Відгуки покупців про Міцний алкогольний напій Alexandrion 5* 0.5 л 37.5% (5942122012842_5942122000245_5942122004083)
- AI аналіз відгуків28 відгуків: приблизно 80% позитивних, 10% нейтральних, 10% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Lady L***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний напій, швидко закінчився у приємній компанії. Не спиртовий, ароматний. Залишились тільки приємні враження та післясмак.
- Переваги:
- м'який смак
- Недоліки:
- відсутні
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прямо з пляшки напій трохи спиртуозний, але якщо дати напою подихати в бокали хоча б хвилину-дві - спиртуозність щезає. Хороший як в чистому вигляді, так і у вигляді коктейлів.
До речі, це перший з побачених мною бренді, у якого кулька-дозатор на пляшці. Зазвичай, подібні дозатори є на пляшках з горілкою.- Переваги:
- Приємний смак, легко п"ється, голова після нього не болить
- Недоліки:
- Не виявив
- Елена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший алкоголь. Неожиданно, но факт. Пьётся легко, под фрукты даже можно.
- Переваги:
- Вкусно, спирт не ощущается.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це і не коньяк,і не бренді.Смак хороший,навіть неочікуваний.
- Переваги:
- Смак,ціна.Враховуючи якість напою,дозатора і етикеток-ІМПОРТ.
- Недоліки:
- За таку вартість немає
- Оксана К***
Коньяк это и есть бренди.
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала такий пробник. Добре зайшов на морозі під вʼялене мʼясо.
- Переваги:
- Оригінальний
- Недоліки:
- Не бачу
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Напій чудовий. Не відчувається спиртуозність! П'ється легко. Рекомендую однозначно!
- Переваги:
- Легкий при вживанні!!!
- Недоліки:
- Не виявлено!
- Карташев В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отцу зашло.
- Павел Д***Продавець: Rozetka
Когда стает выбор что покупать из алкоголя, то все друзья уже останавливают свой взгляд на этом чудо напитке. Уже исспробованно 1000 раз разными способами (с пепси, с яблочним или вишневым соком). На утро все бодрячком и в хорошем настроении) Однозначно рекомендую! Цена = Качество!
- Серый н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Клюквенный морс. Обязательно попробуйте с клюквенным морсом!
- ВолодяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В прошлый раз понравился, теперь вот взял в офисе отметить выход на карантин. Заценили все, даже девушки. С газировкой и соками пошел отлично
- Наталия т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже добрий напій
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший, ароматний і чудові смакові якості
- СерыйВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Если сравнивать, то скорее гибрид виски и бренди
- Дмитрий Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пожалуй, нашел идеальный вариант для отверток. Со сладким соком идет на ура.
- Переваги:
- Недоліки:
- Уж слишком легко пьется, можно вовремя не остановиться
- Сашко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Когда цена решает, то лучшего варианта сложно найти. Это не шмурдяк, закрашенный карамелькой, нормальный
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Это классический коктейльный напиток. Его задача поддать градус и не заглушить вкус основных ингредиентов. С колой сочетается на ура, можно с соками мешать - отлично пьется
- Романова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Лена Б***Продавець: Rozetka
Сейчас многие меня не поймут. А ведь из бренди можно делать маску для волос, с желтком и медом. Этот бренди частенько пьют у меня в семье мужчины. Я втихую сливаю остатки и делаю себе такую маску - эффект бомбический! Дважды рекомендую.
- Переваги:
- 2в1
- Сергей
лучше выпей его с мужем, чего александрион портить на всякие маски
- Александр В***Продавець: Rozetka
Покупал, когда он был по полной стоимости. Теперь жду зп, чтобы затариться, пока акция - цена шара
- Сергій Я***Продавець: Rozetka
Я не памʼятаю чи я брав 5* чи 7*, але мені дуже сподобався. Смачно. Голова не боліла.
Коротше - якщо нема грошей на Метаксу - цей напій «зайде»- Переваги:
- Ціна, смак
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже відчувається спирт
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачне,Брала на подарунок.Сподобалось
- Переваги:
- Смачно
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Можна брати
- Александр У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ok
Mi - СергійПродавець: Rozetka
Дуже цікава штука, враховуючи ціну акційну. Доволі м'який, не спіртуозний напій. Вау смаків звичайно немає, але ж і відповідна ціна
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний напій, зайшов
- ВикторПродавець: Rozetka
Что? Где? Когда? - Здесь! Давно! и Всегда!
- Переваги:
- Мягкий вкус, травяные оттенки, нет ощущения "градуса". Ну вот достойный напиток и что тут скажешь! Легко пить и легко налить (есть дозатор на "горлышке)". На коньяк и бренди не похож, тут больше "отдушка от травок". Вердикт - достойный напиток, способный надолго занять место на вашем праздничном столе!
- АртурПродавець: Rozetka
Краще ніж коньяк, голова не болить, відкрив для себе щось нове.
- Переваги:
- Румунія, оригінал.
- Татьяна Б***Продавець: Rozetka
Бренди необычный, вкусный и питкий. Спиртозным и отдушками не воняет
- Елена Р***Продавець: Rozetka
Очень легко и приятно пьется.В компании поговорили о том, что продукт больше для девочек...мягкий, менее крепкий...При этом мужчины тоже с большим удовольствием продегустировали. По итогу, бутылочка Александриона "ушла" на шашлыках первой и очень быстро.
- Переваги:
- Качественный, достойный
- Недоліки:
- Не заметила
- ЮраПродавець: Rozetka
Спасибо Розетке, доставили под подъезд ) Если кто любит бренди-колу как и я - берите, не пожалеете
- Переваги:
- вкус
- Анатолий М***Продавець: Rozetka
Можно брать, главное знать меру
- Антонюк М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер. Смачний, приємний присмак,легко вживати в компанії
- Переваги:
- Просто смачний сьорбати.
- Максим Я***Продавець: Rozetka
Первое знакомство с румынским алкоголем. Приятно удивлен. Сравнительно недорого и есть своя изюминка
- SerjПродавець: Rozetka
Классное акционное предложение. Кто еще не пробовал - рекомендую.
- Андрей Н***Продавець: Rozetka
Встретились с кумом, было два бренди, вот этот и еще один, дороже гривен на триста. По итогу пошел лучше Александрион, опустошили и без головняка на утро