевнила що замовлення надішлють як найшвидше за свій рахунок, але і тут виявилося не так як говорили. Доставку сплатила сама при отриманні на пошті, на цей раз запакували в коробку а не просто в пакет, як до цього. Я розчарована продавцем

• Егор В***
    Відгук від покупця. Продавець: My pleasure

Замовляв дівчині на подарунок дуже сподобався, деталі якісні цілий вечір разом збирали але воно того варте

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: My pleasure

Обрав цей конструктор на подарунок сестрі, і вона була в захваті. Збирали разом, процес дуже захоплюючий, а готова орхідея виглядає стильно та реалістично!

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
  • Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: My pleasure

Сподобалося, що всі деталі добре підходять одна до одної. Конструктор цікавий для дорослих, а результат перевершив очікування тепер орхідея стоїть на холодильнику. Швидка доставка