Відгуки покупців про Дитячий 3D-конструктор, магнітний набір з 100 кольорових деталей для розвитку дитини (Magnetic Sticks)
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Все прийшло ціле, дякую
- Марина З***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Гарно запаковано, все ціле, магніти добре магнітяться, корпуси деталей цілі, гладенькі. Дитина залюбки грається. Конструктором цілком задоволені.
- Анна Є***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Все чудово. Швидка доставка, гарно упаковано. Конструктор цікавий дітям
- Карина А***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Конструктор топ !
Цікаво і дорослим і малим )- Недоліки:
- Продавець Pro Stories
Щиро дякуємо за схвальний відгук з фото, Карино)) Раді, що ви задоволені
- Ілона Б***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Все прийшло ціле! Швидка доставка
- Яніна Р***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Рекомендую!
- Аліна Н***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Чудовий конструктор. Донька годину сидить складає. Все гарно тримається.
- Продавець Pro Stories
Дякуємо за відгук, Аліно))
- Неля С***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Конструктор купували для гри дітей в дитячому садочку,то діти залишилися задоволені,але на мій погляд він розрахований на молодшій дошкільний вік діти 5-го року ,їм вже не так цікаво,але в цьому віці більш фантазії ,якість добра, є не великий кейс для зберігання деталей . Все сподобалося .
- Переваги:
- Доступність
- Недоліки:
- Не знайдено
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Кейс дуже малесенький! Прикладаю фото на фоні склянки. Деталі малесенькі. На фото/відео деталі більші! Очікування були іншими.
- Переваги:
- Не бачу
- Недоліки:
- Маленький кейс і деталі.
- Продавець Pro Stories
Дякуємо за зворотній зв'язок і фото, Олено)) Так, дійсно, розмір компактний, але на якість гри та розвитку, чи безпеки дитини це не впливає)) Також звертаємо увагу, що розміри вказані в описі товарної сторінки
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Класний конструктор рекомендую.
- Переваги:
- Доні сподобався.
- Недоліки:
- Нема.
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Погано закриваються ручки на контейнері. Не всі магніти спрацьовують . А так добре
- Продавець Pro Stories
Дякуємо за зворотні зв'язок, Яно))
Щодо ручок - перепрошуємо за дрібну незручність, передаємо зауваження у відповідний департамент і припускаємо, що це заводський нюанс, і пластик "розноситься" для можливості легшого закриття.
Раді, що в цілому ви задоволені)
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Цікава іграшка для дитини. Все зроблено якісно )
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Магніти майже не тримають, щось побудувати як намальовано в інструкції не можливо
- Переваги:
- Недоліки:
- Не відповідає заявленій якості
- Продавець Pro Stories
Дякуємо за зворотні зв'язок, Олено)) Так, ви праві, конструктор потребує чіткого з'єднання. Така особливість усіх подібних конструкторів – потрібна невеличка уважність щодо дотику правильними частинами. Наш менеджер вже зв'язується з вами для консультації, і, за потреби, ви зможете повернути, чи обміняти набір
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Погано кріпиться один до одного, важко побудувати якусь фігуру.
- Продавець Pro Stories
Дякуємо за зворотні зв'язок, Ольго)) Так, ви праві, конструктор потребує чіткого з'єднання. Така особливість користування усіх подібних конструкторів, адже потрібна невеличка уважність щодо дотику правильними частинами. Наш менеджер вже зв'язується з вами для консультації, і, за потреби, ви зможете повернути, чи обміняти набір
- Сніжана Л***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Повна х...., магніти не тримають зовсім.Зробити з них неможливо нічого тільки в лежачому положенні.
- Переваги:
- Кошик
- Недоліки:
- Магніти і якість пластику
- Продавець Pro Stories
Дякуємо за зворотні зв'язок, Сніжано)) Так, ви праві, конструктор потребує чіткого з'єднання. Це поширена помилка користування, адже вимагається невеличка уважність щодо дотику правильними частинами. Наш менеджер вже зв'язується з вами для консультації, і, за потреби, ви зможете повернути, чи обміняти набір
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Дуже раджу малий тішитися , цікава іграшка!
- Продавець Pro Stories
Дякуємо за гарний відгук, Павле)) раді, що ви задоволені
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Чудовий конструктор
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Чудова іграшка
- Продавець Pro Stories
Дякуємо за відгук, Єкатерино)) раді, що ви задоволені
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Хороший конструктор. Красивий, якісний. Дуже цікаво і дитині (1,8р) і мені
Багато різних фігур можна скласти - вмикайте фантазію.
В комплекті пластиковий бокс- Переваги:
- Цікава іграшка
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Конструктор дуже сподобався дитині, якість гарна, деталей багато, компактна упаковка.
Доставка дуже швидка, продавець звʼязався швидко, було велике прохання відправка як можна швидше, все врахували та відправили. Дякую за клієнтоорінтовність
Продавця та товар рекомендую- Переваги:
- Багато деталей, компактна упаковка.
- Владислава К***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Чудовий конструктор. Обслуговування теж
- Надія З***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Я розчарована!!!Купували дитині 2 років на подарунок. В описі про конструктор вказано, що виготовлено з екологічно чистого матеріалом Чому ж конструктор смердить ядюче дешевим пластиком???Відгуки напевно накручені, або просто всім байдуже, що дитина буде дихати ядовитими випарами!Не рекомендую!!!
- Продавець Pro Stories
Дякуємо за зворотній зв'язок, Надіє)) Дійсно може бути !ТИМЧАСОВИЙ запах після виробництва. Це пов'язано з тим, що товари йдуть напряму від виробника й ми не встигаємо розпаковувати кожен екземпляр. Запах швидко зникає, якщо відкрити й залишити на деякий час.
- Продавець Pro Stories
В будь-якому випадку перепрошуємо за незручності, фіксуємо зауваження й дякуємо, що допомагаєте нам стати краще))
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Сонечко сподобалось не тільки дитині ай дорослим
Дуже дякую Вам.
Рекомендую - Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Хороший констурктор. Дякую
- Переваги:
- Все
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Дитині три з половиною рочків, дуже сподобався конструктор. Сама збирає прості геометричні фігури допомагаючи дорослому зібрати щось складне.
Сили магнітів вистачає для того, щоб зібрати, до прикладу, коника, як на фото/відео, але перенести його цілим буде вже проблематично. Враховуючи вік дитини, сильніші магніти були б травмонебезпечні.- Переваги:
- Притомна якість за ціну, компактність, зручний контейнер.
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Конструктор прийшов без органайзера
- Продавець Pro Stories
Дякуємо за зворотній зв'язок, Маріє)) на складі дійсно лишився десяток конструкторів без органайзерів, але зі зручними мішечками на зав'язках. Інформацію на сайті вже оновлюємо й перепрошуємо за незручності)
- Продавець Pro Stories
З клієнтом зв'язались. Запропоновано часткову компенсацію, або повернення. Очікуємо відповідь в листуванні щодо бажаного варіанту розв'язання питання))
- Ксения К***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
отримала товар все супер, дуже клана іграшка розвиваюча доя малечі, рекомендую матусі, все швиденько відправили без предоплат .
- Переваги:
- цікава іграшка для малечі
- Недоліки:
- нема
- Зоряна С***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Все супер )
Дитина задоволена ) - Світлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
В цілому захоплююча гра не тільки для малечі, а й для більш дорослих дітей
.- Переваги:
- Зручний у використанні
- Недоліки:
- Заслабкі магніти
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories
Чудовий конструктор,дитина дуже задоволена