Відгуки покупців про Ролета тканинна INROLL Есо-Mini 35х185 см Camila Білий A601

Оцінка користувачів 4.64/5
на основі 51 відгук
  • Наталія З***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-зелений. Розміри (ШхВ): 77.5 x 185

продавець відповідальний, ролети хороші, батьки задоволені.

Переваги:
    виправдані очікування
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  INROLL

Гарного користування і чекаємо Вас з батьками ще у нас за покупками!

• Наталія О***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 55 x 185

Продавець компетентний і порядний. Оперативно виходить на зв’язок. Дає цінні поради, враховуючи побажання замовника. Ролети якісні і симпатичні. Рекомендую!

Переваги:
    Замовлення прийнято і виконано у короткий термін.
    • Продавець  INROLL

Дякуємо за рекомендації! Так, дійсно у нас терміни нижче чим вказує Розетка, бо там ще вказано термін поки везе пошта, а якщо це Укрпоштою їде то загальний термін доставки вказується не коректрно Розеткою!
      Чекаємо Вас ще у нашому магазині!

• галина г***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Айворі. Розміри (ШхВ): 87.5 x 185

Відмінно!Заказ робила два рази.Роботи виконана в терміни і доставка -швидко.При замовленні дають цінні поради.Дуже вдячна-хороших Вам покупців!!!

Переваги:
    Швидко і якісно
    • Продавець  INROLL

Дякуємо за Рекомендації. Чекаємо Вас ще. Вдалого користування!

• Ia
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Айворі. Розміри (ШхВ): 57.5 x 185

Велике дякую. Сподіваюсь прослужать довго.

Переваги:
    Все супер. Дякую!
    • Продавець  INROLL

Будь ласка. Вдалого користування! Дуже гарно!

• Аня Г***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-зелений. Розміри (ШхВ): 62.5 x 185

Жалюзі просто супер. Дуже гарний колір)

Переваги:
    Гарна якість. Все відповідає опису товару.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  INROLL

Дуже гарно! Чекаємо Вас ще, дякуємо за рекомендацію

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 185

Чудові ролети, дуже швидко відправили. Все підійшло, рекомендую!

Переваги:
    Якість тканини, не просвічується
    • Продавець  INROLL

Так, це дуже хороша плотна тканина в нашій лінійці. Наступна хіба блекаут посилання

• Артём О***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Блакитний. Розміри (ШхВ): 57.5 x 185

Оперативно,вежливо,внимательно

• Продавець  INROLL

Дякуємо за об'єктивну оцінку нашої роботи. Чекаємо Вас ще!

• Олена Т***

А які саме кольори у вас встановлені? Дякую)

• Юлія Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 75 x 185

Дуже задоволені покупкою! Швидко зробили і доставили!

Переваги:
    Якість
    • Продавець  INROLL

Так, Виготовляємо і надсилаємо в термін від 1 роб. дня. Чекаємо Вас ще!

• Юлія Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 70 x 185

Якість чудова! Перевершили всі очікування!

Переваги:
    Металева планка знизу, колір
    • Продавець  INROLL

Раді що Вам сподобалось! Вдалого користування!

• Вадим К***

А який колір брали? Білий, світло сірий чи просто сірий ?

• Грицаенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 125 x 185

Дуже гарні ролети.Плотні та якісні.Світло не пропускають та дуже гармонічно виглядають.

Переваги:
    Ціна та якість
    • Продавець  INROLL

Так ця тканина плотна, хороша, німецька. Чекаємо Вас із друзями ще!

• Ярослав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 77.5 x 185

Класнючі штори за цілком нормальні кошти

• Продавець  INROLL

Дякуємо за рекомендацію. Вдалого користування!

• Оля К***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-зелений. Розміри (ШхВ): 100 x 185

Шукала саме такого кольору і дуже задоволена!

Переваги:
    Ідеальний колір, зручність установки та помірна ціна.
    Недоліки:
    Не виявила.
    • Продавець  INROLL

Дійсно ідеально підійшло, чекаємо Вас ще. Дякуємо за рекомендацію.

• Альона Б***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Лате. Розміри (ШхВ): 102.5 x 185

Все чудово, дякую

Переваги:
    Якість. Легко кріпляться (розібрались без досвіду). Приємна консультація через меседжер
    • Продавець  INROLL

Будь ласка. Звертайтесь ще і радьте друзям.

