Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Мобільний телефон Apple iPhone Xr 64 GB White Slim Box (MH6N3) Офіційна гарантія

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 22 відгуки
  • Буханенко А***
  • Дмитрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Переваги:
    iPhone
  • Алексей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Перший досвід користування iphone, все влаштовує.

• Игорь М***

А как памяти 64 хватает?

• Голіченко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

я все розумію.... але дісно ціна товару не маленька, могли б і тріще краще і безпечніше запакувати....

Переваги:
    ніби все і непогано.... телефон працює добре
    Недоліки:
    але якість упакуваня товару (купляв через доставку НП)
  • Мазур В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Товар получил, очень доволен. Спасибо магазину розетка за оперативную доставку.

Переваги:
    Все
  • Вадим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Телефон «сірий», на гарантійне обслуговування можна не розраховувати. Гарантійного талона Асбіс в комплекті немає. На заяву яку я написав в точці видачі Розетки досі ніхто не реагує. Виправте назву товару «без офіційної гарантії» і не дуріть людей

Переваги:
    Apple
    Недоліки:
    Ніякий сервіс Розетки
    • Тарас

У Вас чек - це гарантійний талон від Asbis. Спеціально телефонував в Asbis, ті підтвердили, що Розетка входить в число офіційних продавців Apple в Україні, і якщо виникнуть питання - чек про покупку в Розетці буде прирівнюватися до гарантійного талону від Asbis.

• Вадим Б***

Відкриваємо сайт сервісу Asbis посиланняі читаємо умови прийому техніки Apple. Чорним по білому написано: чек або його копія, гарантійний талон. Замість чека може бути його копія, а талон має бути оригінальний. Жодного слова про заміну гарантійного талона на чек. Ви дійсно зв’язувалися з Asbis? І чого ж вони наговорили Вам по телефону того що протирічить офіційному сайту?

• Олекса

Не розводьте панiку, а розберiться спочатку. В разi необхiдностi Вам треба звернутися до сервiсного центру магазину, а з виробником вони самi зконтактують. Розетка продає тiльки офiцiйний товар!

• Антон О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Отличный телефон, камера, все шустро. Но то, что не кладут в комплекте зарядку, это жлобство

Переваги:
    Много
    Недоліки:
    Нет зарядного в комплекте
    • Хворостяний В***

Це не жлобство, а піклування про навколишнє середовище, а от критикувати не розібравшись ...

• Александр

Це економія,а не піклування про навколишнє середовище

• Олег Л***

Та за ці гроші краще Самсунг S10 купити! Або щось із нового: Realme GT Neo 2 - якщо потрібна потужність, чи Самсунг А52s,копію А52, але 6/128, 778.

• Сергей З***

Орегенал работает все отлично

Переваги:
    Доставили быстро.
  • Василь П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

До Розетки питань нема, спрацювали відмінно, доставили оперативно, а от виробник жене БРАК, як це? За такі гроші? Гарантійний сервіс тільки в Києві, тому не рекомендую Айфони купувати на Україні, та ще й чекати потрібно практично місяць, хоча така робота займає декілька хвилин

Переваги:
    Смартфон по функціоналу ,класний
    Недоліки:
    Питання до виробника, з трьох офіційних телефонів, вже другий заглючив через три тижні користування, при тому, що користувався обережно!
    • Дмитро Н***

В Україні

• Тарас Г***

Чудовий телефон.

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Замовлення прийшло дуже швидко, замовили 8.01 , 9.01 вже забрали.
    Все працює , задоволені.

Переваги:
    1.Камера
    2.Батарея
    3.Комфортний розмір
  • Костя С***

Телефон просто пушка

Переваги:
    Во всём идеален
    Недоліки:
    Нету
    • Тарас

Згоден! Найкращий смартфон від Apple за доволі адекватну ціну.

• Ваня Б***

в комплекте провод usb-c - lightning??
      или usb-a - lightning?
      и что лучше, взять более новый комплект без зарядки и наушников, либо же старый добрый полный комплект???

• Тарас

2 Вася Бояршин: Якщо у Вас є лишні кошти на покупку навушників і зарядки, то беріть слім-комплект. Я взяв стандартну версію і радий.

• Абдулаєв А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Отличный телефон, купил и забыл что такое фризы, лаги и тд. Камера прекрасна, хоть и одна. Разрешение экрана не режет глаз, как многие говорят. Батареи хватает с головой. Спасибо за быструю доставку

Переваги:
    Хорошая цена, камера, батарея, экран
  • Екатерина И***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Телефоном пользуюсь больше недели. Пришел запечатанный не активированный. Активировала сама (конечно пришлось заморочиться), ну это такое… Заряда было 37% Сам обьем аккумулятора 100% Заряжаю 1 раз в два дня. Там человек писал по поводу гарантии, не знаю, сколько не было заказано техники с розетки, всегда во всем товаре была их гарантия. Если покупать товар на прямую, тогда и гарантия будет именно от того производителя. Я думаю так!

