- ВалерияВідгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 57.5 x 165
Мне товар понравился. Ролеты красивые, цвет с переливом. При вечернем свете более темные, утром светло) Фурнитура на вид качественная. По вопросу комплектации, нас в вайбере проинструктировали и предложили докупить дополнительные детали при необходимости. Перед заказом немного сомневались, смутил отзыв ниже, что у кого-то докомплект больше, но всеже не стали никого искать. И всем довольны. Доставка достаточно быстрая, не выходит за рамки указанной. По поводу, что ролеты в отзыве отлетели из-за плохой склейки не скажу, мы до конца не разворачивали, нам не нужна полная длинна, но опять же... на вид все качественно сделано и держится, может то был единичный случай.
- Переваги:
- Вид, качество, цена. Рекомендую.
- Недоліки:
- Нужно самим крепить)))))) при доставке нет монтажа)))
- INROLL
Дякуємо за детальний об'єктивний відгук. Вдалого користування!
- Светлана С***
по фото есть ощущение, что свет пропускает
- Максим
Не понятно, с чего может быть ощущение, что свет пропускает. Щелей по бокам нет и это сразу видно. Плотность тоже видна. То, что на балконе светло - это эффект от открытых боковых окон (которые открыты специально, чтобы передать цвет при ярком, дневном свете, как и написано), но опять же, это и так понятно, ведь видно, что это балкон и соответственно очевидно, что в нише по бокам есть еще окна, которые за стеной не видно, но через которые попадает дневной свет.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 47.5 x 165
Как всегда всё отлично. Заказываю не первый раз. Монтаж лёгкий, усилий требует не много.
- Переваги:
- Качественная сборка. Всё приходит в максимально собранном виде, что облегчает монтаж.
- Недоліки:
- Нет.
- INROLL
Дякуємо за покупку! Звертайтесь ще, рекомендуйте друзям!
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 50 x 165
Товар гарної якості !
Все прийшло надійно запаковано. Товар відправили навіть раніше чим обіцяли.
Малюнок гарно дивиться на сонці .- Переваги:
- Швидко. Якісно.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 55 x 165
Шторы красивые. Пыталась по фото угадать цвет, не видя их в живую - сложное занятие. Попробую описать цвет словами, для тех, кто так же будет гадать. Они нежно абрикосовые, при искусственном освещении ближе к розовому, а при дневном - к жёлтому. Бежевым я бы такой цвет не назвала. Но цвет очень красивый, нежный и ненавязчивый.
Монтировала ролеты я сама, ничего сложного. Правда, инструкцию я не поняла, пришлось посмотреть видео на ютубе, их там полно.
Шторы могут сделать по индивидуальным размерам, но у меня штора на 7 см длиннее стандартной получалась почти в два раза дороже, в итоге взяла стандартную.
Отдельное спасибо менеджеру. Общались с ним в вайбере, всё объяснил, рассказал, ответил на все вопросы.
Когда я эти ролеты уже получила, и возник новый вопрос, ответил и на него, помог разобраться.
Так что и шторами и обслуживанием я довольна, магазин рекомендую.- Переваги:
- Отличные шторы
- Недоліки:
- Пока никаких недостатков не вижу
- Продавець INROLL
Цей колір дійсно неможливо описати 1 чи 2 словами, він залежно від типу освітлення (штучне, природнє, тепле чи холодне) може набувати різних відтінків. Дякуємо за Рекомендацію. Чекаємо Вас ще.
- Вита К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Венге. Розміри (ШхВ): 35 x 165
Сьогодні отримала ролети,замовляла три,.Дуже задоволена якістю,кольором,обслуговуванням,та доставкою.На теперішній час дуже швидко отримала замовлення(6 днів за винятком 2 вихідних.Прекрасно затемняють кімнату.Дякую,дякую,дуже дякую.Буду замовляти ще.Слава Україні
- Переваги:
- Якість та доставка.Ціна.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець INROLL
ГЕРОЯМ СЛАВА! Вдалого користування! Чекаємо Вас ще!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 165
Хороший ролет с максимально нейтральным цветом, в отличие от прошлых, не освещает комнату в ядреные цвета. Единственное, при оформлении заказа хотелось бы видеть более обходительного оператора.
- Продавець INROLL
Приймемо до уваги, Вдалого користування!
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 117.5 x 165
Ролеты понравились!!
- Переваги:
- Хочу поблагодарить менеджера за оперативную работу и быструю отправку заказа.
