Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ноутбук Acer TravelMate P6 TMP614-52-55AF (NX.VTWEU.003) Galaxy Black / 14" IPS WUXGA / Intel Core i5-1135G7 / RAM 16 ГБ / SSD 512 ГБ / Зарядка по USB / 5G модуль

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Юлія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ

Шукала собі легкий ноутбук, якого буде достатньо для для офісної роботи і щоб гратися в Sims

Стосовно ваги. Ноутбук трошки важчий, ніж зазначено в характеристиках. Вказано 1кг, фактична вага 1,2 кг. Для мене це не критично.

Стосовно функціональності. Офісну роботу тягне без проблем. Грати в якісь важкі ігри — як от Sims, наприклад — довго не варто, ноут дуже сильно гріється. Одного разу влітку перегрівся через це і вийшов з ладу на добу. Екран чорний був, хоча клавіатура реагувала. Треба було дочекатися, поки він розрядиться і вимкнеться сам.

Стосовно корпусу. Я б радила пошукати якусь захисну плівку, оскільки може дуже швидко подряпатися.

• Андрій С***

Купив ноут бук на розетка
    Гарантія 12 місяців за 3 місяці користування може раз 10 користувався ..
    Суть в чому Ранком поставив на зарядку почав блимати датчик червоний .. В кінцевому результаті він не включився відав На ремонт по Гарантії чекав днів 14 стало цікаво ,що там написав їм сам ,що там як справи з ремонтом ... З ходу мені заявили ,що найшли рідину в ноутбуці ремонтувати не будуть! ніяких доказів не надали відправили назад і все . Це як так ,що це за гарантійний ремонт як мені знати ,що насправді там була рідина і т.д таке враження склалось ,що його вопше не дивились або кидалово. Просто мусять бути відео зйомка або фото якесь де вони його відкривають і фіксують рідину і т.д Ще мене дивує те що я сам їм написав аж тоді вони мені це заявили чому зразу мене не повідомили?? Що це вопше за кантора така. Я віддам ноутбук на ще одну експертизу.

Переваги:
    Недоліки:
    Сервіс

• Никита Т***

Хороший компактний ноутбук. Дуже легкий, якісно зібраний. Є вбудований 5Г модуль, для нашої країни не досить актуально, проте з 4Г мережами працює з нюансами, але це більше до постачальників звʼязку питання, щодо якості їх послуг. Процесор Інтел, що у 2025 році більше недолік ніж перевага, я помітив нагрів корпусу в області процесора просто з відкритим робочим столом. Нагрівається він суттєво під час задач, і це не може бути не помічено так як корпус є конструктивно додатковою ланкою для відводу тепла.
    Звісно радив би тим хто любить компактні та легкі моделі, але все ж на процесорах від АМД, вони зараз більш стабільні та холодні. (Це більше як порада для тих хто не слідкує за ринком пк комплектуючих).
    Фанати інтел можуть придбати даний ноутбук і радіти, все буде працювати, з поставленими задачами впорається.

Переваги:
    Тонкий, легкий, стильний.
    Недоліки:
    Суттєво нагрівається навіть у простих задачах, (передає це тепло на корпус, що є як необхідністю так і недоліком).
  • Оксана С***

Чудовий та швидкий ноут за свої кошти. Для роботи та навчання саме те. Трохи маркий, відбитки пальців залишаються, але то таке. Покупкою задоволена.

• Валерий

Дуже класний ноут,брав для роботи ,щоб була автономність та швидкість ,іноді використовую вдома ,якщо дистанційна робота ,ні разу не пожалкував за свій вибір ,раджу всім

Переваги:
    ціна
  • Юрій О***

За 24 тисячі придбав би знову без роздумів. Компактний, при цьому не відчувається замалим після 15.6", але звісно на початку трішки бісять чорні рамки зверху та знизу в відео. Дуже хороший екран та матеріали, монолітний , не скрипить , відкривається одним пальцем . В парі з 4К монітором в офісних задачах працює дуже добре ( в попередньому ноутбуці, хоч було і заявлено, але в 4К були підтуплювання). З 20% заряджається приблизно за 1.5 години і можна працювати в офісних задачах 6+ годин.
    Тач пад дуже класний , приємний та зрозумілий, клавіатура теж досить непогана тільки не дуже сподобалась підсвітка , немає регулювання яскравості і в деяких положеннях може сліпити.
    Дуже зручно що є сім картка ( при цьому тут її можна вставити фізичну, на фото лотка немає ,але по факту він є , це важливо якщо користуватись одним тарифним планом на телефоні і на ноуті, бо в водафон та київстар для інтернету можу бути тільки виключно фізична картка ), по якості прийому сигналу здалось що телефон видає більшу швидкість , але для звичайної роботи в місті вистачає якості передачі.
    Поверхню важко забруднити , але якщо відбитки все ж таки залишились то їх важко відтерти. Сканер відбитка пальців працює не дуже , частіше не спрацьовує ніж вдало розпізнає, можливо треба погратись з налаштуванням, але не так само класно як в телефонах . А от розблокування по обличю працює дуже добре, навіть в поганих умовах.
    Ложка дьогтю:
    Важко встановити windows , спочатку треба пройти квест щоб потрапити в BIOS потім треба пройти завдання з зірочкою щоб система побачила власний SSD . Не всі драйвери встановлються автоматом і навіть після ручного встановлення є сумніви чи все коректно працює.
    Тепер про маркетинг який розчаровує:
    Вбудований аудіопідсилювач DTS Audio - нічого особливого. Звук хоч і стерео , але нічим не кращий ніж в смартфона середнього сегменту;
    Acer User Sensing - неможливо скачати та встановити на цю модель , налаштувати вимкнення при відсутності користувача поки не зміг;
    Acer PrivacyPanel наявна функція затамнення працює некоректно (можливо винні драйвери);

Доречі відзначу топову підтримку користувача в Acer, дуже приємно здивований , телефонував на гарячу лінію, спеціаліст тактовний, добре розбирається в тонкощах і справді намагається допомогти та вирішити проблему.

Переваги:
    Легкий , гарний, якісні матеріали, довго тримає заряд, можливість вставити сім карту
    Недоліки:
    встановлення windows та драйверів, частина інформації в описі просто маркетинг
    • Харитонович В***

Підкажіть будь ласка, кришка на 180⁰ не відкривається?

• Юрій О***

Кришка на 180 відкривається. але якщо буде на рівній поверхні то будуть відриватись від поверхні ніжки і лежатиме на кришці .

• Дарія К***

За свою ціну топ - метал, розміри, ємність батареї.
    Аналогів за цей прайс я не знайшла

Переваги:
    Метал розмір батарея
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Володимир Д***

Легкий і працьовитий

• Володимир П***

Скажіть, будь ласка, при отриманні товару - упакування було запаковане належним чином із заводською пломбою?

• Артур С***

Тонкий, як MacBook! Потужний, навіть тягне деякі новітні ігри на середніх налаштуваннях, хоча мені це особливо не потрібно. Тестив для прикола. Дуже зручний у роботі з текстом або кодом - просто ідеальний екран. Тримає 7-8 годин, якщо працювати в офісному пакеті і паралельно щось дивитися, цього вистачає.

Переваги:
    Легкий, потужний, гарний!
  • Ігор Х***

Не проста так в назві пише тревел, з ним і на інший контент зручно летіть, легкий, але в екрана не вкрали розміри, Зарядка по USB спрощує життя можна навіть від павербанка зарядить, і правду кажуть батарея досить довго тримає заряд щоб залишатись на звʼязку.Нюансів для себе не знайшов.

Переваги:
    USB-зарядка, 5G модуль, габарити, батарея.
    Недоліки:
    Нюансів для себе не знайшов.
  • Анна Ш***

Взяла на зміну старому який вже здувся, користуюсь в задоволення.

Переваги:
    ідентифікація за відбитком пальця, тримає заряд, легенький, гарний екран.
    Недоліки:
    трішки б гучніші динаміки.
  • Вадім

Немає претензій, хороший товар, для роботи саме то, дає працювати по 6-7+ годин.

Переваги:
    все добре
    • Володимир П***

Підкажіть будь ласка, товар прийшов запакований від виробника, чи було видно, що він вже був відкритий ?

• Дмитро м***

крутєцький ноут. з
    1. закривається штора камери (фото додаю)
    2. працює на сім карті (все сфоткав)
    3. заряджається від тайпси
    4. на майбутнє дуже легко знімається кришка - ну добавити якесь залізо чи просто кулер почистити. це не Асус де пів ноута роскочеряжиш, щоб термопасту поміняти
    5. сенсорна кнопка вмикання на відбиток пальця
    6. підсвітка клавіатури

Недоліки:
    не виявив
  • Юрій

Ідеальний варіант, якщо потрібно ноут возити з собою - маленький, шустрий, екран чудовий, підсвітка клавіатури і навіть сім-карта на борту (фізична або eSIM). Один звичайний ЮСБ - дуже мало, як на мене. Зарядка через тайп-С - це чудово, але в хромбуках вона з обох сторін, що дууууже зручно, а тут, обидва тайп-С чомусь зліва :)
    Але з урахуванням ціни конкурентів немає. Брав для роботи (офісні пакети, інтернет, ютуб, месенджери) - все ідеально.
    Віндовз 11 стала як рідна, не без складнощів, але інтелект переміг, драйвери автоматом підтягнулись не всі, завантажував окремо з сайта виробника драйвери для графіки, звуку і камери.

Переваги:
    Маленький, легенький, швидкий
    Недоліки:
    USB порт всього 1, вхід для зарядки тільки зліва