- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре. Швидко прислали
Представник постачальникаДоброго дня, Наталя! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валентин Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудове!
Представник постачальникаДоброго дня, Валентин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер, є всі дрібнички, щоб зробити самостійно
- Переваги:
- Можна наклеїти самостійно
- Недоліки:
- Довелось наклеїти самостійно
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сафонов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стекло подходит к указанной модели.
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- СвiтланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Главное, инструкции следовать. Сперва не совсем вписалось по границам камеры, без проблем переклеилось, только не слишком высоко поднимать когда переклеиваешь, на 0,5-1 см над дисплеем, не более. Всё путём. Спасибо!.
- Переваги:
- Удобноее, хорошо клеится
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
скло надійно захістить дісплей
- Переваги:
- гарне співвідношення ціна/якість
- Недоліки:
- не побачів
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло розбилось після падіння телефону з ліжка на ламінат
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Нам шкода, що у Вас виникла не приємна ситуація. Ми обовʼязково перевіримо наше захисне скло на відповідність вказаним характеристикам. Можливо скло взяло на себе основний тиск і тріснуло, при цьому захистивши екран смартфона. З повагою команда ArmorStandart.