• Святослав Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 185

Все супер, дуже швидко виготовили і відправили, підійшли ідеально

• Продавець  INROLL

Дякуємо за відгук. Вдалого користування!

• Чумаченко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 45 x 185

В комплекте нет системы фиксации полотна, менеджер сказал, что нужно покупать их отдельно. Я докупил магниты, чтобы было удобнее. Но оказалось, что лески в комплете тоже нету. И если окно открыто на проветривание и полотно не висит до магнитов, а например наполовину, то оно провисает.
    В комплекте только сами ролеты и верхняя часть креплений..
    Сделали бы уже цену выше, сколько эта леска стоит?

Недоліки:
    Слабая комплектация, нужно докупать все отдельно.
    • Продавець  INROLL

Перед тим як здійснити покупку потрібно подивитись в характеристики товару. Там вказано все що входить в комплект ролети. Все необхідне для повноцінної роботи ролети є в комплекті. Якщо ви хотіли те що в комплект не входить, то звичайно це потрібно окремо докупляти. Те що ви докупили ніяк не впливає на повноцінну роботу ролети. Якщо ви хотіли нижню і проміжну фікс-ю то краще було докупити на леску

• Чумаченко Н***

Также, на фотографии товара есть утяжелитель цепочки, его в комплекте тоже нету.

• Продавець  INROLL

Ще раз повторюсь: все що входить в комплект ролети вказано в розділі комплектація в характеристиках товару. Зображення товару може відрізнятись відео фактичного вигляду. Про це також написано в описі

• Марина І***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Марсала. Розміри (ШхВ): 70 x 185

Для окон, выходящих на солнечную сторону - отлично

Переваги:
    Плотная ткань, красивый насыщенный цвет
    Недоліки:
    не обнаружены
    • Продавець  INROLL

Ця група тканини для ролет INROLL дуже хороша і плотна, по якості одна з найкращих. У нас всі матеріали якісні, це наш пріоритет! Вдалого користування!

• Марія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Чорний. Розміри (ШхВ): 77.5 x 185

Якість чудова. Легко кріпиться, якість матеріалу та кріплень хороша. Перевіряли вночі з включеним світлом, майже не просвічує, дуже дуже тускло, але якщо включений тускле світло не просвічує зовсім

Переваги:
    Щільний матеріал
    • Продавець  INROLL

Дякуємо! Це дуже хороша тканина і ця серія зокрема. Вдалого користування!

• Любовь А***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 80 x 185

Заказ приняли быстро, продавец связался и помог с выбором. Быстрая отправка, несмотря на праздники.
    Шторы вживую лучше, чем на фото. Разобрались с креплением, повесили сами.
    Рекомендую!

Переваги:
    Лучшая цена, хороший продавец, быстрая доставка.
    • Продавець  INROLL

Дякуємо, завжди готові допомогти! Вдалого користування і Веселих свят!

• Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 50 x 185

Хорошие плотные ролеты, приятный цвет

Переваги:
    Плотные
    • Продавець  INROLL

Так, це дуже хороша тканина. Вдалого користування!

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-синій. Розміри (ШхВ): 50 x 185

Замовленням задоволений на 100%
    Ще й швидко зробили! Дякую INROLL!

• Продавець  INROLL

Раді що Вам сподобалась наша робота! Вдалого користування!

• Николай П***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 45 x 185

Все очень понравилось! Проделана хорошая работа, качество замечательное, доставка быстрая.

Переваги:
    Качество, быстрота производства, быстрота доставки, цвет как на картинке
    • Продавець  INROLL

Дуже раді що Вам сподобалось! Чекаємо Вас ще!

• Віталій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Лате. Розміри (ШхВ): 110 x 185

Не рекомендую, краще звернути увагу на інших виробників

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Низька якість
    • Продавець  INROLL

У нас ТИСЯЧІ ПОЗИТИВНИХ ВІДГУКІВ від різних клієнтів на сайті і особисто, а цей клієнт через те що його телефон показує кольори- маккофе, какао, латте як СІРІ Написав 6 неправдивих відгуків під копірку на Розетці. Історія така: 07,2020р колір Венге - ВСЕ СУПЕР, через рік 06,2021р колір Латте - ВСЕ СУПЕР, 09,2021р колір Какао - ВСЕ СУПЕР а от маккофе вже виявляється сірого кольору.
      Виникає риторичне питання: чому тут всі оцінки погані 1* і на Латте і на Венге і на Какао і лише одне маккофе не таке, ЯКЩО людина 4 РАЗИ після цього замовляє в такого ніби то "поганого" продавця на ПРОТЯЗІ 2020-2021рр ролети і лише через півтора роки вирішує на всі замовлення під копірку написати неправду. По словам цієї людини якість "низька" Але в той же час 2 роки підряд купував 4 рази різні ролети...
      Ми впевнені що з ролетами все ДОБРЕ і вони будуть працювати ще 10 років мінімум і завжди виготовляємо і надсилаємо чесно як заявлено те що клієнти замовляють.

