- РоманВідгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Прилад був добре запакований. На данний час працює без зауважень у домашніх умовах. Обслуговування магазину особисто мені сподобалось. Взагалі - це перший магазин у моєму житті котрий після покупки сам цікавиться чи працює пристрій.
- Переваги:
- Суб'єктивна думка, що окрім приладу то пані Оксана;)
- Недоліки:
- Станом на сьогодні не виявлено.
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Роман, за відгук та оцінку! Так, ми цікавимось, чи наші клієнти задоволені покупками. Бажаємо приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Доставили оперативно. Мультиметр, ожидания оправдал. Для решения задач частного дома и авто большего и не надо.
- Недоліки:
- Не нашел.
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Андрій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Заходьте в наш магазин ще за покупками, завжди будемо раді.
- Карина Ц***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Мультиметр хорошо работает, и в целом удобно им пользоваться (использую для хобби а не профессионально).
- Продавець WASHOPIK
Спасибо, Карина, за отзыв! Нам приятно, что Вы довольны покупкой. Желаем приятного пользования мультиметром и ждем Вас снова в нашем магазине за покупками.
- Михаил Р***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Как всегда на высоком уровне доставка и отклик продавца!
Мультиметр по сравнению с предыдущим моим за 200грн(Digital UK-830LN),просто небо и земля,
на этом мультике щупы в разы лучше и длиннее,да и по качеству изготовления он отличается,рекомендую,по цене купил его с промокодом за 360грн(вообще халява),улыбка на лице несходит!- Переваги:
- Хороший,большой читаемый дисплей.
- Недоліки:
- Нет термощупов.
- Продавець WASHOPIK
Спасибо, Михаил, за отзыв! Нам приятно, что Вы довольны покупкой и сервисом. Да, в этом мультиметре в комплекте нет термощупов, но он имеет функцию измерения температуры, щупы нужно приобретать отдельно при необходимости. Желаем приятного пользования мультиметром и ждем снова в нашем магазине за покупками.
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
- Продавець WASHOPIK
Благодарим, Владимир, за оценку! Пользуйтесь мультиметром с удовольствием. Ждем Вас еще в нашем магазине за покупками.
- Слободян А***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Все працює як треба, чудовий прилад
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Артем, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Старченко Е***Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Все отлично.
- Переваги:
- Качество и скорость обслуживания, соответствие товара заявленным характеристикам.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Дмитро, за відгук та оцінку! Дуже приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим сервісом! Бажаєм приємного користування тестером і чекаємо на Вас знову в нашому магазині.
- Валерий П***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Валерій, за високу оцінку! Бажаєм приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Горбатенко М***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Все чудово. Дякую.
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Максим, за відгук та оцінку! Бажаєм приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Брала своїм, ніяких скарг чи нарікань, питань по ньому не має. Все норм, все працює. Добре, що повністю йде комплектом, що ту ж батарейку не треба додатково замовляти, замовила - отримала - користуються
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Олена, за відгук та високу оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування мультиметром і будем раді знову бачити Вас в нашому магазині.
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Все працює, саморозряду я не помітив, вимірює добре, є підсвітка на якій все видно чудово, великий, мулттифункціональний та зрозумілий, як то кажуть, топ за свої гроші)
- Переваги:
- Великий, підсвітка екрану, не бреше, довгі щупи, багато чого можна вимірювати
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Михайло, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер
Служить вірою і правдою, пережив коротке замикання з автомобільного аккумулятора
- Переваги:
- Робить свою роботу
- Недоліки:
- Щоб витягнути батарейку, треба розібрати мультиметр
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Прийшов в гарному стані з батарейкою все й
Чудово працює- Переваги:
- Є підсвідка екрану
- Продавець WASHOPIK
Вдячні Вам, Ігор, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Користуйтесь мультиметром із задоволенням.
- Юрий Ф***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Дякую. Швидко відправили замовлення.Мультіметр.
- Переваги:
- Зручний в роботі,великий екран.
- Недоліки:
- Перелік функцій малоб бути переведено на нашу мову.