- Недоліки:
- Их нет!!
- INROLL
Вдалого користування! Звертайтесь ще!
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 55 x 165
Замовляли ролети різних розмірів, кольорів і фактури. Все сподобалось. Швидко виготовили. Надійно запаковано для перевезення поштою. Дуже приємний продавець. Дякуємо!
- Переваги:
- Ціна - якість, швидкість
- INROLL
Дякуємо за покупку, звертайтесь ще!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 35 x 165
Вони чудові! Вживу виглядають ще краще, сірі з легкою бежевинкою. Продавець супер ввічливий, чемний, швидко зв'язалися, проконсультували, відправили в обумовлені терміни. Ціна приємна. Рекомендую!
- Переваги:
- Гарне обслуговування, красиві та якісні ролети, легко встановлювати, продавець надає консультацію
- Недоліки:
- Не знайшла
- INROLL
Вдалого користування! Звертайтесь ще!
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 47.5 x 165
Заказ пришел быстро. Упаковано хорошо (проверил на НП целостность и комплектацию). Установил за полчаса. Смотрятся отлично. Добавили много уюта в дом и увеличили светомаскировку. За качество пока ничего не скажу, т.к. 2 дня только висят, но в целом товаром доволен. Уже знакомые заказали себе, когда увидели ролеты.
- Переваги:
- Просто и быстро устанавливать. Уютно смотрятся.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Продавець INROLL
Так, Ваше замовлення за Пт було надіслано вже в Пн, Ми максимально спростили монтаж для зручності клієнтів ролета максимально зібрана. Дякуємо за рекомендацію і чекаємо Вас з друзями ще!
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 70 x 165
Очень довольна, хорошее качество
Раді що Вам сподобалось!
Чекаємо Вас ще і рекомендуйте друзям!
- ЛилияВідгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 72.5 x 165
Замовлення доставили в оговорені строки.Все встановили без проблем.Навіть,якщо щось незрозуміло, вам розкажуть підкажуть і порадять.
- Переваги:
- Все влаштовує.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець INROLL
Дякуємо, завжди готові допомогти! Вдалого користування і Веселих свят!
- Евгения П***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 77.5 x 165
Очень довольна ролетами. КАЧЕСТВО отличное. Доставка быстрая. Крепится легко. Супер компания
- Переваги:
- Быстрая доставка качество
- Продавець INROLL
Вдалого користування! Чекаємо Вас ще!
- ВикаВідгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 50 x 165
Отличные ролеты, простые в креплении. Быстро перезвонили, подогнали под наши размеры, и очень быстро пришли.
- Продавець INROLL
Раді що Вам сподобалось! Вдалого користування!
- Бунчук Д***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 25 x 165
Очень довольны, качество супер,установили без проблем
- Продавець INROLL
Вдалого користування! Раді що Вам сподобалось!
- Иванна Б***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 40 x 165
Заказала ролети, Заказ виконали швидко. Дуже задоволена. Рекомендую
- Переваги:
- Швидка доставка, чудовий продавець
- Продавець INROLL
Вдалого користування! Чекаємо Вас ще!
- Володимир С***Продавець: INROLL. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 25 x 165
Ролети дуже сподобались. Тканина супер! Все було в наявності.
- Переваги:
- Класна тканина, не просвічує. Гарна ціна! Швидке виконання замовлення та його відправка.
- Продавець INROLL
Дякуємо за об'єктивний відгук. Чекаємо Вас ще. Вдалого користування!
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 97.5 x 165
Якісне і не дорого
- INROLL
Дякуємо за відгук! Звертайтесь ще!
- Інна Р***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 35 x 165
- Переваги:
- Виконали замовлення в коротші терміни, ніж було заявлено в оголошенні, продавець дуже уважний, відповів на всі питання, ролети чудові.
- Недоліки:
- Доставка Нової пошти - задорого( доставка обійшлась біля 100 грн.)
- INROLL
Дякуємо за покупку. На жаль зараз в нової пошти є незрозуміла націнка на всі посилки, тому кому не спішно вибирають Укрпошту, там дешевше, але довше.
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 165
Замовили ролети в цього продавця, все сподобалось, ролети пришли швидко. Гарні по якості і за чудовою ціною.
- Переваги:
- Ціна-якість, все як і очікували
- INROLL
Раді що Вам сподобалось! Вдалого користування!
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Какао. Розміри (ШхВ): 57.5 x 165
В дневное время выглядят, как бежево-песочные, в тёмное время суток - какао. Качество хорошее.
