Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Фотоапарат дитячий цифровий камера для миттєвого друку з термодруком PI-23 відеокамера фотик з мініпринтером швидкою роздруківкою Full HD 1080p із селфі камерою MP3 плеєром екраном 2.4 USB microSD 32 Гб в комплекті акумуляторний портативний для дітей

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
  • Владислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Дитина швидко навчилася ним користуватися. Меню зрозуміле, кнопки зручні, друкувати фотографії цікаво.

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Зручно, що карта пам'яті вже є в комплекті. Не потрібно окремо шукати та купувати.

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Брали на подарунок. Найбільше сподобався саме термодрук — можна одразу зробити маленьку фотографію на пам'ять.

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Загалом покупкою задоволені. Дитині цікаво ним користуватися, а можливість одразу друкувати фотографії взагалі стала головною фішкою.

• Ніка О***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Дуже цікавий гаджет для дитини. Сподобалось, що тут не тільки камера, а ще ігри та музика.

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Донька в захваті, я чесно кажучи не сподівалася на високу якість і була приємно здивована.

• Ольга З***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Друкує якісні картинки, дитина в захваті.

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Underrated Shop

Дитина в захваті від того, що фотографію можна одразу надрукувати. Тепер ходить і фотографує буквально все