- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Good Bears. Колір: Капучино. Висота іграшки: 65
Качественно сделан, чистенький, миленький, мягенький. Я очень довольна покупкой.
- Переваги:
- Очень классный мишутка..даже отдавать не хочется так, как покупала для подарка
- Недоліки:
- У этого медведя нет недостатков
- Продавець Good Bears
Анна, спасибо за ваш отзыв!
Очень рады, что вы довольны покупкой! Ждем снова)))
- Мария Т***Відгук від покупця. Продавець: Good Bears. Колір: Сірий. Висота іграшки: 65
Отличный мишка. Очень приятный материал, качественный пошив
- Переваги:
- приятный материал, качественный пошив
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Good Bears. Колір: Сірий. Висота іграшки: 65
Крайне симпатичный зверь. Качество пошива и материалов очень радует. Рекомендую.
- Переваги:
- Приятный материал, качество пошива, дизайн
- Недоліки:
- Ярослав Л***Відгук від покупця. Продавець: Good Bears. Колір: Білий. Висота іграшки: 65
Мішка шикарний. Малеча в захваті. Дуже приємний на дотик. Ніяких сторонніх запахів. Прийом замовлення і виконання - на висоті. Приємно спілкуватися з такими продавцями. Дуже вдячний за іграшку.
- Киркевич К***Відгук від покупця. Продавець: Good Bears. Колір: Сірий. Висота іграшки: 65
Ребенок доволен, спит теперь с ним и везде с ним ходит по квартире.
- Переваги:
- Мягкий, приятный на ощупь.
- Виталий О***Відгук від покупця. Продавець: Good Bears. Колір: Сірий. Висота іграшки: 65
Хороший медведь)) одно что приехал в мелкой коробке и была мысль что совсем с ним плохо.
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Good Bears. Колір: Капучино. Висота іграшки: 65
Мішка чудовий, якісно пошитий та приємний на дотик . Раджу до покупки , гарна якість за адекватні кошти
- Переваги:
- Приємний на дотик
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Good Bears. Колір: Сірий. Висота іграшки: 65
Покупкою задоволений, доставили швидко
- Good B***
Олександре, щиро дякуємо за ваш відгук!
- Краснобокая Н***Відгук від покупця. Продавець: Good Bears. Колір: Шоколадний. Висота іграшки: 65
Хорошее качество. Теодор теперь с нами
- Переваги:
- Очень хорошая игрушка! Рекомендую.
- Good B***
Наталья, спасибо, что поделились своими впечатлениями о нашем Теодоре!!!
Очень рады, что вы довольны своим выбором))