Відгуки покупців про Робот-пилосос AENO RC6S
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Граний помічник вдома!!! Прибирає гарно, миє так собі, але не сама то й добре)
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не зберігає зміни в картах
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ольго! Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком та додали фото. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням цієї моделі пилососа. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті посиланняабо написати нам у WhatsApp посилання чи в Telegram посилання - будемо раді допомогти. Бажаємо Вам і надалі лише приємних вражень та комфортного користування!
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Получилось установить приложение на айфон, все работает
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Валентино! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви обрали техніку нашого бренду та поділились своїм досвідом. Бажаємо Вам надійної та довготривалої експлуатації!
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Наконецто подключила робот в приложении, все работает, очень тяжело далось подключение. И вопрос к разетке - не вижу 300 бонусов за отзивы, где они?
- Переваги:
- Працюэ
- Недоліки:
- Уже нет
- Женя
наче ніде не вказано, що мають нараховувати бонуси за відгук
Представник постачальникаВітаємо Вас, Валентино! Дякуємо за відгук і довіру до AENO. Нам приємно, що Ви задоволені вибором цієї моделі пилососа. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, напишіть нам у WhatsApp посилання чи в Telegram посилання - будемо раді допомогти. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Робот пылесос работает частично, а именно немогу подключить его в приложении Аено через айфон, влажную уборку не делает так как вода на салфетку не поступает. Центр поддержки ничем помочь не может.
- Переваги:
- Працює частково
- Недоліки:
- Не подключается в приложении Аено через айфон, не працює вологе прибирання.
Представник постачальникаДобрий день, Валентино! Дякуємо за зворотний зв'язок. Прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Для детальної перевірки роботи робота-пилососа та вирішення описаних Вами питань було рекомендовано звернутися до авторизованого сервісного центру. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, будь ласка, скористайтеся наданими контактами або зверніться до служби підтримки повторно: посилання , WhatsApp: посилання або Telegram: посилання - будемо раді допомогти. Сподіваємося на якнайшвидше вирішення цього питання.
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Працює гарно
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаВітаємо Вас, Валентино! Дякуємо, що надали перевагу нашому бренду та поділилися враженнями. Бажаємо Вам легкої, комфортної та довготривалої експлуатації!
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Була минула модель, все задовольняло, окрім того, що треба було змінювати резервуари. Тобто, не пилососив і не мив одночасно. А якщо в цьому є все одночасно то гідний пилосмок
Представник постачальникаВітаємо Вас, Богдане! Дякуємо, що обрали продукцію AENO та знайшли час поділитися відгуком. Бажаємо Вам комфортної експлуатації та лише позитивних вражень!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Клас
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Романе! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки AENO. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Валерій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Нам дуже не сподобався пилосос. При складанні карти пропускає кімнати і потім не прибирає в них, в кутах не дістає. Іноді місцями пропускає бруд. Заряду хватає менше ніж на 100 кв. метрів. Застрягає під меблями. Потрібно мати ще звичайний пилосос, щоб потім ще раз прибирати.
- Переваги:
- Не виявлено.
- Недоліки:
- Купівля даного товару.
Представник постачальникаДобрий день, Валерію!
Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання або до сервісного центру, контакти вказані на офіційному сайті виробника посиланнядля діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Ігор М***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Зручний та безвідмовний помічник для будь-якого холостяка. Пішов на роботу, ввімкнув прибирання в додатку і забув. Робот сам складе карту квартири і почне прибирання. Єдина незручність - нема датчику наявності/залишку води.
- Переваги:
- Зручний додаток, повністю автономна робота, вологе прибирання. Режим точкового прибирання.
- Недоліки:
- Було б зручно мати датчик наявности воді в резервуарі..
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ігор!
Дякуємо за відгук та прикладені фото. Нам дуже приємно, що ця модель робота-пилососа від AENO прийшлась Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням!