Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Набір кави в зернах Ambassador Premium 1 кг х 2 шт (8720254649009)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Якісна насичена кава. Вистачає на довго.

• Представник п***

Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.

• Володимир Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Гарна якість, в кавоварці Krups кава смачна. Ціна радує - нижче, чим в магазині з контрабасом.

• Микола Г***

Гарна кава рекомендую.

Переваги:
    Смасна кава без гіркоти.

Багатий

• Андрій С***

Як завжди смачна кава.

• Альберт Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Добра кава, насичений смак. Брав для кавомашини. З молоком супер!

Переваги:
    Насичений смак, добра ціна по знижці.

• Ігор Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Чудова кава на свої гроші!

• Дмитрий Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Оптимальное соотношение цены и качества, беру последнее время постоянно

Переваги:
    Не плох за свою цену
    Недоліки:
    Аромат слабоват, маловато кислинки кофейной
    • Представник п***

• Наталія Ф***

Смак подобається

Переваги:
    Смачний

Інтенсивна

• Анатолий Т***

• Аромат

Очень вкусный кофе. По сравнению с другими марками крепкий, что хорошо, чем крепче, тем лучше.

Переваги:
    Крепкий

• антон

• Аромат

неКоректна робота інтерфейсу при зміні відношення кількості до ваги (скрін додаю)
    ...в рахунку - також!

Незбалансований

Доброго дня, Антона!
      Нажаль ви поставили негативну оцінку саме каві.
      По технічним питанням, прохання звертатись у службу підтримки rozetka.ua.
      Сподіваємось, ви залишились задоволені смаком та ароматом кави.
      Гарного дня!

• Корней К***

Ок

• Евгения К***

Купую не перший раз.

• Наталья В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

За такі гроші , нормальна кава.

• Віктор

Добра кава.

Переваги:
    150
  • Руслан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

На сайте пишется, что арабика, но на самой упаковке об этом не слова. Но на вкус мягкий, не горький. Скорее всего это арабика. Мне понравился.

• Віктор Ж***

Смачна кава.

• Олег Г***

Топ за свои деньги)

• Елена

• Аромат

Решили попробовать какой там Амбасадор Премиум - выбирали между ним и не один раз заказанным и уже давно одобренным кофе. Амбасадор дороже даже. Зерна оказались небольшие, благо не пережаренные. На вкус никак, никакой кислинки, никакого ореха, ничего. Очень жаль, но это того не стоит, больше не повторим.

Переваги:
    Не пережарен
    Недоліки:
    Не вкусный, не понравился
    • Смак

Простий

• Представник п***

Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
      Ми приносимо свої вибачення, що ви не були повністю задоволені її смаком та ароматом. Ми цінуємо вашу думку і беремо її до уваги, оскільки ваше задоволення є нашим пріоритетом.

Ми розуміємо, що смак кави є суб'єктивним відчуттям, і він може різнитися. Однак, ми завжди намагаємося забезпечити високу якість наших продуктів.
      Продукція Strauss проходить контроль на усіх етапах виробництва і наша – мета це збереження якості та смакових властивостей продукту від партії до партії.

• Дейнюк І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Смачна кава, без гірчинки. Для кавомашини чудово підходить.

Переваги:
    100%
  • Юлия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Дякую за своєчасну відправку, та за гарний товар

• Анна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Любимо цю каву, купуємо вже другій рік поспіль. Набором виходить трохи дешевше.

• Віталій К***

• Аромат

Гарний насичений смак, добра якість і прийнятна ціна.

Переваги:
    Ну дууууже смачна ця кава!
    Недоліки:
    Хочеться ще і ще її пити
    • Смак

Багатий

• Покупець

• Аромат

Каву беру не в першій раз, подобається її гармонійний смак, приємний аромат. На упаковці вказано 100% арабіка - на мій погляд - відповідає дійсності.

Переваги:
    Вигідна пропозиція

• Екатерина

Смачна ароматна кава

• Катерина

Чудова ароматна кава.

• Наталья П***
    Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000

Брехуи та здирники! Приймають замовлення на товар якого не існує! Розетка позорисько та шахраї!!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Обман
    • Алла О***

Ви про що?

• Наталья П***

у точки видачі не видали замовлений товар, вимагали
      сплатити більше за той самий товар що я замовила. ШАХРАЇ!!!!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання