Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Ролета тканинна INROLL Есо-Mini 67,5х165 см Akant Зелений 2058

Оцінка користувачів 4.85/5
на основі 173 відгуки
  • Валерия
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 57.5 x 165

Мне товар понравился. Ролеты красивые, цвет с переливом. При вечернем свете более темные, утром светло) Фурнитура на вид качественная. По вопросу комплектации, нас в вайбере проинструктировали и предложили докупить дополнительные детали при необходимости. Перед заказом немного сомневались, смутил отзыв ниже, что у кого-то докомплект больше, но всеже не стали никого искать. И всем довольны. Доставка достаточно быстрая, не выходит за рамки указанной. По поводу, что ролеты в отзыве отлетели из-за плохой склейки не скажу, мы до конца не разворачивали, нам не нужна полная длинна, но опять же... на вид все качественно сделано и держится, может то был единичный случай.

Переваги:
    Вид, качество, цена. Рекомендую.
    Недоліки:
    Нужно самим крепить)))))) при доставке нет монтажа)))
    • INROLL

Дякуємо за детальний об'єктивний відгук. Вдалого користування!

• Светлана С***

по фото есть ощущение, что свет пропускает

• Максим

Не понятно, с чего может быть ощущение, что свет пропускает. Щелей по бокам нет и это сразу видно. Плотность тоже видна. То, что на балконе светло - это эффект от открытых боковых окон (которые открыты специально, чтобы передать цвет при ярком, дневном свете, как и написано), но опять же, это и так понятно, ведь видно, что это балкон и соответственно очевидно, что в нише по бокам есть еще окна, которые за стеной не видно, но через которые попадает дневной свет.

Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 47.5 x 165

Как всегда всё отлично. Заказываю не первый раз. Монтаж лёгкий, усилий требует не много.

Переваги:
    Качественная сборка. Всё приходит в максимально собранном виде, что облегчает монтаж.
    Недоліки:
    Нет.
    • INROLL

Дякуємо за покупку! Звертайтесь ще, рекомендуйте друзям!

• Ирина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 50 x 165

Товар гарної якості !
    Все прийшло надійно запаковано. Товар відправили навіть раніше чим обіцяли.
    Малюнок гарно дивиться на сонці .

Переваги:
    Швидко. Якісно.
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 55 x 165

Шторы красивые. Пыталась по фото угадать цвет, не видя их в живую - сложное занятие. Попробую описать цвет словами, для тех, кто так же будет гадать. Они нежно абрикосовые, при искусственном освещении ближе к розовому, а при дневном - к жёлтому. Бежевым я бы такой цвет не назвала. Но цвет очень красивый, нежный и ненавязчивый.
    Монтировала ролеты я сама, ничего сложного. Правда, инструкцию я не поняла, пришлось посмотреть видео на ютубе, их там полно.
    Шторы могут сделать по индивидуальным размерам, но у меня штора на 7 см длиннее стандартной получалась почти в два раза дороже, в итоге взяла стандартную.
    Отдельное спасибо менеджеру. Общались с ним в вайбере, всё объяснил, рассказал, ответил на все вопросы.
    Когда я эти ролеты уже получила, и возник новый вопрос, ответил и на него, помог разобраться.
    Так что и шторами и обслуживанием я довольна, магазин рекомендую.

Переваги:
    Отличные шторы
    Недоліки:
    Пока никаких недостатков не вижу
    • Продавець  INROLL

Цей колір дійсно неможливо описати 1 чи 2 словами, він залежно від типу освітлення (штучне, природнє, тепле чи холодне) може набувати різних відтінків. Дякуємо за Рекомендацію. Чекаємо Вас ще.

• Вита К***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Венге. Розміри (ШхВ): 35 x 165

Сьогодні отримала ролети,замовляла три,.Дуже задоволена якістю,кольором,обслуговуванням,та доставкою.На теперішній час дуже швидко отримала замовлення(6 днів за винятком 2 вихідних.Прекрасно затемняють кімнату.Дякую,дякую,дуже дякую.Буду замовляти ще.Слава Україні

Переваги:
    Якість та доставка.Ціна.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  INROLL

ГЕРОЯМ СЛАВА! Вдалого користування! Чекаємо Вас ще!

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 165

Хороший ролет с максимально нейтральным цветом, в отличие от прошлых, не освещает комнату в ядреные цвета. Единственное, при оформлении заказа хотелось бы видеть более обходительного оператора.

• Продавець  INROLL

Приймемо до уваги, Вдалого користування!

• Екатерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 117.5 x 165

Ролеты понравились!!

Переваги:
    Хочу поблагодарить менеджера за оперативную работу и быструю отправку заказа.
    Недоліки:
    Их нет!!
    • INROLL

• Аліна

Замовляли ролети різних розмірів, кольорів і фактури. Все сподобалось. Швидко виготовили. Надійно запаковано для перевезення поштою. Дуже приємний продавець. Дякуємо!

Переваги:
    Ціна - якість, швидкість
    • INROLL

Дякуємо за покупку, звертайтесь ще!

• Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 35 x 165

Вони чудові! Вживу виглядають ще краще, сірі з легкою бежевинкою. Продавець супер ввічливий, чемний, швидко зв'язалися, проконсультували, відправили в обумовлені терміни. Ціна приємна. Рекомендую!

Переваги:
    Гарне обслуговування, красиві та якісні ролети, легко встановлювати, продавець надає консультацію
    Недоліки:
    Не знайшла
    • INROLL

• Евгений П***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 47.5 x 165

Заказ пришел быстро. Упаковано хорошо (проверил на НП целостность и комплектацию). Установил за полчаса. Смотрятся отлично. Добавили много уюта в дом и увеличили светомаскировку. За качество пока ничего не скажу, т.к. 2 дня только висят, но в целом товаром доволен. Уже знакомые заказали себе, когда увидели ролеты.

Переваги:
    Просто и быстро устанавливать. Уютно смотрятся.
    Недоліки:
    Пока нет.
    • Продавець  INROLL

Так, Ваше замовлення за Пт було надіслано вже в Пн, Ми максимально спростили монтаж для зручності клієнтів ролета максимально зібрана. Дякуємо за рекомендацію і чекаємо Вас з друзями ще!

• Галина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 70 x 165

Очень довольна, хорошее качество

Раді що Вам сподобалось!
      Чекаємо Вас ще і рекомендуйте друзям!

• Лилия
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 72.5 x 165

Замовлення доставили в оговорені строки.Все встановили без проблем.Навіть,якщо щось незрозуміло, вам розкажуть підкажуть і порадять.

Переваги:
    Все влаштовує.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  INROLL

Дякуємо, завжди готові допомогти! Вдалого користування і Веселих свят!

• Евгения П***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 77.5 x 165

Очень довольна ролетами. КАЧЕСТВО отличное. Доставка быстрая. Крепится легко. Супер компания

Переваги:
    Быстрая доставка качество
    • Продавець  INROLL

Вдалого користування! Чекаємо Вас ще!

• Вика
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 50 x 165

Отличные ролеты, простые в креплении. Быстро перезвонили, подогнали под наши размеры, и очень быстро пришли.

• Продавець  INROLL

Раді що Вам сподобалось! Вдалого користування!

• Бунчук Д***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 25 x 165

Очень довольны, качество супер,установили без проблем

• Продавець  INROLL

Вдалого користування! Раді що Вам сподобалось!

• Иванна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 40 x 165

Заказала ролети, Заказ виконали швидко. Дуже задоволена. Рекомендую

Переваги:
    Швидка доставка, чудовий продавець
    • Продавець  INROLL

Вдалого користування! Чекаємо Вас ще!

• Володимир С***
    Продавець: INROLL. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 25 x 165

Ролети дуже сподобались. Тканина супер! Все було в наявності.

Переваги:
    Класна тканина, не просвічує. Гарна ціна! Швидке виконання замовлення та його відправка.
    • Продавець  INROLL

Дякуємо за об'єктивний відгук. Чекаємо Вас ще. Вдалого користування!

• Віталій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 97.5 x 165

Якісне і не дорого

• INROLL

Дякуємо за відгук! Звертайтесь ще!

• Інна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 35 x 165
    Переваги:
    Виконали замовлення в коротші терміни, ніж було заявлено в оголошенні, продавець дуже уважний, відповів на всі питання, ролети чудові.
    Недоліки:
    Доставка Нової пошти - задорого( доставка обійшлась біля 100 грн.)
    • INROLL

Дякуємо за покупку. На жаль зараз в нової пошти є незрозуміла націнка на всі посилки, тому кому не спішно вибирають Укрпошту, там дешевше, але довше.

• Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 165

Замовили ролети в цього продавця, все сподобалось, ролети пришли швидко. Гарні по якості і за чудовою ціною.

Переваги:
    Ціна-якість, все як і очікували
    • INROLL

Раді що Вам сподобалось! Вдалого користування!