- INROLL
Дякуємо за покупку!
- Виктория Ш***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 90 x 165
Красивая вещь для интерьера
- Переваги:
- Красивые
- Юлія З***Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 25 x 165
Гарна якість,отримали швидко навіть Укрпоштою. Встановлення не складне навіть для жінки, я задоволена роллетами та роботою магазину. Спочатку здалось,що колір відрізняється в рулоні,,,а якщо на вікні,то ні,точно такий як замовляли. Процвітання вашому магазину.
- Переваги:
- Ввічливий менеджер,відповідає віразу ж.
- INROLL
Дякуємо за покупку, Просто в рулоні тканина намотана одна на одну і ще й задня сторона, тому може здаватись що інше, але якщо розмотати і повісити то такий як має бути. Вдалого користування!
- Терпило Л***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 37.5 x 165
Ролети хороші, навідь неочікувала на таку якість, за таку ціну замовлення прийшло швидко. Спасибі!!!
- INROLL
Дякуємо за покупку. Звертайтесь ще!
- Ярослава К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 122.5 x 165
Заказ быстро доставили, учли все пожелания. Спасибо. Хорошие ролеты, установили легко. Порадовала и цена.
- Переваги:
- Легкость в установке, цена
Вдалого користування! Звертайтесь ще!
- Этери Ч***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 50 x 165
Хороший сервис, помогли правильно сделать замеры, прислали все вовремя, ролеты качественные
- INROLL
Дякуємо за СПРАВЕДЛИВИЙ відгук і за покупку!! Звертайтесь ще!
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 35 x 165
Дякуємо!
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 112.5 x 165
Отличные ролеты! Все пришло хорошо упаковано, максимально собрано. Собирал первый раз, крепил на комплекте шурупы (предварительно сверлил маленькое отверстие для более простого и точного вкручивания шурупа). Дополнительно брал фиксация на струне.
- Переваги:
- Хороший, достаточно плотный, материал. Простой монтаж. Фиксация на струне (в комплектацию не входит, приобретается отдельно). Цвет и рисунок отвечает заявленному.
- Недоліки:
- Нет.
- INROLL
Дякуємо за відгук! Вдалого користування!
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 62.5 x 165
- Переваги:
- Недоліки:
- Нет.
- INROLL
Дякуємо за покупку! Звертайтесь ще!
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 52.5 x 165
- Переваги:
- Недоліки:
- Нет.
- INROLL
Дякуємо за покупку! Вдалого користування!
- Gala M***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 55 x 165
Хорошее качество. Внимательный менеджер. Качественная фурнитура.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Цвет немного отличается
- INROLL
Дякуємо за покупку! Звертайтесь ще!
- надяВідгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 77.5 x 165
Отримала масу задоволення від замовлення! Продавець позитивний, ввічливий , проконсультував , все розказав , тримав у курсі і був на зв’язку! Ролети класнючі! Вже зібрані, тільки повісити якість відчувається . Буду ще замовляти мамі і на другий поверх
- Переваги:
- Все супер
- INROLL
Дякуємо за покупку! Звертайтесь ще. Завжди стараємося все зробити так, щоб кожен клієнт був задоволений!
- Ірина З***Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 25 x 165
Дуже дякую за хорошу якість, швидку доставку, компетентність працівників.
- INROLL
Дякуємо за об'єктивний відгук! Звертайтесь ще!
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Венге. Розміри (ШхВ): 70 x 165
Я залишилася задоволена спілкуванням з продавцем. Якісний товар відповідає опису, прийшов у повній комплектації.
- Переваги:
- Якість, ціна
- INROLL
Дякуємо за покупку, звертайтесь ще!
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 45 x 165
Хорошая тканевая роллета, цвет немного отличается от картинки, по факту нежно-абрикосовый, но продавец об этом честно предупреждает!
- Переваги:
- Цена - качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
- INROLL
Нажаль передати зображенням на екрані реальну тканину не можливо на 100%. Ще й при різному освітленні колір може частково відрізнятись у всіх тканинах. Ми стараємося, постійно удосконалюємо зображення, щоб вони по максимуму відповідали дійсності, Дякуємо за покупку!
- АллаВідгук від покупця. Продавець: INROLL. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 55 x 165
Отличная тканевая ролета, используем уже четыре месяца, всё отлично.
- Переваги:
- Хорошо закрывает свет
- INROLL
Дякуємо за об'єктивну оцінку! Вдалого користування і надалі!!!