Переваги:
    Хорошая камера. Симпатичный внешне. Наушники работают лучше чем в предыдущем.
    Недоліки:
    Не хотел сначала подключать наушники, потому что не оригинал, но я его победила! Наушники заработали. Нельзя скачать музыку, только на платной основе. Нельзя поставить свою мелодию на звонок, только стандартное. Все сделано так, что бесплатно ты ничего не скачаешь не установишь и ещё и денег ему должна будешь
    • Елена

Свой рингтон можно установить. Забейте на Ютубе. Через какую-то программу из стор, вроде music band называется или что-то похожее

• Екатерина И***

Спасибо попробую, если конечно это бесплатно.

• Роман

Хороший телефон

• Денис Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

очень доволен телефоном. спустя 6 месяцев все супер.

Переваги:
    их много
  • Олександр Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Купував телефон не розетці, але вважаю за потрібним написати свій відгук. По стабільності роботи, акумулятору, який тримає 2 дні при не дуже активному використанні, жодних питань нема. Але камера, вибачте. По користувався телефоном кілька днів і не зрозумів за що я віддав 600у.е... В користуванні одночасно був xiaomi redmi note 8 pro та XR. І знаєте що? Xiaomi знімає краще, я був шокований. Також я не побачив суттєвої різниці між iPhone 6s та XR, лише акумулятор та швидкість роботи звісно. Невдовзі XR продав і не шкодую. Також в архіві збереглось досить багато фото з iPhone 7 Plus. То це взагалі пушка в порівнянні з XR. Мені подобається як працює IOS, переходити на Android не хочу. Але і платити такі кошти за нові iPhone не бачу сенсу.

Переваги:
    Стабільність та швидкодія роботи
    Акумулятор
    Недоліки:
    Посередня бюджетна камера
    • Марина

Камера знімає тут просто бомбічно. Напевно просто Ви не вмієте нею фотографувати. У чоловіка Xr, у мене SE 2020 - обидві камери знімають дуже круто. Або ж у Вас просто бракована камера.

• Олександр Л***

При гарних умовах (освітленні), так, знімає непогано, але це робить будь-який телефон. Вчора спеціально зробили кілька знімків на старенький SE, 6s та XR. Різниця є, але не на 500уе (SE та 6s коштують близько 100уе, XR 600). Можу викласти в мережу, щоб Ви пересвідчились в цьому. Я очікував від XR кращої якості в складніших умовах (вечір або штучне світло в кімнаті). До того ж згадав ще суб’єктивний мінус — це faceid. В умовах карантину і масок, touchid є набагато зручнішим. Безумовно XR досить непоганий телефон, але якщо він хоче бути флагманом, то має відповідати цьому на 100%. Тому що зараз телефон — це 90% камера, все інше другорядне. Тож якщо обирати, то в такому бюджеті є набагато крутіші камери (google pixel 4, наприклад), шкода лише що це android.

• Андрей С***

У мене 11-ий і теж скажу, що він за звичай знімає з гіршою деталізіцією ніж Note 9 Pro і навіть в сутінках, але от в русі знімає краще 11-ий, відео знімає краще 11-ий, франталка у айфона краща. А взагалі айфон ніколи не славився супер-пупер камерами, а славився за стабільну роботу протягом багатьох років, за siri правда працює на 100% лише на англійській, за найкращу екосистему та синхронізацію з усіма пристроями епл. А от якщо користуєтесь на ПК віндовсом чи лінухом, тєлік на андроїді, офіс від майкрософт і т.д. то айфон явно не для Вас:))

• Стас В***

Покупал в подарок жене
    Жена очень рада
    Адже за такую цену
    Ето очень харашо
    Память батарея камера просто топ
    Покупайте не пожелеете

Переваги:
    Очень быстро Подзвонили
    Забраз з пошти через 1 день
    Недоліки:
    Нету
  • Денис Г***

Быстрый, красивый, автономный.

Переваги:
    Батарею держит супер, шустрый
    Недоліки:
    Не нашел
  • Bogdan
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

А телефон с версией с блоком питания и наушники ну старый там есть барометр

• Валік
    Продавець: Rozetka. Колір: White. Вбудована пам'ять: 64 ГБ

Прикольний смартфон, камера дуже добре знімає, смартфон зручний добре сидить в руці, і ціна за нього не така й велика.
    Смартфоном я задоволений рекомендую!

Переваги:
    Камера
  • Максим К***
    Продавець: Rozetka. Колір: White. Вбудована пам'ять: 64 ГБ