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Синій. Розміри (ШхВ): 62.5 x 185

Хорошие ролеты за адекватную цену. Минус - выгибается ткань в развернутом виде и нужно чем-то закреплять ее к окну, чтобы было минимум просветов.
    Также жаль что у производителя отсутствует крепление на липучках к раме, т.к. не всегда есть возможность вешать на саморезы, приходится самому колхозить.

Переваги:
    Выглядит нормально, качественно
    Недоліки:
    По бокам в раскрытом виде ткань начинает заворачиваться внутрь помещения.
    • Продавець  INROLL

Дякуємо за Ваш відгук. Тканина була намотата ближче до початку рулону ще з заводу, тому набрала форму, а зараз вона в ролеті і набирає іншу форму. Скоро вона від нагрівання сонці і натягу нижньої металевої планки стане прямою. Комплекти кронштейнів на скотч можна докупити в будь який момент посиланняале на шурупи надійніше провистить і 100 років

• Валерий А***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Айворі. Розміри (ШхВ): 75 x 185

Нормальные ролеты.

Недоліки:
    Не хватает крепления для шнурка. Ветром качает, стучит по раме.
    • Продавець  INROLL

Добрий день. Даний фіксатор не входить в комплект. Все що входить написано в Характеристиках. При потребі можна докупити посилання

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Жовтогарячий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 185

заказывала несколько ролетов, любезно проконсультировали с замерами, НО не доложили крепления на стену для одного ролета. распаковав посылку, я сообщила об этом менеджеру, прислала фото и мне НЕ поверили! никакого решения предложено не было. в итоге я вынуждена искать в строймагазине подходящие крепления, тратить дополнительно деньги и время чтобы повесить купленный тут ролет.

Переваги:
    насыщенный цвет
    Недоліки:
    не укомплектован товар
    • Продавець  INROLL

Добрий день. Вам вчора менеджер сказав що ми виясняємо і для цього потрібен час, а сьогодні зранку вам вже повідомили, що вияснили і дійсно випадково не доклали на 1 ролету частину кріплень. Кріплення вже віддали на відправку. Ви написали 3 різні відгуки з негативною оцінкою НЕдочекавшись відповіді хоч ще вчора після обіду вам менеджер відразу відписав, що виясняємо і моментально це не робиться це ж зрозуміло всім.

• Анна

проблему с комплектацией решили

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Жовтий. Розміри (ШхВ): 55 x 185

ролета хорошая, плотная, но цвет бледно желтый. кто ищет насыщенный яркий, лучше взять другую модель.

Переваги:
    ткань не пропускает свет
    Недоліки:
    цвет не такой насыщенный как на фото
    • Продавець  INROLL

На сторінці кожного товару ми вказуємо що "Зображення товару може відрізнятися від фактичного вигляду в залежності від персональних налаштувань екрану.", так як розуміємо що неможливо на 100% передати колір на екрані і в живу, так як в кожного різні налаштування пристроїв, АЛЕ в то й самий час ми згідно технічної можливості максимально стараємося наблизити колір в живу до екранного макету.

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 130 x 185

Гарна плотна тканина.

• Продавець  INROLL

Так, ця тканина з кращих, плотніших. Дякуємо за відгук, вдалого користування!

• Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 67.5 x 185

Читаючи відгуки трохи боявся замовляти, насторожило що пакуються ролети на новій пошті, отже можуть загубитися деякі елементи з вини працівників пошти. По факту виправдалися лише кращі сподівання, швидко передзвонили, уточнити, виготовили за 2 дні і відправили ще до свят. За два ролета 67х180 заплатив 96 грн доставки - це не багато.

