Відгуки покупців про Міцний алкогольний напій Alexandrion 7* 0.5 л 40% (5942122004090)
Немає в наявності
- Виктор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Хороший напій. Трохи жорсткий
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.05
Товар прийшов з розірваною акцизного маркою . Затерта брудна етикетка. Продавець все відсканував на касовий апарат та порушуючи закон України продала товар з зірванним акцизом.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Ніби напій непоганий, але похмілля від нього жорстке, мені , як 'знатоку' комбінацій алкоголь/реабілітація, це говорить про значну кількість всяких нехороших домішок.
- ДаніВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Отримала в чудовому стані
- Родіон В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Хороший напій
- Переваги:
- Ціна по акції
- Євген Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Шикарний аутентичний румунський напій , звісно це не коніна не бурбон , а щось їхнє бачення . Я був в Бухаресті на змаганнях у 1990 , румуни його презентували , але пляшка була пласка. Вирішив освіжити спогади. Це він , смачний , питкий , пʼянкий. Рекомендую!
- Переваги:
- Легко пʼється , швидко пʼянить , настрій вгору.
- Недоліки:
- Нема.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Смачний. Дуже сподобався .
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Спирт ,ароматизатор , цукор
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Да что бы там кто не говорил я уже несколько лет беру этот бренди вместо Метаксы, то 5ку то 7ку и заходит на ура ! Вкус и запах отличные , 7ка немного мягче 5ки , как по мне, во всяком случае мне больше нравится этот бренд по сравнению даже с грузинскими , сравнивал из разных бутылок этот и Грузию ( типа Старый Кахети 3 и 5 звёзд) то этот на много интереснее как по мне и по вкусу , запаху и последствиях , самое интересное что от него нет перегара , можно хлебнуть грамм 50 и спокойно поехать за рулём, к стати очень мне помогает при магнитных бурях , перепадах температуры и карнизах погоды вместо лекарств ! Рекомендую!
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Часто брал этот бренди только 5 звезд вместо Метаксы , решил попробовать 7 заезд и остался доволен, вкус мягче пятёрки , мне понравился , заказал ещё бутылку и по такой цене возьму ещё! Сколько не выпей голова на месте и состояние отличное, иногда использую как лекарство для расширения сосудов, для дома для семьи, врачи рекомендуют!!
- Переваги:
- Отличный вкус и запах и голова на месте и сосудам расширение!!!
- Недоліки:
- Малая ёмкость
- Андрій І***
Хіба це бренді?
- Павел О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.05
П'ється легко!!!
- Переваги:
- Приємний
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.05
По перше це не бренді. На бренді не схоже зовсім за смаком. Це щось на кшталт настоянок: Егермейстер, Бехеровка і т.п. Смак не поганий, мені сподобався. За ціною якістю - досить непогано.
- Переваги:
- Непоганий смак
- Кравченко І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.05
Брав спробувати маленьку пляшечку. Більше не куплю. Напій високоякісний та занадто солодкий та без глибини смаку. Краще візьміть наш бренді "Ювілейний". Іншого рівня. А це щось незрозуміле. Пити його можна, але який сенс? За ці гроші є набагато цікавіші пропозиції.
- Переваги:
- Якісна бормотуха.
- Недоліки:
- Не мій напій. Нема витримки. Ректифікат додають.
- Валерий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Чудовий напій для вечірок. Це не бренді (кон'як). Бахнув і танцьовати... Не вимагає закуски. Але обережно, якщо переберете болітиме голова. Дівчатам сподобається!
- Переваги:
- Гарний напій для вечірок й "шотіків".
- Недоліки:
- Недостатньо інформації на пляшці. Я його сплутав з бренді.
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Приємний на смак бренді. Ніякого запаху самогону і противного присмаку (про який писали нижче) напій не має і в помині. Думаю, що замовлю іще.
- Переваги:
- Нормальний бренді
- Недоліки:
- Не помітив
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Нормально пить.
- Переваги:
- Хороший вкус
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
- Недоліки:
- Розбита одна пляшка, на фото все що від неї залишилося. Посилка перепаковувалася. Оплатив при замовленні товару
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.05
Для коллекции.
Высокая бутылочка, в баре среди других смотрится симпатично.
Вкус на любителя. Открыли полномер 0.5л. Мне не понравился, не хватило насыщенности. Цвет, запах - норм.
Но вкус... Нет послевкусия, букета, каких-то нот.
Не гурман, наверное).
Хотя многие хвалят.
Миниатюрку можно и не для коллекции брать, пробовать, чтобы лучше разбираться в алкоголе.- Переваги:
- Для коллекции отлично. +цена
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Вонючее пойло, вкус еще более-менее, но спиртягой воняет жуть, и послевкусие соответствующее. И еще одно, такого похмелья у меня давно не было, будто не "элитное" пойло пил, а дедов самогон. Это при том, что закуски было много.
- Переваги:
- Их нет
- Недоліки:
- Один большой
- Виталий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Класс, буду брать ещё.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Вогонь! Смак легкий та солодкуватий. Приємно пити в чистому вигляді. Орієнтуюсь на власні відчуття.
- Переваги:
- Смак та якісна пляшка.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- sym_20Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Отримав товар, ще не пробував, упаковано було добре, все ціле
- Переваги:
- Все влаштовує
- Marina B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.05
Для минибара сойдёт. По вкусу такое..
- Шелия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
- Скрыльников Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.05
Для коллекции.
- Body 2*** BodyВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Жах!!! Не купуйте НІКОЛИ!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Тільки недоліки
- Руслан
А що не так ?
- Body 2*** Body
Просто почитайте склад (покупці виклали нище), порівняйте з описом і зрозумійте...
А Розетці ГАНЬБА! ( Купив 2 пляшки цього пойла((( - Виктор
Не вижу в описании состава
- Андрей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Посмотрите состав - это не бренди, это просто дно... На вкус близок к шабо 5*. Спирт, ароматизатор карамельки и куча сахара. Запечатанная Бутылка пролежав 2 дня на боку протекла. На вкус ощущение контрафакта. Купил случайно по акции обратив внимание лишь на 7* и награды этой дешевой настойки.
- Переваги:
- Недоліки:
- Всё. В отзыве
Эксперт RozetkaДобрый день, Андрей Иванович! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.
- Дмитрий Ж***
В теплом виде, как классический коньяк лучше не пробовать пить, а вот с куском льда заходит на ура. Любителям вискаря стоит попробовать
- Николай К***
Так нигде и не написано, что это коньяк. Вполне нормальный состав для “напитка”. Кто желает чистого коньяка - готовьтесь заплатить в 5-10 раз больше. А когда надо выпить в удовольствие и без последствий - можно брать.
- Олег Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
велеколепный бренди по низкой цене
- Переваги:
- бутылку удобно держать в руке, сладкий аромат, шоколадный вкус, долгое послевкусие с нотами шоколада и чернослива
- Олег Г***
Винный дистиллят и зерновой этиловый спирт. Страшно такую смесь пить. К чему там 7звездочек не ясно
- Сергей К***
Как раз производитель на это и делает акцент, что здесь два вида спирта, выстоянных в дубовых бочках. Такая себе смесь бренди и виски. Получилось отлично
- Max r***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
До метакси йому як до космоса
- Юрій М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Ничем не лучше наших дешевых коньяков, только слегка сладкий привкус. Разочоровал.
- Переваги:
- Не обнаружил
- Недоліки:
- Резкий спиртовый вкус
- Андрій Т***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Солодкуватий! Досить легкий і приємний до пиття, з цікавими нотками, і не скажеш, що міцність 40%!
Привезли правда з-за кордону, тому не знаю, який тут) На свою ціну кращий за бюджетні віскі!- Переваги:
- Ціна)
- Недоліки:
- Швидко забирає, бо не хочеться закусувати))))
- Александр Б***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Зашёл отлично! Рекомендую!
- Переваги:
- Вкусно !
- Тодорів Р***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Купляв в іншому місці. Все сподобалось збираюсь іще замовити тут.
- Переваги:
- Хороший смак по недорогій вартості
- АндрейПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Сладковатый мягкий вкус, аромат низкокачественного спирта. Уровень качества - хороший сельский самогон (очень похож кстати). Технология изготовления непонятная. К покупке крайне не рекомендован, даже не ожидал существования таких шедевров.
- Переваги:
- Не нашел
- Недоліки:
- Ни про какие 7 лет выдержки речь не идет. Дешевое пойло.
- Слава К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.05
Обязательно должно быть в коллекции, если собираете микробар ) По вкусу тоже ок. Брал в самолёт, капал в кофе, по прилету в дютике докупал - понравилось
- Переваги:
- Карманный размер
- Инна М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Купила мужу для пополнения коллекции. Румынского коньяка у него в баре ще не было.
- Переваги:
- внешний вид
- Недоліки:
- редко в акции