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Юрій, за відгук та оцінку! Так, інструкції поки що немає на українській мові, нажаль. Бажаємо приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Загалом для моїх задач його повністю вистачає (прозвонка та вимірювання постійно та змінної наприги). Лише один мінус: жовтий резиновий чохол не прилягає знизу.
- Переваги:
- Підсвітка, якісні щупи, підсавка позаду
- Недоліки:
- Чохол не прилягає знизу
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Руслан, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Заходьте в наш магазин ще за покупками, завжди будемо раді.
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Працює, зручний, надіслано вчасно.
- Продавець WASHOPIK
Вдячні Вам, Марія, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Ярослав Х***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Зручний. Працює добре. Гарний на вигляд. Рекомендую
- Переваги:
- Зручний. Працює добре
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Ярослав, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Зручний пристрій для роботи , зручно ним користуватися
- Переваги:
- Ціна - якість
- Недоліки:
- За тиждень роботи не виявлено
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Андрій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Отличный товар,все работает,быстрая доставка
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Олександр, за відгук та оцінку! Користуйтесь мультиметром із задоволенням. Заходьте в наш магазин ще за покупками, завжди будемо раді.
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Мені підійшов, тестер чудовий, щупи дуже круто упаковані, із ковпачками. В комплекті була і крона для живлення пристрою.
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Юрій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Полтора месяца, все работает
- Переваги:
- Почти интуитивно понятен
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Віталій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Євген Т***Продавець: WASHOPIK
Дуже якісний товар! Дякую
- Продавець WASHOPIK
Спасибі Вам, Євген, за відгук та оцінку. Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Дуже швидко доставлено,
- Переваги:
- Працює добре
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Михайло, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим сервісом. Користуйтесь мультиметром із задоволенням.
- алекс М***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
ДУЖЕ ГАРНА РІЧ ДЛЯ РОБОТИ ВДОМА....ЗАДОВОЛЕНИЙ ЯКІСТЬЮ ТОВАРА...ДЯКУЮ ЗА ЯКІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ...
- Переваги:
- ВСЕ ДОБРЕ
- Недоліки:
- ПОКИ НЕМА
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Олексій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Все працює дякуємо все буде Україна
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Роман, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром! Все обов'язково буде Україна!
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Дуже хороша і якісна річ, рекоменду
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Роман, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Хороший
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Сергій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Вітаю! Отримав товар згідно замовлення, оперативно та без затримок. Товар відповідає опису. Який він в роботі - побачимо, принаймні мультиметр отриманий у гарному стані.
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Сергій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Мультиметр працює справно, в комплекті є батарейка, доставили оперативно, рекомендую
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Іван, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Дарія К***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Брала на подарунок чоловіку. Дуже швидка доставка, жодних проблем не виникло. Чоловік задоволений :)
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Дарія, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Бажаємо Вашому чоловікові приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Все супер працює на відмінно, рекомендую.
- Переваги:
- Доставка швидка , пристрій відповідає заявленим характеристикам.
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець WASHOPIK
Дуже вдячні Вам, Віталій, за відгук та оцінку! Користуйтесь мультиметром із задоволенням. Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Гарне обслуговування, швидко вислали, прилад був гарно запакований.
- Переваги:
- Гарний прилад, працює
- Недоліки:
- не знайшли
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Ірина, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Бажаємо приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Назар М***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
запакований був добре
- Переваги:
- Прорезинений копус
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Назар, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Користуйтесь мультиметром із задоволенням! Заходьте в наш магазин ще, завжди будемо раді.
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Всё просто супер
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Віктор, за відгук та оцінку. Користуйтесь мультиметром із задоволенням! Заходьте в наш магазин ще за покупками, завжди будемо раді.
- СергейПродавець: WASHOPIK
Удобный,точний также подсветка при плохом освещениям, советую всем
- Переваги:
- Точный, удобный, точный, световой индекатор и посвкдка екрана, кнопка при задержании значения
- Недоліки:
- Не заметил
- Продавець WASHOPIK
Спасибі Сергій за відгук та оцінку, нам приємно, що Ви задоволені мультиметром. Користуйтесь приладом із задоволенням! Заходьте до нас ще за покупками, завжди будемо раді.