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Какао. Розміри (ШхВ): 57.5 x 165

В дневное время выглядят, как бежево-песочные, в тёмное время суток - какао. Качество хорошее.

Дякуємо за покупку!

• Виктория Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 90 x 165

Красивая вещь для интерьера

Переваги:
    Красивые

• Юлія З***
    Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 25 x 165

Гарна якість,отримали швидко навіть Укрпоштою. Встановлення не складне навіть для жінки, я задоволена роллетами та роботою магазину. Спочатку здалось,що колір відрізняється в рулоні,,,а якщо на вікні,то ні,точно такий як замовляли. Процвітання вашому магазину.

Переваги:
    Ввічливий менеджер,відповідає віразу ж.
    • INROLL

Дякуємо за покупку, Просто в рулоні тканина намотана одна на одну і ще й задня сторона, тому може здаватись що інше, але якщо розмотати і повісити то такий як має бути. Вдалого користування!

• Терпило Л***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 37.5 x 165

Ролети хороші, навідь неочікувала на таку якість, за таку ціну замовлення прийшло швидко. Спасибі!!!

• INROLL

Дякуємо за покупку. Звертайтесь ще!

• Ярослава К***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 122.5 x 165

Заказ быстро доставили, учли все пожелания. Спасибо. Хорошие ролеты, установили легко. Порадовала и цена.

Переваги:
    Легкость в установке, цена

• Этери Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 50 x 165

Хороший сервис, помогли правильно сделать замеры, прислали все вовремя, ролеты качественные

• INROLL

Дякуємо за СПРАВЕДЛИВИЙ відгук і за покупку!! Звертайтесь ще!

• Людмила С***

Дякуємо!

Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 112.5 x 165

Отличные ролеты! Все пришло хорошо упаковано, максимально собрано. Собирал первый раз, крепил на комплекте шурупы (предварительно сверлил маленькое отверстие для более простого и точного вкручивания шурупа). Дополнительно брал фиксация на струне.

Переваги:
    Хороший, достаточно плотный, материал. Простой монтаж. Фиксация на струне (в комплектацию не входит, приобретается отдельно). Цвет и рисунок отвечает заявленному.
    Недоліки:
    Нет.
    • INROLL

Дякуємо за відгук! Вдалого користування!

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 165

Переваги:
    Недоліки:
    Нет.
    • INROLL

Дякуємо за покупку! Звертайтесь ще!

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 165

Переваги:
    Недоліки:
    Нет.
    • INROLL

Дякуємо за покупку! Вдалого користування!

• Gala M***

Хорошее качество. Внимательный менеджер. Качественная фурнитура.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Цвет немного отличается
    • INROLL

Дякуємо за покупку! Звертайтесь ще!

• надя
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 77.5 x 165

Отримала масу задоволення від замовлення! Продавець позитивний, ввічливий , проконсультував , все розказав , тримав у курсі і був на зв’язку! Ролети класнючі! Вже зібрані, тільки повісити якість відчувається . Буду ще замовляти мамі і на другий поверх

Переваги:
    Все супер
    • INROLL

Дякуємо за покупку! Звертайтесь ще. Завжди стараємося все зробити так, щоб кожен клієнт був задоволений!

• Ірина З***
    Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 25 x 165

Дуже дякую за хорошу якість, швидку доставку, компетентність працівників.

• INROLL

Дякуємо за об'єктивний відгук! Звертайтесь ще!

• Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Венге. Розміри (ШхВ): 70 x 165

Я залишилася задоволена спілкуванням з продавцем. Якісний товар відповідає опису, прийшов у повній комплектації.

Переваги:
    Якість, ціна
    • INROLL

Дякуємо за покупку, звертайтесь ще!

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 45 x 165

Хорошая тканевая роллета, цвет немного отличается от картинки, по факту нежно-абрикосовый, но продавец об этом честно предупреждает!

Переваги:
    Цена - качество
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • INROLL

Нажаль передати зображенням на екрані реальну тканину не можливо на 100%. Ще й при різному освітленні колір може частково відрізнятись у всіх тканинах. Ми стараємося, постійно удосконалюємо зображення, щоб вони по максимуму відповідали дійсності, Дякуємо за покупку!

• Алла

Отличная тканевая ролета, используем уже четыре месяца, всё отлично.

Переваги:
    Хорошо закрывает свет
    • INROLL

Дякуємо за об'єктивну оцінку! Вдалого користування і надалі!!!