Переваги:
    Якість тканини і кріплень, тканина на таку ціну явно переважає тканини ролет з Епіцентру. Намотка на трубку влаштувала, якщо встановити не криво, все буде працювати як годинник. Гарний білий колір
    Недоліки:
    При кріпленні недорахувався 2х шурупів. Подумав на виробника. Але потім знайшов ці ж шурупи серед пакетів)) якщо треба недолік, то вкажу короткувату довжину ланцюжка, як на 170см вікно.
    • Продавець  INROLL

Завжди стараємось швидше зробити, нова пошта подешевіла з квітня цього року, тепер від 60-80 грн приблизно, залежно від розміру ВДАЛОГО КОРИСТУВАННЯ, Чекаємо Вас ще!

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Марсала. Розміри (ШхВ): 67.5 x 185

Очень впечатлил цвет, насыщенный)ткань плотная,солнечный свет почти не пропускает!вежливая менеджер

Переваги:
    Цвет,простота сборки
    Недоліки:
    Не нашла
    • Продавець  INROLL

Раді що Вам сподобалось, Вдалого користування! Чекаємо Вас ще!

• Мацко П***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-сірий. Розміри (ШхВ): 65 x 185

Ролета норм... доставка новою поштою получається дороговатою для одної ролети((

• Продавець  INROLL

З квітня 2021 року Нова пошта зменшила частково ціну на доставку посилок довших 70 см, тому у вас ще дешево вийшло ніж би було декілька місяців тому. Нажаль ми не маємо вплив на ціни Нової пошти, тому сподіваємось що вони ще зроблять дешевше. Вдалого користування!

• Дима К***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 100 x 185

Мне понравилось все:
    Продавец, качество роллетов, материалов, цена, простота установки.

• Продавець  INROLL

Намагались спростити для клієнтів все що можна: ролета зібрана максимально, залишається лише прикріпити кріплення і вставити туди ролету. Звертайтесь ще!

• Чумак Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 35 x 185

Плотная ткань, красивый серый цвет. Затемняет на 60-70%. Качество хорошее. Заказали в понедельник получили в субботу, очень быстро.

Переваги:
    Плотная ткань
    • Продавець  INROLL

ця тканина дуже хороша. Напевно якби не погодні умови, то ще швидше б отримали. Вдалого користування, чекаємо Вас ще!

• сергей м***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Лате. Розміри (ШхВ): 65 x 185

все нормально.вначале края оттопыривались а сейчас все выровнялось

• Продавець  INROLL

Коли тканина намотана в рулоні вона набирає одну форму, коли в ролеті -- іншу. Все вирівнюється. Вдалого користування!

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Айворі. Розміри (ШхВ): 80 x 185

Продавец перезвонил оперативно, ответил на все вопросы, дал толковые советы, заказ подкорректировал. Изготовил и отправил в срок, как и обещал. Всю сумму я перечислила на карточку, чтобы сэкономить на услуге наложенного платежа. С оплатой тоже все в порядке.
    Ролеты приехали целые, запакованные в картонную коробку, с ними маленькая инструкция по монтажу. По размерам все совпало.
    Продавца рекомендую, спасибо!

Переваги:
    все хорошо
    Недоліки:
    не нашла
    • Продавець  INROLL

Дякуємо за детальний і об'єктивний відгук. Вдалого користування. Веселих свят!

• Яковлев А***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Айворі. Розміри (ШхВ): 30 x 185

Имея многократный опыт покупки ролеты в Эпицентре данная ролета очень порадовала размером выноса петель механизма, благодаря которым окно практически полностью открывается и не упирается в откос. Быстрый и удобный монтаж, все компоненты в наличии, установили быстро. Качество фурнитуры на момент установки показалось очень хорошим, как будет в процессе эксплуатации посмотрим. Возможность урезать высоту полотна до нужной позволила избежать неиспользуемой, намотанной во много слоёв "колбасы". Изготовление заняло 2 дня.

Переваги:
    Цена со скидкой, очень качественное полотно и фурнитура, минимальный вынос и нормальное открывание окна, возможность индивидуально задавать высоту полотна
    • INROLL

Добрий день. Якість цієї тканини і тих що ми бачили в гіпермаркетах це "небо і земля". Насправді не критично якщо є лишня тканина на намотці, на валу це буквально декілька мм. Ролета зупиниться в будь-якому положені і на пів вікна і на третину тощо. Раді що Вам сподобалось. Звертайтесь ще.

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Айворі. Розміри (ШхВ): 80 x 185

Всё подошло ).

Переваги:
    Отличные роллеты
    • INROLL

Вітаємо! Вдалого користування!